Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dantje

Citat:
citat din mesajul lui ionelradu

deliad45 mii de multumiri doamnei DELIA DUMITRU din PLOIESTI pt. donatia care mi-a facut-o cu hainute pt . bebe.TIN sa-i multumesc pe aceasta cale pt. ca are suflet mare si chir aveam nevoie .va multumesc luminita din simeria.

very funny..... nu m-am putut abtine...
Laura in pulovar zici....pai daca n-ai ploaie iti trimit io de aici...ca-mi vor putrezii creierii( glumesc da?)
Am vorbit cu niste domni de la eurolines...care mi-au promis cand vor mai ajunge pe aici, as putea trimite prin ei cativa saci in Ro.
Poate stiti voi pe cineva de la eurolines, sau Atlassib...care ajung pe aceste meleaguri si prin care as putea trimite sacii de haine.

poi nu ti trebuie cunostinte stiu ca aveti birou atlassib acolo avem si noi aici eu trimit pachete mereu prin ei au taxa declari bunurile si ajung la destinatie cauta un pic pe net nr lor de tel .

http://community.webshots.com/user/ana_ana2327

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena4ka spune:

buna seara,sunt noua pe acest site si imi place ca exista multe mamici cu inima mare.Sincer imi este rusine sa va cer si eu ajutor.Sunt o viitoare mamica si voi naste in mai.Nu am o situatie financiara buna,sunt studenta si sotul meu cu toate ca munceste,nu ne ajung bani pentru toate ce are nevoie bebe,poate daca cineva are niste hainute pentru nou nascut,nu conteaza culoarea,sau un patut sau ceva ,va rog sa ne ajutati,vom proceda si noi la fel la randul nostru,va multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitruanca spune:

buna cauta-ma pentru ati dona cateva hainute id deliad45 mesajul pentru lena4ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dumitru anca..hai ma, ca e cam batator la ochi..mesajele lui ionel radu din simeria (cica) si lena sunt primele lor mesaje de pe forum..si sunt de multumire pt tine, respectiv solicitare la care imediat ai si raspuns..
n/oi fi eu Colombo..dar..zi si tu..e cusut cu ata alba..

sry fetelor pt offtopicul meu

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

dumitru anca..hai ma, ca e cam batator la ochi..mesajele lui ionel radu din simeria (cica) si lena sunt primele lor mesaje de pe forum..si sunt de multumire pt tine, respectiv solicitare la care imediat ai si raspuns..
n/oi fi eu Colombo..dar..zi si tu..e cusut cu ata alba..

sry fetelor pt offtopicul meu

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

pe lena4ka am mai vazut-o si pe alte situri...da depinde, totusi poate ne mai da niste informatii lena4ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena4ka spune:

buna,ce informatii doriti? ca va dau eu,sunt noua aici si recunosc ca am dat anuntul si pe alte site-uri,asa cum au facut multe din voi,insa eu nu ma cert cu nimeni si nu vorbesc de rau pe nimeni asa cum fac altele,nu vreau sa ajung sa fiu si eu barfita ca profit de oameni,am zis doar daca cineva are niste hainute sau ceva pentru bebe si nu are nevoie si vrea sa le doneze,nu ma bagati pe lista neagra ca as fi suspecioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lena4ka

buna,ce informatii doriti? ca va dau eu,sunt noua aici si recunosc ca am dat anuntul si pe alte site-uri,asa cum au facut multe din voi,insa eu nu ma cert cu nimeni si nu vorbesc de rau pe nimeni asa cum fac altele,nu vreau sa ajung sa fiu si eu barfita ca profit de oameni,am zis doar daca cineva are niste hainute sau ceva pentru bebe si nu are nevoie si vrea sa le doneze,nu ma bagati pe lista neagra ca as fi suspecioasa

nu, nu, lena4ka, nu e vorba ca ai mai scris anunturi, ci pt ca era sa fii "confundata" cu cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiuli spune:

Lena,te pot ajuta si eu cu hainute 0-3 luni,si eu le-am primit,la randul meu,de la mamici de pe forum,numai ca eu am baietel si mi-au ramas de la el,daca nu e nici o problema.Id-ul meu e alexutza26_c,contacteaza-ma si vb pe mess,ca nu ai pm activat..Am vazut ca esti din Iasi,eu saptamana asta am treaba acolo,trebuie sa ajung pana la facultate sa imi retrag dosarul si ne vedem si iti dau ce am,daca vrei si tu si poti.Parerea mea e ca ar trebui sa inceteze toate discutiile astea,nu are rost sa fim rautacioase unele cu altele..cel mai bine e daca exista suspiciuni sa se zica direct care e suspect si fiecare sa dovedeasca cum poate ca e un om care chiar are nevoie de ajutor..Suntem multe pe forum care am reusit sa ne descurcam pt ca ne-au ajutat si pe noi alte mamici,si nu cred ca de multe ori au facut anchete ca sa ne ajute cu ceva..Ganditi-va ca Dumnezeu e sus si le vede pe toate,si fiecare isi va primi mai devreme sau mai tarziu ce merita..Nu e nimeni obligat sa ajute...Cam asta e..nimeni nu se simte bine daca e banuit,si cand au fost discutiile cred ca multe din noi s-au simtit vizate,si e cu atat mai rau cu cat stim ca nu facem parte din acea categorie a persoanelor care cer ca mai apoi sa vanda,ce sens are sa procedam si noi la fel cu alte femei care sunt in aceeasi situatie?Nu vom ajunge nicaieri in ritmul asta..Acum,fiecare procedeaza cum stie,dar parerea mea e ca ar trebui sa ne gandim de 2 ori inainte sa scriem ceva..Cam asta e..Numai bine fetelor,aveti grija de voi si de bebei

Mergi la inceput

aleiuli si lena4ka, daca cititi din urma, de la pagina 7, o sa vedeti ca nu e vorba de suspiciuni pt lena4ka, ci doar banuia cineva ca lena4ka sa fie una si aceeasi cu dumitruanca. Eu am mai "vazut-o" pe lena4ka si pe alte siteuri, citind postarile ei, mi-am dat seama ca nu poate fi vorba de aceeasi persoana. Eu la asta m-am referit, nu m-a deranjat cu nimic ca a postat pe mai multe forumuri (la urma urmei, asa am facut si eu, nu?)
Cat despre ionelradu...nu stiu, nu cunosc e prima sa postare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitruanca spune:

buna fetelor voi nu aveti alceva de discutati decat sa barfiti pe toata lumea.mai lasatine in pace pe fiecare.daca vreti sa credeti de unde am hainutele daca nu nu.nu trebuie sa va dau eu explicati la nimenea ca nu am bagat mana in buzunarul nimanui.si o singura data daca mai imi vad ca va folositi de numele meu si id meu va dau in judecata si o sa-mi platiti daune morale de o sa va saturati sa mai barfiti.MAI LASATI BARFA SI MAI BINE AJUTATI UN OM AMARAT.

Mergi la inceput