Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
mar_ysa_28 spune:
neatza fetelor....dupa o absenta de 2 zile revenim si noi...nu am avut timp nici macar sa citesc dar am recuperat acum.
Leyre dupa 5 zile de nemancat si-a revenit miraculos si papa in jur de 120 ml...eu sunt multumita fata de 30-50 in zilele oribile asa ca trebuie sa aveti rabdare si o sa isi revina cu papa (in cazul in care nu au alte probleme).
Vroiam sa dau multe raspunsuri dar nu mi-am notat si acum scriu din aduceri aminte...
Amalia ce zici ca pe mine m-au sunat pe mobil de la Sectorul 3 sa ma duc sa ridic banutii de trusou si prima nastere...ca prima data am uitat sa ne ducem...de fapt o sa se duca al meu...oricum sunt super multumita de personalul de la sect 3 sunt atat de amabili..toti...
Bravegirl noi avem carusel cu activare vocala...e f util... nu tre sa ii dai drumul tot timpul se activeaza singur de la vocea bebelusului...uite iti pun un link pt exemplificare http://www.e7.ro/carusel-primii-pasi-electronic-pentru-patut-pr-15658.html
Aaaa si ne-am luat si noi babygym si este f incantata de ea...pun poze cu ea la semnatura.
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
elilov3 spune:
BABIZAPY MAI FAZA CU VIGANTOLUL MA DISPERA SI PE MINE..ADEV E CA INTRADEVAR ARE FONTANELELE MARITE....PARCA BUNICII SI STRABUNII NOSTRII MAO DADEAU VIGANTOL LA COPII..FIECARE CUM CRESTEA....AUZI SA MA ASE IN PACE CU SUBSTANTELE LOR...ACUMA MAI IMI ZICE DOCA SA II DAU SI CA.sa ia eaasa ceva dupa ce ca e gras fiumiu Ca ii mai lipseste sa devina obez
alra bravos...Doamne ajuta sa mergeti spre mai bine..asta e un semn ca poate s-au mai inchis gaurelele...hai ca va fi bine cu optimism si curaj si increere in Dumnezeu toate se vor rezolva
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
elilov3 spune:
ginye eu nu dau ceai de musetel... vrei sa scad competentele fizice ale lui balacila...glumesc nu ii dau nici un fel de ceai a si felicitari de noaptea linistita la mai multe pe viitor
spiridusule na na ...te pupacesc
si de
alra spune:
eli, mare religioasa nu sunt eu insa un "doamne ajuta" scap la disperare
ba asa sa fie, sa se inchida gaurile si sa se tina pe urmele sora-si ca io copii sclifositi la mancare nu stiu sa gestionez. laura daca nu cere ea moare de foame ca noi nu ii contorizam niciodata cantitatea de mancare mancata sau cate mese a sarit.
v-am zis cand am fost in concediu la strasbourg si intr-o seara am culcat-o mai devreme ca era agitata si ca sa putem manca in liniste si dupa ce am culcat-o am realizat ca toata ziua nu ii dadusem nimic consistent de mancare, ci numa fructe si biscuiti?
babyzapi eu laurei nu i-am dat vit D decat cateva sapt dupa nastere. apoi citisem ca daca dai suf lapte praf nu e necesara ca e laptele vitaminizat. pediatra de aici cica pana la 1 an sa dai indiferent de alaptat sau nu. si acuma uit masiv sa ii dau picaturile.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
elilov3 spune:
mar-ysa ma bucur ca bb-lina ta si-a revenit
sorvint am vazut pozele cu bb-lu tau foarte dulce si frumos este el...a si buei ascunde repede pozicile sa nu vada fetele cucu baiatului
si de
babyzapi spune:
Sorvint scumpel si dragalas foc mititelul tau , am putut admira doar cateva pozici ca dupa-aia mi-a bagat cu "page unavailable".
Alra off mami ce putin mai ai de stat acasa...ma bucur ca a papat beblina si noaptea
Ginye wow! ce super! prima noapte in care a dormit Stefanut in patutul lui si pe deasupra s-a trezit si mai putin. Felicitari
Mar_ysa astept pozicile
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
elilov3 spune:
alra lasa ca nu conteaza sa faci biserica in coasta sa arati ca esti religioasa e bine ca in momente de criza iti scapa Doamne ajuta...conteaza sufletul omului nu vorbele...deci revin sa fie bine si sa se inchida cat mai repede si sa te rupa de tzitzi de fomista ce o sa fie ....cat priveste uitatul masiv la vigantol me too...buei ce sa fac...uit si pace il pun eu de cu seara tacticos pe noptiera, pun lingurita langa dimineata dupa un muls de ala misto numa la vigantol nu ma mai gandesc mufez pe bb la biberon si gata...deh vb ta nu vreau vreun sclifosit la mancare..si elefantoiul meu face cum ii place lu mama...mama zice bb executa...
si de
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauramiron Andy, eu ziua ma mulg si-i dau cu biberonul, ca n-am timp sa stau cu ea agatata de san, c-o am si pe creatza pe cap |
pai si nu-i acelasi lucru?ca doar nu-i lasi ei biberonul sa pape singura si te ocupi de creata
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
isaelena spune:
buna fetelor
am intrat la semnat condica si sa vedem daca putem recupera ceva... o tin pe Sara in brate ca e tare treaza si se mai si agita.
babyzapi spune:
Eli si Alraeu nu uitam niciodata de vigantol pt ca ii dadeam mereu dupa baita. Era un ritual : stergeam ochisorii cu ser fiziologic, curatam nasucul de mucisori, curatam gurita cu glicerina si dupa aia puneam vigantolul.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii