Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

ramasesem datoare si cu info despre firma care aduce scutece ecologice in Romania!!
SE numeste eurokids, si mai multe date inclusiv contactul il gasiti aici

w w w . b a m b i n o m i o .c o m scoateti voi spatiile.......

si avem si noi o problemuta, mai delicata....
piti a mea are o carnita mica care ii iese din pasa, pe acolo pe unde face pisu, am intrebat-o pe dr si mi-a zis ca e un polip (acolo?!?!) si sa vedem cum evolueaza...dar daca nu evolueaza nici cum inseamna ca asa e ea..... CUUUUUM?????? Cum adica asa e ea????Acum nu arata rau ca e micuta, eu observ cand o curat dar cand va fi si ea maricica.....hmmmmm

Ma gandesc ca nu este un lucru atat de des intalnit incat sa am sanse ca vreuna dintre voi sa se fi confruntat cu asa ceva, insa daca ati mai auzit la altii.... as vrea sa stiu mai multe...
Pe net nici nu stiu cum sa caut.... Multumesc!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mersi de info cu scutecele eco! Pt. problemuta ta ai PM; e destul de frecventa la fetite.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babymom imi pare tare rau ca are probleme cu ochisorul.... Sper sa rezolvi cu anestezia daca va foi necesar sa faceti interventia

Ce as putea sa ii dau de raceala ? Nurofenul vad ca e mai mult pt febra si dureri decat pt raceala... Febra vad ca nu are deloc ,e doar mucios

Cd pe mine m-au anuntat cateva persoane in ziua botezului ca nu pot veni...si din niste motive de imi venea sa ii impusc Si nu m-as fi suparat foarte tare , ca doar nu era nimeni obligat sa vina dar asa m-am chinuit cu aranjarea fiecaruia la mese....era localul destul de micut si chiar am stat cateva zile sa ne gandim cum sa ii punem pe toti sa fie si pe grupuri sa nu se supere nimeni....Si pana la urma exact cei pentru care ne-am batut capul cel mai tare nu au venit....

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Luminita, ce zici tu de operatie?? si eu am avut rana pe col, chiar inante de a ramane gravi cu 2 luni am cauterizat-o
acum e ok, sper, ca n-am mai fost la colposcopie de pe 25 sept, adica la ctrl de 6 sapt...
vreau sa ma duc si eu in februarie, la 6 luni, sa repet niste analize, sa fac Papanicolau...anul trecut a iesit ok.
oricum eu cred ca s-a hazardat dr mea cu cauterizarea, dar rana era cam mare...stiu acum ca se putea si cu tratament...atunci habar-n-aveam...

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

pai eu inca nu stiu daca e vorba de operatie sau nu... sper sa nu! stiu doar ca era acolo odata, candva... si nu cred ca s-a retras de la sine, daca era vizibila cu ochiul liber... sper sa ajung luni la control sa ma lamuresc si sper s anu fie nika grav. mai mult pentur copii decta pentru mine, ca nush cum o sa se descurce tati...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

si oamenii astia care nu sunt in stare sa faca o confirmare..., auziti voi ce imi zic niste rude: in principiu venim, te anuntam cu o zi inainte

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

aham... mie mi-au confirmat si cu doua zile inainte, cand i-am sunat sa le dau ultimile detalii, m-au anuntat ca nu mai vin, sau ca vin doar la biserica.... bine ca nu au facut toti asa!

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Babymom imi pare tare rau ca are probleme cu ochisorul.... Sper sa rezolvi cu anestezia daca va foi necesar sa faceti interventia

Ce as putea sa ii dau de raceala ? Nurofenul vad ca e mai mult pt febra si dureri decat pt raceala... Febra vad ca nu are deloc ,e doar mucios

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Poti incerca Eurespal sirop 2,5ml de 3-4x/zi. Reduce si fluidifica secretiile, dar... e destul de nasol la gust.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

am un hun care doarme de la 21.30. initial adormise si fratica tot atunci, dar dupa 10 min s-a trezit. acum e in patul nostru cu tati, care ii sopteste nush ce. il intreb ce ii spune, si-mi zice sa nu ma bag... e treaba lor...

CD, ma bucur ca Mikul a inceput sa pape. las' ca trece si perioada de bazaiala.

preety sa treaca nervisorii si sa fie mai bine!

nerantula, da, sunt tare mandra de barbatii familiei! nicicand nu mi-am imaginat asa o familie, numeroasa deodata, dar cred ca sunt tare norocoasa.

Bitza, Paula Laura - multumim mult de aprecieri!

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27
si oamenii astia care nu sunt in stare sa faca o confirmare..., auziti voi ce imi zic niste rude: in principiu venim, te anuntam cu o zi inainte

ufff la noi e invers...noi o sa facem o petrecere pt ca avem o gramada de rude care si-au anuntat participarea inca de asta vara.
in fine si rudele sunt simpatice si ne face placere compania lor, dar....si acum vin intrebarile:
1. Cat dureaza o petrecere de botez? De la ce ora pana la ce ora?
2. Poti interzice fumatul?
3. Cat de bulversati au fost copii dupa petrecere?

Mergi la inceput

de Monica stiti ceva?

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

si CD27 vroiam sa se te tot intreb de cateva mesaje: Cum se simte Mikul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Eva, aici prevenarul este obligatoriu, nu stiu cum e in Romania. Elsa l-a facut la 2,3 si 4 luni. In schimb, Rotarixul nu e obligatoriu, iar pediatrul Elsei mi-a zis sa nu-l facem.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput