Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
ginye55 spune:
Mav
Fetelor, am reusit! BB a dormit toata noaptea in patutul lui! A fost prima data cand l-am pus si i-a placut. Bineinteles, am tras patutul langa patul meu sa o simta pe mami toata noaptea. S-a trezit la 2 si la 4 sa manance, dar l-a luat somnul imediat. prima noapte cand nu plange si nu vrea sa gangureasca dupa 3 dimi pana la 6. Sper sa nu fie doar o intamplare!
Eli
Spiridusule
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
alra spune:
s-a trezit la 3.30 de foame!!! va dati seama? s-a sculat noaptea de foame, isi revine! (nu imi imaginam vreodata ca o sa fiu bucuroasa ca mi se scoala copilu noaptea sa manance)
am citit repede si am ceva raspunsuri:
andy, pentru tine nu am nici un raspuns ca la fel am patit si eu cu laura si am dat lapte praf si nu stiu daca am facut bine. esti in puseul de 6 saptamani. unii zic hang on ca o sa produci mai mult lapte. eu nu stiu daca se potriveste la toti copiii.
diana, curbele alea sunt facute statistic si nici un copil nu le urmeaza lin ci sare de pe una pe alta, doar ca medie sta pe una din ele - adica face un zig-zag pe ea. laura a avut perioade de acumulare de greutate urmate de o crestere brusca in lungime, nu stiu daca asa or fi toti.
mav care e problema TA de fapt? te simti vinovata ca ii dai SI lapte praf sau cum? mie nici prin cap nu imi trece sa renunt la alaptat. am lapte mai mult si merge mult mai bine ca la laura. doar ca daca dupa ce goleste sanii mai cauta incerc sa ii dau. problema asta o am mai ales seara cand ar suge la mai putin de 2 ore si nu apuc sa fac atata lapte. asa ca ii dau san la 7, o spal, ii dau o sticla de lapte praf dupa baie ca se agita si vrea sa manance apoi - mananca vreo 80ml - si pe la 10.30 ii mai dau san odata. a mea nu se culca din lapte praf, vrea san plin sa isi faca bine plinul si sa adoarma.
amalia, esti draguta ma simt deja mult mai bine caci babaciunea pare ca isi revine cu mancarea. admit insa ca acum 3-4 zile eram cam disperata. m-am speriat ca nu manca, povestea cu gaurile, a fost si racita + ca are aproape 2 luni si are inca greutate sub 4kg, adica de nou nascut.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
ginye55 spune:
Alra pt babuta fomista in miez de noapte! Ma bucur ca incepe sa-si revina!
Mamicile de baieti voi le dati ceai de tei? Cum il preparati?
Eu tb sa renunt la babydrink pt ca ieri s-a inecat din cauza lui de vreo 4-5 ori in inteval de 3 ore. M-am speriat rau ieri, pt o tinea numai intr-un inecat. Si plangea asa de rau! Asa ca nu stiu ce ceai sa-i dau. Sugestii, ceva...
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Ginye super! Ma bucur ca ati dormit bine amandoi! La cat mai multe nopti linistite!
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Mav Fetelor, am reusit! BB a dormit toata noaptea in patutul lui! A fost prima data cand l-am pus si i-a placut. Bineinteles, am tras patutul langa patul meu sa o simta pe mami toata noaptea. S-a trezit la 2 si la 4 sa manance, dar l-a luat somnul imediat. prima noapte cand nu plange si nu vrea sa gangureasca dupa 3 dimi pana la 6. Sper sa nu fie doar o intamplare! Eli Spiridusule ginye Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Alra asta e un pas mare inainte! Asa s-o tina si sa pape normal pentru varsta ei!
citat din mesajul lui alra s-a trezit la 3.30 de foame!!! va dati seama? s-a sculat noaptea de foame, isi revine! (nu imi imaginam vreodata ca o sa fiu bucuroasa ca mi se scoala copilu noaptea sa manance) ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
lauramiron spune:
Yupiiiiii, bravo!!! Hai, ca-si revine
Numai nu-ti dori prea tare sa se trezeasca noaptea sa pape, ca incepi serviciul azi maine, si n-o sa te mai bucuri asa de mult
citat din mesajul lui alra s-a trezit la 3.30 de foame!!! va dati seama? s-a sculat noaptea de foame, isi revine! (nu imi imaginam vreodata ca o sa fiu bucuroasa ca mi se scoala copilu noaptea sa manance) ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
ihotu72 spune:
Ginye eu ni ii dau ceai de tei lui bb cica nu e indicat.ii dau babycalm si ceai de musetel cand se constipa.Sper ca iti e de folos.
pozele mele
Nasterea lui Alex
alra spune:
citat din mesajul lui lauramiron Yupiiiiii, bravo!!! Hai, ca-si revine Numai nu-ti dori prea tare sa se trezeasca noaptea sa pape, ca incepi serviciul azi maine, si n-o sa te mai bucuri asa de mult |
"azi maine" mai precis pe 2 martie. nu imi vine sa cred. nu stiu cum o sa ma descurc.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
babyzapi spune:
Mav nu stiu ce-as mai putea spune in plus fatza de ce-au zis fetele...ma sa fie totul bine cu bebe Antonio. Astept sa ne spui cum a fost la echo
Eu am renuntat sa-i mai dau vigantol lui bebe cam de o saptamana, dupa ce mi-a spus Mirtha de bubitzele pe care le-a facut Eva de la substanta continuta de vigantol. Oricum in alte tari nici nu recomanda dr asa ceva...eu una nu mai folosesc.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
elilov3 spune:
neata fetele
andy eu zic ca nu are treaba faptul ca sanii nu curg cu, cantitatea gasita in ei...eu am problema cursului...daca nu ma mulg la orele obisnuite incep sa curga, sau daca il iau pe bb cu 10 mni inainte de muls mi se uda toate cele...si evident cantitatea de lapte din tzitzi scade....e tare stresant ma rog sa nu se trezeasca inainte de muls..naspa rau ...dai toata ziua schimba tricouri, bluze pantaloni....curg se ma ud pana la piele ...deci fi fericita
mav imi pare f f rau ca antonio a stagnat cu greutatea sa descoperiti cat mai eede cauza...asimilat, neasimilat vedeti ce si cum...mergi totusi si cu laptele praf....de muls, nu te mulgi sa ii pui in bibe sa pape?...incearca totusi si varianta mulsului...uite eu o practic de aproape 3 luni si m-am obisnuit...vezi si tu ce ii convine mai bine lui antonio...hai curaj nu deznadajdui...fi 'barbata' vb bunicii mele...noi ce putem face spunem niste cuvinte de incurajare, ne dam cu parerea, dar tot tu duci greul...curaj HAIDE MAV!!!
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero