Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
florentina_v spune:
Buna fetelor!
Daca exista cumva vreo mamica ce nu poate alapta si vrea sa-i dea copilasului lapte matern( cel putin cateva mese ) donez cateva recipiente noi si sterilizate cu lapte matern congelat. Il pastram pentru fetita mea, sa-i las laptic daca ar trebui sa plec de acasa pentru cateva ore.....insa acum nu mai accepta deloc biberonul si ar fi pacat sa-l arunc. Am ramas si cu cateva biberoane noi( vreo 6-7)...insa le-am desigilat ca sa le sterilizez, daca are nevoie cineva...biberoanele sunt mici, de 120 ml.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
ddeiutz azi pun coletul la posta cu rechizitele.
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Scaunul ma intereseaza pe mine pentru Maria daca este pentru un copil mai mare ca ea are deja 25 de kg anca ![]() ![]() poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
ok!
e vorba de Maria ta?
eu intrebam pentru o familie de aici din BV, care are o fetita nascuta luna asta...
sa vedem ce zice maminuta, pentru cate kg merge scaunul...
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Nu pentru Maria mea ,pentru fetita semiparalizata
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
cryss26buc spune:
sunt total off toppic dar vreau sa va intreb daca stiti vre un kinetoterapeut in bucuresti bun de tot pt un baietel de 5 luni care capul turtit la spate multumesc mult.
Alex@Sara spune:
Donez si eu unei mamicute din Bucuresti o cutie de supozitori Novocalmin,tati le-a luat uitand ca baiatul e alergic la algocalmin.E val pana in 02.2011
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008 17sapt+
SIMONABB spune:
am de dat niste haine in stare buna pt femei, cu statura 1.6m si 55 kg (blugi, bluze, pulovere etc)
http://community.webshots.com/user/simonabb
ddeiutzz spune:
As avea eu mare nevoie de o pereche de blugi...am doar o pereche si ii port non stop..