Mamici cu 2 pitici (5)
Raspunsuri - Pagina 8
ClaudiaH spune:
Rromanitza, eu am alaptat si cu febra si pediatrul mi-a zis ca nu-i absolut nimic. Imi pare rau ca nu te simti bine. Fa-ti si analize da' e posibil sa fie si imunitatea scazuta. Ceva vitamine mai iei? Incearca si ceva vit C.
Oana, super ca se simte sotul mai bine. Sanatate multa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
tonylexa spune:
julax --- tu ce ii dai lui alex pentru tuse?
eu i-am dat dariei ambroxol si parca nu are efect; iarna trecuta a functionat, dar acum...........
am sunat-o pe pediatra si mi-a spus ca poate e vorba doar de mucisori nesuflati, dar nu stiu ce sa cred
am observat ca atunci cand tuseste e ca si cum ar avea gatul uscat pentru ca imediat cere sa bea apa
si eu patesc chestia asta cand sunt racita: se usuca aerul in camera si am o senzatie de sufocare, incep sa tusesc si mi se usuca si mai rau gatul si gura, imi dau lacrimile si nu pot sa respir bine, doar dupa ce beau apa imi revin; din pacate daria e mica si nu stie sa explice ce simte
astept zile senine!![]()
tonylexa --- mami de
ana daria (10.02.2007) si
andrei damian (14.01.2009)
OanaRusu spune:
pe noi ne-au trimis la urgenta pediatrie (spitalul mare) aseara. Asa ca iar suntem doar 3 din echipa de 4 ![]()
Paul e cu buni in spital - aseara a trebuit sa aleg cu care stau.... si pentru ca el parea mai bine (si sper sa-i dea drumul acasa maine, dupa ce ii fac ceva teste) am ales sa vin la bebelina... care plange tare rau dc lipsesc mai mult de o ora doua de acasa.
Paul are urticarie acuta cu edem - s-a umflat ingrozitor, nu mai am curaj sa povestesc cat de rau era acum 24 de ore.
N-am idee de la ce a facut alergie
si ma ingrozesc la gandul ca alergiile astea sunt "vanare de vant".
O noapte placuta tuturor 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
rromanitza spune:
Oana, mai fata prin ce trebuie sa treceti si voi perioada asta!!!!! Suntem alaturi de voi si de Paul mic si scump si va dorim tot binele din lume si sa se mai termine cu necazurile! Din cate inteleg acum el este mai bine, dar nu vreau sa ma gandesc prin ce ati trecut tu si sotul....Ma stiu pe mine cum reactionez la bolile copiilor ceea ce nu ma ajuta deloc....Va pup si va doresc multa sanatate!!!!
Dana, mami de
David-Cristian din 9.11.2004,
Lucas-Alexandru din 12.12.2008
gabitzam spune:
Of, Doamne, Oana, ce mai belele si pe capul tau!!! Sanatate multa la toata lumea.
Nici noi nu iesim din trend, Raducu mic e racit rau, si basca se chinuie de ma doare pe mine cu dintii de sus, care ies toti odata.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Ada_S spune:
Oana
, sper sa treaca repede acest episod urat, cred ca e foarte greu, ma gandesc la voi
.
gabitzam
, refacere rapida si voua.
romanitza
, tu ai aflat din ce cauza e febra? Chiar ca e ciudat si eu mi-as face griji in locul tau.
Scriu cu o mana ca il am pe Alexander in brate si Alvin ma streseaza si el ca vrea la calculator. Pup toata gasca de mamici frumoase.
OanaRusu spune:
multumim fetelor
tare-s disperata, la pediatria asta sunt conditii tare mizere - plin de gandaci, nu spala pe jos (in 2 zile n-au spalat DELOC) si are in salon 3 copii cu pneumonie
imi vine sa-l iau in brate si sa fug cu el de-acolo.
multumim la DD ca poate sta buni cu el in spital - eu fug intre casa si spital.
Va
inca o data 
Aaa... sa nu uit, Anei i-au iesit 2 dintisori o data, da' pe sarite, adica un incisiv lateral jos, pauza, si inca unul
e ca o babutza stirba ![]()
Oana, mami de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">Clipe de viata 2008
Ada_S spune:
Oana, chiar acum la Antena 2 la emisiunea Traieste sanatos se discuta pe tema alergiilor la copii, poate te ajuta sa iti faci o idee, cred ca maine dimineata pe la 7 dau reluarea emisiunii de azi.
OanaRusu spune:
Multumesc, Ada, n-ajung eu la tv zilele astea....
Sanatate, Gabi, la Raducu
si Anei cred ca-i mai ies acuma ceva - pe langa cei doi care cresc acuma.
Manca-i-ar mama iepurashi ![]()
Oana, mami de
julax spune:
Oana,imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa neplaceri.Si asa e aiurea sa stai in spital,dar in conditiile in care spui...foarte neplacut.Sper sa treceti rapid peste perioada asta
Dana,am avut si eu febra,nu mai stiu exact cat,peste 38 oricum,dar am alpatat.sanatate multa!
Tonylexa,am fost din nou la medic.De data asta ne-a dat prednison si eurespel =ascovit cu propolis.Nici nu mai stiu daca v-am spus ca acum aproape o saptamana ne-0a dat augmentin.Deci a luat dragul de Alex doua sticlute cu antibiotic degeaba,nu?
ca daca nu i-a trecut ce sa cred?
Oricum,m-am cam sictirit si data asta nu i-am mai dat niciun leu dr.Dupa ce am cotizat 3 consultatii(20 ron fiecare)am hoatarat ca-i ajunge.Vreau sa se fac abine ,nu sa-i umplu buzunarele cu bani.Data trecuta chiar m-a enervat.L-am intrebat cat sa-i dam,speram sa cera mai putin sau deloc,tinad cont de faptul ca era a treia oara cand veneam pentru o problema care nu s-a ameliorat.Si mi-a raspuns sa dau cat am
I-am dat tot 20 ron,dar de atunci am spus ca dac nu-i trece nu-i mai dau nik.Oricum,daca nici de data asta nu vad nicio schimbare,meerg la alt medic.Scuze ca m-am lungit off topic,dar m-am descarcat si voua ca celor din jur le-am facut capul toaca
![]()
Gabi,sanatate multa si voua!
Ada,m-am uitat si eu cateva minute la emisiune.Mis-a parut interesanta,pacat ca n-am putut s-o urmaresc in intregimeIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete