Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
Dana te rog sa mai treci la mine o cutie de lapte Humana Folgemilch 3(400g) care expira in sept 2009 ,defat este donata de o mamica de pe forum dar m-a rugat pe mine sa scriu .
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Dana te rog sa mai treci la mine o cutie de lapte Humana Folgemilch 3(400g) care expira in sept 2009 ,defat este donata de o mamica de pe forum dar m-a rugat pe mine sa scriu . anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
Ok!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
Carmen_So spune:
Alexiuli, imi trimiti, te rog, adresa ta? am vrut sa-ti scriu, dar nu ai PM activat.
ionelradu spune:
deliad45 mii de multumiri doamnei DELIA DUMITRU din PLOIESTI pt. donatia care mi-a facut-o cu hainute pt . bebe.TIN sa-i multumesc pe aceasta cale pt. ca are suflet mare si chir aveam nevoie .va multumesc luminita din simeria.
flufy spune:
Salutari la toata lumea..
A trecut ceva timp de cand nu am scris pe forum,dar ma bucur sa vad ca inca mai sunt ajutate persoanele cu venituri mici.
Eu sunt una dintre acele persoane,care a fost ajutata acum una an cu hainite pentru fiica mea prin amabilitatea si promptitudinea voastra.
Va multumesc inca o data celor care ati avut atunci grija de mine ,si in special unui membru al acestei societati cu care mai tin inca legatura (anasia).
Sunt multe cazuri nefericite in aceasta lume,chiar zilele trecute,cu sprijinul unor prieteni am ajutat o familie dintr-o localitate apropiata.Sunt 3 frati(o fata si 2 baieti)mama e paralizata si tatal lucreaza cu orele,casa le-a fost luata de ape,si au ramas sarmanii doar cu hainele de pe ei.Mi-a fost tare mila de fata ,are 12 ani si merge la scoala,vrea sa invete dar ii este tare greu ca nu are cele necesare.Cei din sat i-au ajutat cu ce au putut,si au reusit sa ridice o camera si apoi o bucatarie ,insa la 5 persoane e greu.Am sortat niste haine si am cumparat dintr-un magazin de second hand niste hanorace si le-am dus.Am avut noroc cu niste cunostinte care ne-au ajutat sa transportam niste mobila mai veche,insa nu va puteti inchipui bucuria din sufletul lor.Eu stiu cum m-am bucurat de ce am primit pt fata mea,insa cred ca bucuria lor a fost mai mare.
Ne-am simtit foarte bine,cand am vazut ca putem sa-i ajutam cu oricat de putin.
Eu va doresc pe viitor multa sanatate,sa reusiti sa ajutati cat mai multa lume .
Tot respectul.
Dantje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelradu deliad45 mii de multumiri doamnei DELIA DUMITRU din PLOIESTI pt. donatia care mi-a facut-o cu hainute pt . bebe.TIN sa-i multumesc pe aceasta cale pt. ca are suflet mare si chir aveam nevoie .va multumesc luminita din simeria. |
very funny..... nu m-am putut abtine...
Laura in pulovar zici....pai daca n-ai ploaie iti trimit io de aici...ca-mi vor putrezii creierii( glumesc da?)
Am vorbit cu niste domni de la eurolines...care mi-au promis cand vor mai ajunge pe aici, as putea trimite prin ei cativa saci in Ro.
Poate stiti voi pe cineva de la eurolines, sau Atlassib...care ajung pe aceste meleaguri si prin care as putea trimite sacii de haine.
dandusa spune:
Flufy,
pentru fetita de 12 ani,am o groaza de hainute f frumoase.le-am primit la randul meu,da' n-am de gand sa astept inca 10 ani pana sa le poata purta.le donez cu mare drag.da-mi adresa lor,te rog
cat are fetita ta acum?
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
dandusa spune:
Flufy,
ce varsta au fratiorii fetitei?
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
ddeiutzz spune:
daniela, eu am niste hainute de bebelusi care vor merge spre LauraNicole...dar in curand voi avea si altele. In schimb as avea pt mamici:
1 pereche de blugi mai subtiri(purtati de 2-3 ori) marimea 31;
1 pereche de blugi marimea 28-29 cu talie inalta(purtati o sg data);
1 pulover albastru;
1 vestuta.
Daca as reusi sa mai fac ordine in dulap, cu siguranta as gasi mai multe.
Am pus poze cu hainele aici: http://s296.photobucket.com/albums/mm198/XploDcs/donatii/
Te rog daca poti sa treci pe lista o fetita de 5 luni, un baietel de 2 ani si un baiat de 8 ani (i-ar trebui niste incaltaminte marimea 34 si rechizite scolare)
ancadragoman spune:
ddeiutz sa imi lasi adresa pe PM a baietelului cu rechizitele ca o sa ii trimit cate ceva.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2