Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dumitruanca, am sa te rog sa iti controlezi limbajul. pentru mesajul de mai sus ai cartonas rosu.
te rog sa nu mai postezi astfel de mesaje la subiect, ele vor fi sterse automat ca off topic.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui dumitruanca

ce faci ai inceput sa fi cersatoare LAURANICOLAE.SI CORT AI TU FAI FETITO VEZI CE VORBESTI SI CUM VORBESTI.EU ZIC CA NU STI NIMIC DE MINE DAR ITI PLACE SA BARFESTI,DUTE LA PIATA LA TARABA TU DACA ITI PLACE ASA MULT BARFA.UITE ASA NU VREAU SA IES DUPA ACEST SAIT.NU VEDETI CA PUTE-AM SA MA INREGISTREZ CU AL NUME DACA MA FEREAM DE CEVA .SI NU ESTE TREABA TA DE UNDE FAC ROST DE BANI PENTRU TRIBUNAL.VAD CA VA PLACE MULT SA BARFITI.

Numele meu e LauraNicole nu LauraNicolae si te-as ruga sa citesti lista postata pe prima pagina.Te sfatuiesc sa te opresti aici si sa-ti vezi de treaba ta!
Te mai intreb inca odata:unde anume in Ploiesti stai?Mi se pare normal sa facem tot posibilul sa probam spusele tale sau ale noastre iar pe ale tale chiar am posibilitatea sa le probez.
Inca odata:SAYONARA!
EU NU TE-AM BARFIT SI NICI CA TRAIESTI IN CORT N-AM ZIS DAR LIMBAJUL TAU EXACT ASTA DOVEDESTE!
DACA ESTI ATAT DE CURATA , DE CE NU-MI TRIMITI ADRESA PE PM SAU SA-MI ZICI MACAR ZONA SI CEVA PUNCTE DE REPER?
Ceea ce fac eu nu se chiama cerseala pentru ca eu n-am cerut absolut nimic pentru mine si nici nu m-am vaitat pe toate site-urile in ce situatie grea sunt pentru ca m-ar bate Dumnezeu iar TU chiar nu stii de cine te-ai luat si cu cine vorbesti!
Asa cum zicea si AncaDragoman si DanielaC si altele , chiar vrem ca lucrurile sa ajunga la cine are nevoie de ele si nu la vanzatoare de tarabe care se apara injurand si jignind.

PS TE SFATUIESC SA TE MAI UITI ODATA LA PROFILUL MEU SI SA AFLI TARA IN CARE MA AFLU IN ACEST MOMENT.TI SE PARE CA AM NEVOIE SA CERSESC FIIND AICI?

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Sper ca discutiile off-topic sa se opreasca aici, va rog!

Roxanaz, multumim de ajutor si spera, sa fii aproape de noi sa ne ajuti sa stergem toate discutiile din afara subiectului!

Sa ne intoarcem la treaba!

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crialex06 spune:

Buna.
As avea si eu de dat un tarc,un carucior sport,si cateva hainute care s-ar potrivi unui baietel de 1 anisor,poate chiar 1 anisor si jumatate,daca nu e foarte dolofanel.
Nu sunt de firma,asa ca daca stiti pe cineva care nu are cine stie ce pretentii va rog sa ma contactati.
Si de preferinta sa fie din Bucuresti,pt ca nu imi permit sa le trimit prin posta.

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui crialex06

Buna.
As avea si eu de dat un tarc,un carucior sport,si cateva hainute care s-ar potrivi unui baietel de 1 anisor,poate chiar 1 anisor si jumatate,daca nu e foarte dolofanel.
Nu sunt de firma,asa ca daca stiti pe cineva care nu are cine stie ce pretentii va rog sa ma contactati.
Si de preferinta sa fie din Bucuresti,pt ca nu imi permit sa le trimit prin posta.

Va multumesc.

Multumim ca te-ai alaturat noua! te trec imediat in listutza!

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui crialex06

Buna.

Va multumesc.

de carut LauraNicole avea nevoie..nu stiu daca sport...dar avea nevoie urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sara76 spune:

Buna.Vreau sa donez unui baietel de 3 ani hainute si ghetute de iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

fetele, va rog mult de tot daca se poate sa luam noi tarcul, pt fetita de 5 luni, ca mai are un frate de 2 ani care nu intelege ca nu are voie "sa se joace" cu fetita. Se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crialex06 spune:

Multumesc pt primire.
Am vazut si eu ca LauraNicole are nevoie de carucior,dar cred ca are nevoie de un landou...al meu este sport,se lasa pe spate,dar nu cred ca ar fi potrivit unui nou-nascut.
Daca il vrea,totusi il ofer cu cea mai mare placere.

Ddeiutzz,ti-as da tarcul din toata inima,dar vad ca tu esti din Botosani,iar eu,asa cum am mai spus nu imi permit sa achit taxele postale.
Daca vrei sa achiti tu transportul,eu il trimit.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Sigur ca achit eu taxele. Daca vrei sa vorbim pe mess, id-ul meu este xplodcs_foneata

Mergi la inceput