Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dumitruanca spune:

acele hainute care le am in photobuchet le vand pentru ai mai lua fetei mele ce ii trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui dumitruanca

acele hainute care le am in photobuchet le vand pentru ai mai lua fetei mele ce ii trebuie

Serios?Draga mea,daca imi amintesc bine,prima ta postare a fost una de venin asupra unei alte persoane aici si postarile tale pe alte forumuri o dovedesc ce faci tu de fapt cu cele primite asa ca fa bine si scuteste-ne.Si cand iesi , poate iei cu tine si pe celelalte care se ocupa cu exact acelasi lucru si anume sa cerseasca ajutoare ca apoi sa le vanda .
Unde anume in Ploiesti locuiesti?

.............................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui dumitruanca

Nu te supara, ca le vinzi, mi-am dat singura seama, dar de unde le ai daca esti asa nevoiasa, asta nu princep.....???

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Citat:
citat din mesajul lui ddeiutzz

lauranicole...am crezut ca esti plecata...putem vorbi pe mess ceva? id. xplodcs_foneata

Sunt plecata.Acum sunt in Londra .Sa pun poze?Lol!Dar n-am afirmat ca voi sta departe de net ci , din contra,am spus ca pot fi cautata ori de cate ori e nevoie.

.............................

sper ca asta nu inseamna ca te-ai suparat...am crezut ca te-ai intors, ca vroiam sa trimit hainutele..vroiam sa vorbim pe mess, ca e mai usor. Poate o sa imi dai un pm cand te intorci.
Offtopic: cum e vremea acolo?

Mergi la inceput

Well,luni si aseara a plouat de a rupt dar in rest dimineata e soare iar dupa-amiaza cam frig.Oricum,mie imi place!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

Asa e in anglia tot timpul din pacate mie nu mi ar place sa nu vad soarele decat 10 zile pe an sau cate or fi..oricum sa mergi sa vizitezi merita dar numai cateva zile dupa aia e .. nu va mai certati iar asta este poate chiar sunt ale fetitei ei si vrea sa le vanda revin daca are cineva vit d3 de vanzare ii trebuie urgent unei fetite de 6 luni careia nu i sa inchis deloc fontanela e rahitica si piciorusele cracanate i le cumpar eu numai sa gasesc la cineva 3 fiole ii trebuie cel putin
PS Daca are cineva de vanzare si pantofiori albi de lac masura 13-14 pt 9 luni imi trebuie pt rebeca pt turta poop

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryss26buc

Asa e in anglia tot timpul din pacate mie nu mi ar place sa nu vad soarele decat 10 zile pe an sau cate or fi..oricum sa mergi sa vizitezi merita dar numai cateva zile dupa aia e .. nu va mai certati iar asta este poate chiar sunt ale fetitei ei si vrea sa le vanda revin daca are cineva vit d3 de vanzare ii trebuie urgent unei fetite de 6 luni careia nu i sa inchis deloc fontanela e rahitica si piciorusele cracanate i le cumpar eu numai sa gasesc la cineva 3 fiole ii trebuie cel putin
PS Daca are cineva de vanzare si pantofiori albi de lac masura 13-14 pt 9 luni imi trebuie pt rebeca pt turta poop

Cryss,nu sunt pentru prima data in Anglia si,de fapt,asta imi este a2a casa asa ca de vizitat am tot vizitat dar faza cu Anglia e ca din ce vizitesi mai mult din aia vrei mai multe sa vezi .Eu ador tara asta si chiar nu e atat de ploioasa precum se spune .Cand aici era soare de ieseam in pulover,in Ro era ger.In general este cam aceeasi temperatura tot anul.
Vitamina d3 stiu ca se gaseste la farmacie si nu e cine stie ce scumpa.Daca nu gasiti de loc , voi incerca sa ma uit si pe-aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitruanca spune:

in primul rand sa va lamuresc pe toate.toate hainutele care le vand au fost afetei mele lea adus fratele meu din strainatate si as vrea sa va uitati pe photobuchet sa imi spuneti daca va vedeti vro hainuta de la voi fetele ,nu as dori nimeni sa fie in situatia mea sa traiasca dintr-un salariu de 800ron.sa stiti ca am si donat hainute de noi nascuti la multe mamici ,asa ca nu am luat nici un lucru de la nimeni ca sa vand,eu daca am cerut am vrut sa ajut o familie cu multi copii si acum am cerut pentru fetita mea,eu in locul vostru nu m-as lua dupa gurile rele care vad ca vand hainutele la preturi mici si le-am luat lor painea,eu sunt de parere sa iau si eu un ban si nici cea care cumpara sa nu dea o gramada de bani ca poate nici ele nu au ca alfel putea sa le ia din magazine.asa ca daca vreti sa ma intelegeti bine daca nu nu.la revedere si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Well,luni si aseara a plouat de a rupt dar in rest dimineata e soare iar dupa-amiaza cam frig.Oricum,mie imi place!

Inseamna ca merge de o plimbarica dimineata
Important e ca iti place tie, daca tot esti acolo...eu iubesc vara...nu suport anotimpurile reci. Daca as putea, m-as muta din loc in loc, astfel incat sa prind numai vara peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryss26buc

Fetelor o fetita de 6 luni are mare nevoie de vit D3 injectabil cel putin 3 fiole daca stiti pe cineva care doneaza sau chiar sa le vanda le platesc eu va rog e urgent nu se gasesc nicaieri

am gasit urmatorul anunt
"donez vitamina d3 injectabil
Eu am avut nevoie pentru bebelusa mea si un om cu suflet mare a trimis din Italia 3 doze in plus.Cine are nevoie poate apela la 0749.086.288-Dodo.Stiu ca la noi nu se gaseste si e tare bun pt bebei!"

incearca sa suni! poate le mai are! sanatate micutei

Mergi la inceput