Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8
Raspunsuri - Pagina 25
SIMONABB spune:
te rog frumos da-mi adresa ta completa
mersi
http://community.webshots.com/user/simonabb
ancadragoman spune:
Mariutza azi a ajuns coletul de la tine si acum am vb eu cu ele ,iti multumesc mult de tot.
Ddeiutz am fost sa pun coletul si l-au refuzat ca nu l-am ambalat cum trebuie asa ca o sa il pun abia maine ca am cautat cutie,scuze ca astepti atat
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
mariutza_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Mariutza azi a ajuns coletul de la tine si acum am vb eu cu ele ,iti multumesc mult de tot. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
sa le foloseasca sanatoasa
ancadragoman spune:
ddeiutz vezi ca o sa primesti 2 colete,o cutie si un plic ca linia nu intra in cutie
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
nona_denis spune:
Ancadragoman, vad ca ai un baietel de 4 ani sub protectie. Am cateva hainute mici ramase de la Denis al meu ( doua gecute subtiri,doua camasi si ar mai fii cateva dar sunt mai uzate). Daca nu este prea pretentios pot sa ti le trimit. Noi stam la curte si hainutele ( in afara de geci) sunt purtate destul.
Mami de Denisache