Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8
Raspunsuri - Pagina 23
flufy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa Flufy, pentru fetita de 12 ani,am o groaza de hainute f frumoase.le-am primit la randul meu,da' n-am de gand sa astept inca 10 ani pana sa le poata purta.le donez cu mare drag.da-mi adresa lor,te rog cat are fetita ta acum? Va salut pe toate,vad ca suntei harnice la scris,eu ajung tot mai greu la calculator,mai profit de libertate ,pana face fata 2 anisori,sa mai lucrez ce pot. Din pacate nu am adresa exacta a familiei,stiu atat ca sunt din localitatea Gurghiu,din judetul unde locuiesc si eu,din mures.Baietii au 13,respectiv 14 ani,insa fata e foarte dezvoltata,pentru varsta ei,pot spune ca e ca o femeie in toata firea.Sper ca nu are vreo dereglare hormonala ,saracuta,ca ar fi pacat.Nu ma grabesc cu concluzii pripite,sper ca asa e organismul ei. Oricum voi lua legatura cu cineva de acolo din localitate sa-mi spuna exact nr casei unde locuiesc si cum aflu ceva eu va anunt.Cred ca am sa-ti scriu pe PM. Fetita mea e o trogarita de 1 an si 7 luni,abia acum incepem sa ne intelegem ,sa-mi spuna ce vrea si simt ca este putin mai usor, stiind cand ii este somn sau foame sau sete.Oricum sa fi mama e un lucru minunat. Va doresc la toate spor in tot ceea ce faceti si multa sanatate .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
flufy spune:
Va salut pe toate,vad ca suntei harnice la scris,eu ajung tot mai greu la calculator,mai profit de libertate ,pana face fata 2 anisori,sa mai lucrez ce pot.
DANDUSSA din pacate nu am adresa exacta a familiei,stiu atat ca sunt din localitatea Gurghiu,din judetul unde locuiesc si eu,din mures.Baietii au 13,respectiv 14 ani,insa fata e foarte dezvoltata,pentru varsta ei,pot spune ca e ca o femeie in toata firea.Sper ca nu are vreo dereglare hormonala ,saracuta,ca ar fi pacat.Nu ma grabesc cu concluzii pripite,sper ca asa e organismul ei.
Oricum voi lua legatura cu cineva de acolo din localitate sa-mi spuna exact nr casei unde locuiesc si cum aflu ceva eu va anunt.Cred ca am sa-ti scriu pe PM.
Fetita mea e o trogarita de 1 an si 7 luni,abia acum incepem sa ne intelegem ,sa-mi spuna ce vrea si simt ca este putin mai usor, stiind cand ii este somn sau foame sau sete.Oricum sa fi mama e un lucru minunat.
Va doresc la toate spor in tot ceea ce faceti si multa sanatate
mariutza_mea spune:
stiu ca sunt off topic , dar pt ca e unul din cele mai citite subiecte...
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu…
La multi ani!
cryss26buc spune:
La multi ani si tie gazuta si celor 2 printese ale tale sa aveti parte de o primavara frumoasa cu multe plimbari in parc alaturi de copiii si de cei dragi,sa sperati incontinuare intr o viata mai buna sa progreseati zilnic (bebeii ) si sa nu uitati sa iubiti...va pup pe toate si sper ca o data cu inceputul primaverii sa nu mai existe tensiuni pe acest forum..sa ne relaxam si sa ajutam atata cat putem.
La muuuulti ani!!!!!!!!si multe
Am fost offf toppic dar sunt sigura ca ne iarta moderatoarea..
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui maminuta Buna, Eu ofer un carut Baby Care in stare buna.Londou +scaunel de masina. Maminuta,mami de DARIA Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt |
scaunul de masina pentru cate kg este?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
danielac spune:
citat din mesajul lui florentina_v Buna! Am si eu cateva hainute de fetita cam pana in 4-5 luni |
Bine ai venit Florentina! te trec in lista!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
danielac spune:
citat din mesajul lui maminuta Buna, Eu ofer un carut Baby Care in stare buna.Londou +scaunel de masina. Maminuta,mami de DARIA Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt |
Maminuta, multumim ca n-i te-ai alaturat!
Pentru cate kg este scaunelul de masina?
crezi ca e posibil sa il trimiti in alta localitate?
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
ancadragoman spune:
Scaunul ma intereseaza pe mine pentru Maria daca este pentru un copil mai mare ca ea are deja 25 de kg
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
cryss26buc spune:
PE mine caruciorul pt fetita de 4 luni...si multumiri lu miha 75 pt hainute pe care le am impartit intre cei 2 copilasi..4 luni si 6 luni curand 7 luni
mihaela75 spune:
Buna fetelor
Mai am niste hainute pentru nou nascut fetita - sunt pentru sezonul rece, deci cine are acum nevoie sa imi spuneti. Le-am luat de la nepotica mea care deja are aproape 4 luni si nu ii mai vin, iar pe unele nu a apucat sa le imbrace pentru ca le-a primit cadou deja mici