Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Corina, revino-ti, te rog! NU ai pierdut laptele! Si nici n-o sa-l pierzi daca te calmezi. Eu m-am muls numai de 2 ori, cate 60-70 ml, mi-a luat o ora si n-am considerat ca n-am lapte. Nu inseamna ca daca scoti putin cu pompa n-ai lapte. Te rog, lasa deoparte totul si calmeaza-te! Vino aici, povesteste orice, daca crezi ca te ajuta. Suntem langa tine! Dar linisteste-te! ![]() Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
De acord cu tine. Nici eu am lapte de muls. Ba am si sanii moi. Si totusi bebelinei ii ajunge. Ce-i drept nu e un mancau. Dar oricum, lapte este
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui diana21 Andy, de ce vrei sa incepi diversificarea asa repede? Nu te grabi, eu asa am facut la Ianca si nu am facut bine. Daca as putea da timpul inapoi, multe greseli as repara. E o falsa impresie ca daca incepi diversificarea mai repede, bebele va lua in greutate mai bine si mai repede. Insa, sist. lor digestiv e imatur si s-ar putea sa fie afectat, iar urmarile le vezi in timp. Exista niste semne care ne spun cand e pregatit bebe sa pape si altceva: sa stea in fund singur, sa intinda mana dupa mancarica, sa STIE sa mestece, etc. Nu te grabi ! |
Andy, sunt de acord in totalitate cu Diana. Si eu am avut o experienta urata cu diversificarea precoce la baiat. Acum sunt hotarata sa astept cat mai mult.
gabriellag spune:
Neata,
Pentru cele care folosesc pentru bebei Stelatopia: imi recomandati ceva, va rog: ulei-lapte pentru baie sau crema curatatoare?
Si, daca cumva stiti: crema emolienta Stelatopia vi se pare mai buna decat cea de la Avene? Poate ca ar fii trebuit sa-i dau in fiecare zi cu ea, eu m-am oprit imediat ce i-au ntrecut prima data si rau am facut
Multumesc,
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Acuma am ajuns acasa, am dus-o pe Rebeca la gradinita. Abia am putut conduce, am ca o ceata pe ochi de la conjunctivita asta, plus ca m-am dat si cu kanamicina dimineata si poate asta a accentuat ceata Pe la 4.30 cand m-a trezit Cati sa pape, nu mi-am putut deschide ochiul, era lipit ....oofff, sper sa treaca pana duminica. Multumesc pentru sustinere, fetelor.![]() _ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Eu i-am pus micutei Netacin la conjunctivita pe care a facut in primele zile. Si stiu ca fratele meu a folosit candva Tobrex.
Sanatate multa si distractie maxima duminica!

lauramiron spune:
Eu la baie fierb taratze, asta ne-a salvat efectiv de bubitze. La noi efectul a fost extraordinar. Si folosesc sapunul solid de la Eucerin, recomandat de una din fetele de aici, de pe forum, nu mai tin minte cine, dar ii multumesc
Dupa baita o dau doar pe la cute cu crema de galbenele, iar pe fata cu crema emolienta Stelatopia. In rest nu o dau cu nici un ulei sau crema, si are o piele moale, curata si hidratata de la taratze.
Nu stiu sa-ti spun care ar fi mai buna intre Trixera si Stelatopia, eu le-am folosit pe amandoua si sunt foarte multumita. Incearca si vezi care merge mai bine la voi.
| citat din mesajul lui gabriellag Neata, Pentru cele care folosesc pentru bebei Stelatopia: imi recomandati ceva, va rog: ulei-lapte pentru baie sau crema curatatoare? Si, daca cumva stiti: crema emolienta Stelatopia vi se pare mai buna decat cea de la Avene? Poate ca ar fii trebuit sa-i dau in fiecare zi cu ea, eu m-am oprit imediat ce i-au ntrecut prima data si rau am facut ![]() Multumesc, Gabriela - mami de rechin!!! David Bogdan 1 dec. 2008 |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui gabriellag Neata, Pentru cele care folosesc pentru bebei Stelatopia: imi recomandati ceva, va rog: ulei-lapte pentru baie sau crema curatatoare? Si, daca cumva stiti: crema emolienta Stelatopia vi se pare mai buna decat cea de la Avene? Poate ca ar fii trebuit sa-i dau in fiecare zi cu ea, eu m-am oprit imediat ce i-au ntrecut prima data si rau am facut ![]() Multumesc, Gabriela - mami de rechin!!! David Bogdan 1 dec. 2008 |
Eu nu am decat apa de curatat din gama Stelatopia cu care ii curat fata in fiecare dimineata. Nu stiu daca ea e motivul dar nu i-a mai aparut nimic pe fata de mai bine de 2 saptamani. In afara de zgarieturile ei, bineinteles.

Ramo2007 spune:
'neata,
Eu folosesc de 2 zile la baia crema de curatare Mustela Stelatopia si e ok...s-au mai dus bubitele.Vreau sa cumpar si crema emolienta ca sa am rezultate 100 %.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
gabriellag spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui lauramiron Eu la baie fierb taratze, asta ne-a salvat efectiv de bubitze. La noi efectul a fost extraordinar. Si folosesc sapunul solid de la Eucerin, recomandat de una din fetele de aici, de pe forum, nu mai tin minte cine, dar ii multumesc ![]() Dupa baita o dau doar pe la cute cu crema de galbenele, iar pe fata cu crema emolienta Stelatopia. In rest nu o dau cu nici un ulei sau crema, si are o piele moale, curata si hidratata de la taratze. Nu stiu sa-ti spun care ar fi mai buna intre Trixera si Stelatopia, eu le-am folosit pe amandoua si sunt foarte multumita. Incearca si vezi care merge mai bine la voi.
_ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Cu multa placere, eu am fost cu Eucerin-ul.
Acum ii dau Trixera. prima data i-au trecut.
Sa stii ca si la noi a functionat bine crema de galbenele. Am incercat pe rand pentru fundulet: Mustela, Humana (am vazut ca la noi nu se gasesesc, nu sunt scumpe, eu am si uleiul si e f bun si nu sunt nici scumpe), Nivea,Sudocrem si nici una ia facut bine! I se jupoaie pielicica de la astea cu zinc!
Si d-na pediatru ne-a adus o solutie rosie, precum carminul de la spital , dar sper rusinea mea nu mai stiu ce este , si aia a fost ok ptr fundulet.
Cu fata am batai de cap si la inceput au fost exact ca la Raphael al lui Babyzapi si mi-e frica sa nu se intinda pe corp!

gabriellag spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
Eu nu am decat apa de curatat din gama Stelatopia cu care ii curat fata in fiecare dimineata. Nu stiu daca ea e motivul dar nu i-a mai aparut nimic pe fata de mai bine de 2 saptamani. In afara de zgarieturile ei, bineinteles. ![]() Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) |
Ma gandeam sa o cumpar si eu pe asta ca e mai practica si pot sa-i dau mai des.
Apropo de Trixera: eu m-am umplut de bubite de la o crema de antirid de la Eucerin acum vreo trei zile si , de dimiteata m-am dat cu Trixera sa-mi calmez fata: fetelor ustura, ustura tare!!! Dar intr-o zi mi-a trecut iritatia.
bertha spune:
O melodie superba, pt toate femeile, chiar daca-i trista:
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana

David Bogdan 1 dec. 2008