Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 22
fluturasha23 spune:
[quote]citat din mesajul lui Amalia
Fluturasha mie nu mi-a scazut productia de lapte. Am atat cat are Luca nevoie, nici mai mult, nici mai putin. Menstruatia mi-a venit o data pana acum...undeva pe 28 decembrie...dar uite ca suntem in 30 ianuarie si a doua inca n-a venit. Nu ma mira, pentru ca alaptez si-n perioada asta e inca haotic ciclul. Foliile se iau continuu...termini cele 28 de pastile si incepi a doua zi noua folie.
Ca sa nu mai zic ca si culoarea laptelui s-a transformat - e mai apoasa - dar banuiesc ca este normal dupa luna a 2-a...la tine cum e?
Deci sa inteleg ca menstruatia poate sa vina sau sa nu vina atata timp cat iau cerazette?
mami de Iulia 26.11.2008
babyzapi spune:
Malinas Doamne cat poate sa influenteze creierul organismul...pana la urma, deci era numai o coaja nu? sper ca a trecut toata starea de rau care ai avut-o 
Ramo ma bucur ca a fostok cu recoltarea celulelor stem, acum Doamne ajuta sa nu fie nevoie niciodata de ele 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
leeloo5979 spune:
Amalia 

...am sa incerc ce ai zis.
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
elilov3 spune:
neata fetele
balacelu meu a refuzat sa doarma toata noaptea nu stiu ce a fost cu el plangea si atata nici in brate nu tacea....deabea deabea l-am convins sa taca.....acuma doarme..uff ce o fi?...sa fi fost plimbarea de aseara si privirile curiosilor? cum am ajuns acasa cum a inceput circul..offf sunt supi...bine ca macar a papat cum trebuie
corina fato
eu pun biciul pe gandurile tale...eu de 3 ori mi-am intors lactatia avea zile in care ma mulgeam si cate 2 ore si scoteam deabea 80 de ml...si nu m-am lasat am baut ceai de la humana, de la hipp am luat galafor si toate cele am mancat bine si am evitat stresul...vreau sa iti zic ca intr-o seara am avut o dicutie cu sotul in contradictoriul ei bine dimineata la muls nu mia- iesit nici macar o PICATURA, subliniez picatura...ma dintr-o prostie deci nici macar asa imp nu era subiectul da iata ca subconstientul lucreaza fara voia ta...dai baga pastil;e si tot ce ti-am enumerat mai sus am plans m-am descarcat, m-am odihnit si treptat treptat sanii si-au revenit acum 3 zile i-ar am avut o stagnare a sanilor...si iar de la cap cu pastile si toate cele...dar zau nu ma las de o fi sa mananc pamant vbb aia...cat se poate ca o mai fi si cat o mai suporta organismul meu.
eu zic sa eviti stresul sau cel putin cauza stresului....lasa ca nu schimbi tu oamenii si nu rezolvi tu toate cele...mai sunt si cei din jur care mai pot rezolva din griji si problema...capul sus te rog frumos bubulina ta are nevoie de tine vrei sa superi zanica?
te imbratisez cald cald si dau cate o scartoafa la ganduri 

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
Amalia spune:
Culoarea laptelui n-as sti sa-ti spun daca s-a schimbat pentru ca n-am mai avut motiv sa mulg excesul de mult si nu stiu.
Cat priveste menstruatia, este posibil sa nu vina sau sa vina mai haotic o perioada mai mare de timp (variaza de la femeie la femeie), atata vreme cat alaptezi exclusiv.
| Citat: |
| citat din mesajul lui fluturasha23 [quote]citat din mesajul lui Amalia Fluturasha mie nu mi-a scazut productia de lapte. Am atat cat are Luca nevoie, nici mai mult, nici mai putin. Menstruatia mi-a venit o data pana acum...undeva pe 28 decembrie...dar uite ca suntem in 30 ianuarie si a doua inca n-a venit. Nu ma mira, pentru ca alaptez si-n perioada asta e inca haotic ciclul. Foliile se iau continuu...termini cele 28 de pastile si incepi a doua zi noua folie. Ca sa nu mai zic ca si culoarea laptelui s-a transformat - e mai apoasa - dar banuiesc ca este normal dupa luna a 2-a...la tine cum e? Deci sa inteleg ca menstruatia poate sa vina sau sa nu vina atata timp cat iau cerazette? mami de Iulia 26.11.2008 |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
elilov3 spune:
lauramiron sanatate multa sa treaca ochisorul cat mai rpede si in ziua cu pricina sa te simti bine 

malinas mama draga usurel inspiram, expiram....relaxeaza.te totul e din capul omului...bine ca te-ai linistit acuma...e traumatizanta experienta ta din cauza asta si reactia avuta la bobul de grau.....gata raul a trecut acuma te rog sa iti revi David are nevoie de tine ..sanatate iubita 

leeloo imi pare rau sa aud de problema cu lapticul se poate sa fie si stresul de saptamana trecuta....e valabil cele scrise corinei si pt tine...mult curaj pe mai departe 
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
gabriellag spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Gabriella off! ce rau imi pare ca au reaparut bubitzele...problema e ca nu am reusit sa le aflam cauza, de la ce naiba apar . Si noi am terminat de 2 zile cu crema de cortizon si acum vad o recidiva a bubitelor, i-au aparut cateva in capsor si pe fatzuca cateva mici si ratacite . A avut dreptate iubi cand zicea ca nu ai pb cu bubitzele cat timp folosesti crema de cortizon, dar cum ai oprit tratamentul reapar...ca sa nu mai zic ca francezii cand aud de cortizon parca le zici de otrava. Sper sa fie doar o ratacire a lor si maine sa nu mai fie...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |

nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa patim la diversificare!!!!!!!
fluturasha23 spune:
Multumesc Amalia pentru raspunsuri.
Se intampla o data sau de 2 ori pe zi ca Iulia sa nu vrea sa suga de la tzitzi deloc - in special seara dupa baita. Vrea numai lapte de la biberon. Daca am lapte muls ii dau, dar s-a intamplat de cateva ori cand nu aveam sa-i dau si i-am dat lapte praf. Nu stiu cum sa fac sa manance exclusiv la san. Ea e obisnuita cu biberonul de cand avea 6 zile caci ma mulgeam fiindca aveam in exces fata de necesitatile ei de pe vremea aceea si fiind operata de cezariana imi era mai comod sa-i dea sotul sau mama cu biberonul. Asa ca nu cred ca e un criteriu faptul ca a dat de biberon acum la 2 luni ...chiar nu stiu ce sa fac fiindca nu mai am lapte sa ma mulg si atunci o sa recurg la suplimentare de lapte praf. Vi s-a intamplat si voua?
mami de Iulia 26.11.2008
malinas spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Malinas spor la impiedicat ia-ti inima-n dinti |

acu', ca era sa mor
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
malinas spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Am primit raspunsul pentru recoltarea celulelor Stem...sunt ok pentru un receptor de 68 de kg.Doamne ajuta sa nu avem nevoie de ele niciodata! |
Si noi am primit rezultatul, dar avem celule doar pt un receptor de 34 de kg. Sper din tot sufletul sa fie bani aruncati in vant, si la mine si la voi.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze