Mamici cu 2 pitici (5)
Raspunsuri - Pagina 7
ClaudiaH spune:
'Neatza!
Julia, merci! A scris pentru prima data dar deocamdata suntem la tabla magnetica, mai dureaza putin pana trecem la hartie. Rad cu taica-su ca el e preocupat sa scrie da' inca nu vorbeste bine. Dar daca il pasioneaza pe el literele am incercat sa nu-l impiedicam desi ni se pare cam devreme.
Cami, foarte interesant! Mie mi s-a parut tot timpul ca e satena dar vorba ta, poate ca pe masura ce creste se vede mai bine in poze. Oricum, blonda sau satena e simpatica foc.
Vad ca nu prea mai scrie nimeni... cand intru eu parca pleaca toata lumea. Cand nu am eu timp... atunci scrie toata lumea.
Gata, timpul meu a expirat, ma duc sa pregatesc terciul de cereale cu fructe pentru mic-dejunul Luciei si apoi plecam in oras. O zi faina urez tuturor!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
MissJJ spune:
Rapid sa va dau link-ul cu poze pana nu se inchide laptopul meu si apoi intru de pe alalalt si va citesc.
Deci poze zapada si poze printese.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
gabitzam spune:
Woaaaa, ce de zapada. Eu aproape nu am vazut zapada anul asta.
Iar printesele sunt delicioase 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissJJ spune:
Gabi multumim mult.
Aici n-a mai fost asa zapada de 18 ani aici e rar zapada si daca e dureaza 24 de ore si e putina, da anul asta a fost ceva neasteptat. Acuma a mai nins putin dim da e fleoscaiala din aia ca e mai mult lapovita asa. E urat acuma.![]()
Am vrut sa pun poze mai devreme da laptopul meu e stricat si de pe notebook-ul lui Flo nu merge sa deschid picasa nu stiu de ce.
Si am intrat rapid pe a meu sa vad dau niste poze.
Revin mai acusi sa lecturez si eu din urma.
OanaRusu spune:
foarte pe scurt (ca-s bizi rau...) a iesit al meu sot din spital - hepatita toxica medicamentoasa - augumentin si paracetamol.
E bine
insa nu prea poate face efort, noi suntem foarte happy ca e acasa 
Cele 4 zile fara el au avut macar un "efect" bun-bun - m-am apropiat de Paul cam cum eram inainte de Ana, si-a gasit locul langa noi doua
e un scump.
WE placut - n-am reusit sa vad inca poze, filmulete
(am avut si musafiri sapt asta) sper sa ajung pe weekend.
toti picii si mamicile 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
MissJJ spune:
Oana ce veste buna!!! Insanatosire grabnica sotului si imi imaginez ce happy sunteti ca e acasa langa voi.
Si ma bcuru si de reusita cu Paul.
Ari creca incepe the terrible tows ca nu prea mai aI cu cine te inetelege cateodata sper ca dupa ce incepe gradi se va mai schimba poate ca schimba mediul si nu e numai cu mine si ii va face bine, ca na ma joc eu cu ea facem de toate celea da tot se plictiseste, e putin 2 ore jumate pe zi da decat deloc... Sper tare mult sa ii placa.
CamiM spune:
Oana ma bucur tare mult ca sotul tau e cu voi acasa. Multa sanatate!
Mada super pozele.. ce de zapada.. si ce mari s-au facut printesele..
sunt tare dulci.
Claudia merci
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
rromanitza spune:
Neata fetelor!
Claudia, sunteti frumosti cu totii si ma bucur tare mult ca va simtiti bine!!! Felicitari pentru Stefan, si noi suntem cam in aceeasi faza cu scrisul doar ca Dvd scrie cuvintele asezand literele pe toata pagina acolo unde are un loc liber!!!!
Luci este mare, a cescut bine si frumos si se transforma usor intr-o micuta domnisoara!! Sa iti traiasca puisorii si sa fie sanatosi!!!
Cami, ai doua printese dulci foc si ce mult s-au schimbat de cand le-am vazut ultim oara!!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de puii vostri!!! Cred ca vei avea de furca cu ele cand vor creste si va trebui sa faci fata la coada de baieti din fata usii....![]()
Mada, nici nu sti ce mult va invidiem pentru zapada de acolo!!! Este superb cand ninge si este un strat consistent peste tot dar si cand incepe topirea....Cred ca este cea mai groaznica perioada din iarna......Printesele tale sunt scumpe foc si foarte expresive! Eu zic ca ii vor prinde foarte bine lui Ari cele 2 ore juma, ideea este sa se acomodeze ea...Va pupam! 
Oana, bravo mai, bine ca aveti tatic, ma bucur foarte mult ca nu a fost nimic grav! Aveti grija de voi si multa sanatate!!!
Julax, acum sunt mai bine, mi-a trecut starea nasoala, dar a inceput durerea de gingii deoarece imi mai iese cate o masea de minte....Am suferit cu ele de nu imi vine sa cred.....Si cand ma gandesc ca nu folosesc la nimic si trebuie scoase.....
Oricum multumesc pt 
Mai voi credeti in semne? O sa ziceti ca sunt nebuna dar cand se intampla sa merg de doua ori intr-un loc si tot de atatea ori sa ma intorc cu degetul in gura.....Am mers cu Dvd sa ii schimb pasaportul si de cate ori l-am tarat dupa mine am uitat cate ceva acasa!!!! 

Si mai facem si o ora pana la sectie!!!! Atatea batai de cap cu plecatul asta in thailanda ca nici nu am vazut-o dar nu o mai suport!!!!!!!
Fetelooorrrr...si sunt asa grasa ca nici nu imi vine sa ma privesc in oglinda...Niciodata nu am aratat asa....o sa fiu un elefant in plus in thailanda!!!!

Va pup! 
Dana, mami de
David-Cristian din 9.11.2004,
Lucas-Alexandru din 12.12.2008
julax spune:
Mada,am vazut si eu printesele frumoase,zapada...
Maya parca are plete de domnisoara,spre deosebire de Ari la varsta ei,nu?
Oana,bine ca nu e grav,e nevoie mare de tatic acasa
Dana,pai ai nascut curand,ai vrea sa fii subtirica si trasa prin inel?e timp,acum sunt alte prioritati
Eu m-am saturat de tusea asta a lui Alex.Nicio schimbare

Si totusi sper sa treaca cat mai curand.
w placut!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
rromanitza spune:
Mai fetelor, ce ma fac eu ca iar am un puseu de febra!!!!

Nu stiu ce naiba o fi dar bine nu e in nici un caz asa ca am hotarat ca luni sa imi fac niste analize...Pe de alta parte o fi si sistemul meu imunitar la pamant, ca ieri ma cam ustura in gat....Dumnezeu stie!
Ar trebui sa ma pun pe mancat fructe si legume dar crude ca de fierte m-am saturat...
Si inca ceva....la temperatura 38 ati alaptat bb?????
Dana, mami de
David-Cristian din 9.11.2004,
Lucas-Alexandru din 12.12.2008