Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Alra, bravo voua, ce ma bucur ca vii cu asa veste buna! Doamne ajuta!

Ginyie, bravo si voua! Va dorim sa devina obisnuinta! Ioana nu bea ceai mai deloc, daca bea 10 ml cu bibe e bine. I-am dat Babycalm, n-am incredere in ceaiurile instant, am si eu piticii mei. Darius a baut cu mare placere Babycalm, apoi de musetel cand a trecut de faza cu colicile.

Eli, calciul nu face copilul obez, ci ajuta la dezvoltarea normala a sistemului osos. Cat despre bunicii si strabunicii nostri, nu luau Vigantol, e drept, dar gandeste-te cat stateau copiii in aer liber, la soare, si cat stau ai nostri si in ce aer stau. Si nu luau nici calciu, dar mancau oua si lactate proaspete, neprelucrate...

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

neatza fetelor....dupa o absenta de 2 zile revenim si noi...nu am avut timp nici macar sa citesc dar am recuperat acum.
Leyre dupa 5 zile de nemancat si-a revenit miraculos si papa in jur de 12ß ml...eu sunt multumita fata de 30-50 in zilele oribile asa ca trebuie sa aveti rabdare si o sa isi revina cu papa (in cazul in care nu au alte probleme).
Vroiam sa dau multe raspunsuri dar nu mi-am notat si acum scriu din aduceri aminte...

Amalia ce zici ca pe mine m-a sunat pe mobil de la Sectorul 3 sa ma duc sa ridic banutii de trusou si prima nastere...ca prima data am uitat sa ne ducem...de fapt o sa se duca al meu...oricum sunt super multumita de personalul de la sect 3 sunt atat de amabili..toti...

Bravegirl noi avem carusel cu activare vocala...e f util... nu tre sa ii dai drumul tot timpul se actuveaza singur de la vocea bebelusului...uite iti pun un link pt exemplificare http://www.e7.ro/carusel-primii-pasi-electronic-pentru-patut-pr-15658.html

Aaaa si ne-am luat si noi babygym si este f incantata de ea...pun poze cu ea la semnatura.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Frumoasa foc printesa.Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.

pozele mele
Nasterea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

...nu...sigur ca nu...
Ideea e ca papa mai repede cu biberonul, unu la mana.... apoi o mai las acasa cu bona, ca trebuie sa duc creatza la gradi dimineata, apoi sa iau creatza de la gradi la pranz, apoi o mai duc si dupa amiaza la dansuri.....si mi-e mai usor sa ma mulg si sa stiu ca-i las biberon. Ne-am obisnuit asa si merge treaba bine si toata lumea e happy.

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Andy, eu ziua ma mulg si-i dau cu biberonul, ca n-am timp sa stau cu ea agatata de san, c-o am si pe creatza pe cap

pai si nu-i acelasi lucru?ca doar nu-i lasi ei biberonul sa pape singura si te ocupi de creata

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bertha asa e {zici ca la 65 de cm si 7 kg nu are suficient de dezv sist osos?} , dar mai atatea picaturi atatea tratamente de ne-am intoxicat copii cu toate cele...si stai tu sa vina primavara -vara sa ma mut cu catel ,purcel la taranoaia la aer curat, oi, capre, porci...soare cat cuprinde si verdeata...oua proaspete exact ca la carte...ahhh abia astept.......zi te interesasi cume cu prosopul, dar cu nasii ce sa le dam? zi si tu o parere ceva

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Mav

Fetelor, am reusit! BB a dormit toata noaptea in patutul lui! A fost prima data cand l-am pus si i-a placut. Bineinteles, am tras patutul langa patul meu sa o simta pe mami toata noaptea. S-a trezit la 2 si la 4 sa manance, dar l-a luat somnul imediat. prima noapte cand nu plange si nu vrea sa gangureasca dupa 3 dimi pana la 6. Sper sa nu fie doar o intamplare!

Eli

Spiridusule

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

auzi fatah?
cu riscul sa imi trgi o scatoalca...
tu cand ai de gand sa le zici si la fetele astea ca luni trebuie sa fie alaturi de tine, ha?

sa nu te bazazi pe mine ca tac, pt ca la ora aia, intru aci si fac grup hug, spirala, si tot ce mai vrei tu....

mi-e rau...

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Multumim, multumim! Pup fetele!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mada,
greu cu colicii te inteleg din suflet.las ca va faceti voi baieti mari si scapati de probleme
Mav,
nush care-i mama nestresata intr-o situatie asemanatoare...da' nici prea stresata nu-i ok sa fii.cam de aici ,a inceput stresul meu.ignora paruielile,spicuieste ce-ti trebuie si nu sarii peste mesajele haioase,te vor binedispune.ps:ideea cu bibe inainte tz n-o sustin deloc...,norocul meu ca nu a acceptat pitika

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

spiridusule pai tu ca tu da stai sa vezi ce grup fac eu, ...mai de ce iti e rau?

si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eli si zi asa, la primavara te muti la tzara la aer curat...uf, ce as vrea si eu sa duc asa copii macar o data pe an!...da' n-am unde..numai la bloc. Da' cu netul ce faci cand te muti?...vezi poate ne lasi de izbeliste pe aici ca scot eu biciul ala apoi..

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
...si stai tu sa vina primavara -vara sa ma mut cu catel ,purcel la taranoaia la aer curat, oi, capre, porci...soare cat cuprinde si verdeata...oua proaspete exact ca la carte...ahhh abia astept.......

si de

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Alra pt babuta fomista in miez de noapte! Ma bucur ca incepe sa-si revina!

Mamicile de baieti voi le dati ceai de tei? Cum il preparati?

Eu tb sa renunt la babydrink pt ca ieri s-a inecat din cauza lui de vreo 4-5 ori in inteval de 3 ore. M-am speriat rau ieri, pt o tinea numai intr-un inecat. Si plangea asa de rau! Asa ca nu stiu ce ceai sa-i dau. Sugestii, ceva...

Stefanut
Povestea nasterii

Buna,

eu ii dau ceaiuri de la Humana: cel de fenicul si unul de noapte pentru somn usor ..noapte bune sau ceva de genul asta...

Gabriela - mami de rechin!!!
David Bogdan 1 dec. 2008

Mergi la inceput