Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 21
babyzapi spune:
Gabriella deci si acum mai are bebe bubitze pe fatza? sau nu am inteles eu bine din mesaj 
BraveGirl sper sa fii mai linistita azi si sa creasca din nou productia de laptic 
Naty nu stiu cum e treaba cu funduletul mai vanat, dar vad ca ti-au rasp alte fete mai in cunostinta de cauza.
Malinas spor la impiedicat
ia-ti inima-n dinti ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
gabriellag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Gabriella deci si acum mai are bebe bubitze pe fatza? sau nu am inteles eu bine din mesaj ![]() BraveGirl sper sa fii mai linistita azi si sa creasca din nou productia de laptic ![]() Naty nu stiu cum e treaba cu funduletul mai vanat, dar vad ca ti-au rasp alte fete mai in cunostinta de cauza. Malinas spor la impiedicat ia-ti inima-n dinti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
Au reaparut, Iza!!!

BraveGirl spune:
Am udat patul , am udat patul 

. Bun, fff bun ceaiul pt lactatie d ela Humana. Ce-i drept, doar un san produce
. Celalalt si-a luat o minivacanta
. Dar il readuc eu pe drumul cel bun. Nu am reusit sa ma odihnesc prea mult azi noapte pt ca bebelina tot pe tzitzi a vrut-o. N-a luat bibe deloc. n-am putut s-o las sa planga pana vede ca doar bibe primeste (asa se intampla cateodata cd plec de acasa. Plange si cd vede ca doar bibe primeste, papa)
Va multumesc pt sustinere. sunteti minunate.
Azi am si eu un gand bun pt Gynie 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Ramo2007 spune:
Am primit raspunsul pentru recoltarea celulelor Stem...sunt ok pentru un receptor de 68 de kg.Doamne ajuta sa nu avem nevoie de ele niciodata!
Bravegirl, ma bucur ca esti mai bine si ca a venit lapticul
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
leeloo5979 spune:
Amalia...nu nu am scris pana acum. Miercuri a facut o saptamana de cand refuza sanul. Curios, pentru ca masa de la 4-5 dimineata e san, dar el e adormit si atunci ia sanul si mananca destul, intre 10-20 minute. Treaz nu il conving neam. Suge doua minute si se pune pe urlat. M-am tot gandit ce ar putea sa il deranjeze...pozitia, manuta...nimic nu a mers. Apoi m-am gandit ca ar fi ceva la ureche si probabil ca de aia plange. Am fost la Medicover si l-a controlat acolo, nu a gasit nimic la "exterior" care sa dea o explicatie, si mi l-a dezbracat la piele si l-a studiat. Mi-a dat trimitere catre analize, sa vedem daca nu are o infectie urinara. Miercurea viitoare avem rezultatele. Intre timp eu ma mult si ii dau la biberon laptele meu combinat cu Lactana de la Topfer, ca in stilul asta nu stiu nici eu cat mai rezist si sa ii fac trecerea mai usoara catre lalpte praf. De altfel...la cantar o saptamana avea 6200gr... acum in schimb avea 5900 cu scutecul. Mi-a spus ca asta nu e asa relevant, pentru ca poate sa difere greutatea de la cantar la cantar...ca apoi sa ma intrebe cam cat lapte scot eu si cam cat mananca, si sa concluzioneze ca mananca putin. Aici am inceput eu sa ma stresez, si mi-am obligat copilul sa manance mai mult, adica ce nu mai manca din biberon, ii dadeam cu seringa, pana a inceput sa regurgiteze la scos aerul si am inteles ca nu ajung nicaieri asa. Adevarat, copilul meu mananca 650-750 ml pe zi...dar cand manca san si nu puteam controla nimic??? Refuz sa ma mai stresez si sa imi fac ganduri negre, daca i-ar fi foame si ar manca insuficient, ar plange, ar fi agitat, dar copilul meu e linistit, vesel ... e neschimbat.
Am sa mai incerc cu sanul, dar sincer, nu cred ca mai merge.
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
Amalia spune:
Bravo Corina, ma bucur sa te aud asa de dimineata!
Tot inainte!
,
| citat din mesajul lui BraveGirl Am udat patul , am udat patul ![]() ![]() . Bun, fff bun ceaiul pt lactatie d ela Humana. Ce-i drept, doar un san produce . Celalalt si-a luat o minivacanta Va multumesc pt sustinere. sunteti minunate. Azi am si eu un gand bun pt Gynie ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
fluturasha23 spune:
Buna dimineata si va invit la o cacao cu lapte.
Am si eu 2 intrebari pentru cine ia cerazette. Este posibil ca anticonceptionalele sa scada productia de lapte sau pur si simplu mi s-a reglat mie pentru ca aveam lapte in exces? Si a doua intrebare este daca pe perioada cat se ia cerazette vine menstruatia? Eu inca nu am terminat prima folie dar voiam sa stiu.
O zi frumoasa tuturor. Am de recuperat 3 capitole asa ca ma apuc de citit
mami de Iulia 26.11.2008
malinas spune:
citat din mesajul lui BraveGirl![]() ![]() PIERDUT LAPTE!!!! Cine-l gaseste e rugat sa-l restituie la tzitzi. Arianna suparata rau ![]() |
uuuffffff! Cum l-ai pierdut?A scazut cantitatea sau l-ai pierdut de tot?
Sa va povestesc cum era sa mor de dimineata. De multa vreme eu mananc la micul dejun o cana de iaurt, cu musli si miere.ma ajuta sa rezolv problemele legate de un tranzit intestinal lent.Asa ca, si de dimineata, dupa ce am schimbat copilul, l-am hranit, am strans paturile, etc. m-am asezat si eu la masa, adica la calculator (sa citesc ce s-a mai scris) cu cana de iaurt cu musli in brate. Citesc si mananc cam juma' de cana, cand...imi scartie ceva intre dinti. Scot sa vad ce este si...bleah...e ceva galben auriu si instant ma gandesc (nu ma intrebati de ce)la un gandac de bucatarie.Imi vine sa vars in secunda imediat urmatoare, dar cum sufar cu capul nu pot sa fac lucrul asta.Ma mai uit o data sa vad ce este si vad ca e de fapt o coaja de la un bob de grau, dar...raul a fost facut deja. Ma duc sa arunc ce a mai ramaws din micul meu dejun, dar simt ca mi se taie picioarele, mainile imi tremura, urechile imi ard si imi tiuie.Ma uit la copil si ma bucur ca doarme, ca nu plange si ca nu trebuie sa-l iau in brate, fiindca nu as fi fost in stare.Fug sa-mi iau tensiunea dar cred ca aparatul s-a stricat, indica cand:120 cu 76, cand 110 cu 54, cand da eroare, si tot asa.Am luat un vf de cutit de sare, ca sa-mi creasca tensiunea, am baut niste zeama de varza, ca sa-mi taie greata si m-am asezat in pat.I-am dat sms sotului ca imi e rau si daca nu-mi revin il sun sa vina acasa si am incercat sa adorm.In 20-30 de minute, dupa ce m-am dus la buda, unde in loc de scaun normal am facut apa, ca sa elimin ce-am mancat, am inceput sa-mi revin. Si uite cum, cu imaginatie bolnava si bogata poti sa crapi in cateva minute. Si uite asa puteti intelege de ce nu am mancat eu carne ani de zile, fiindca dupa ce a fost circul in oras, copii nebuni ne-am dus pe locul cu pricina sa cautam in gunoaie, ca poate gaseam comori. Nu am gasit comori dar in locul in care a fost cusca leului era o laba, partial mancata, care semana f bine cu o palma de om. De cate ori imi punea mama carne in farfurie vedeam laba aia.Si uite asa, pana am ajuns la facultate nu am mancat decat peste si aripi de pui, care erau suficient de mici ca sa le pot identifica clar,dar si pe astea le mancam doar dupa ce toata familia facea sluj in fata mea ca sa mananc. Si uite ce frumos mi-am stricat eu ziua.
Va pup si va doresc o zi minunata
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
babyzapi spune:
Gabriella off! ce rau imi pare ca au reaparut bubitzele...problema e ca nu am reusit sa le aflam cauza, de la ce naiba apar
. Si noi am terminat de 2 zile cu crema de cortizon si acum vad o recidiva a bubitelor, i-au aparut cateva in capsor si pe fatzuca cateva mici si ratacite
. A avut dreptate iubi cand zicea ca nu ai pb cu bubitzele cat timp folosesti crema de cortizon, dar cum ai oprit tratamentul reapar...ca sa nu mai zic ca francezii cand aud de cortizon parca le zici de otrava. Sper sa fie doar o ratacire a lor si maine sa nu mai fie...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Amalia spune:
Fluturasha mie nu mi-a scazut productia de lapte. Am atat cat are Luca nevoie, nici mai mult, nici mai putin. Menstruatia mi-a venit o data pana acum...undeva pe 28 decembrie...dar uite ca suntem in 30 ianuarie si a doua inca n-a venit. Nu ma mira, pentru ca alaptez si-n perioada asta e inca haotic ciclul. Foliile se iau continuu...termini cele 28 de pastile si incepi a doua zi noua folie.
| citat din mesajul lui fluturasha23 Buna dimineata si va invit la o cacao cu lapte. Am si eu 2 intrebari pentru cine ia cerazette. Este posibil ca anticonceptionalele sa scada productia de lapte sau pur si simplu mi s-a reglat mie pentru ca aveam lapte in exces? Si a doua intrebare este daca pe perioada cat se ia cerazette vine menstruatia? Eu inca nu am terminat prima folie dar voiam sa stiu. O zi frumoasa tuturor. Am de recuperat 3 capitole asa ca ma apuc de citit mami de Iulia 26.11.2008 |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)