Mamici cu 2 pitici (5)
Raspunsuri - Pagina 3
OanaRusu spune:

Iulia, e marisoara, mai balerina ea (cam 7600) dar bine la lungime (72 cm avea la inceputul luni). E tare musculoasa si agila, e tur de forta sa-i spal poponeatza dupa kk, ca da din picioare, se intinde si se rasuceste in continuu. Noroc ca-i plac camioanele lui frate-so si se joaca cu ele (acuma) sa respir si eu cate 10 min ![]()
Crengu, felicitari Rianei
Amalia, ai incercat Stodal - pastilute, nu sirop? Eu iau la tuse... in paralel cu "bunaciunea" de ceai de ceapa ![]()
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
ana_a spune:
Buna fetele!
Eu de ieri sunt cu amandoi copilasii acasa. Stefan a tusit+mucisori asa ca nu l-am mai dus la camin. La matei i-am facut vaccinul miercuri si acum parca si el are ceva mucisori si o tuse usoara...sper sa nu se imbolnaveasca.Stefan pare a fi mai bine.Saptamana viitoare este vacanta asa ca ramane acasa deci timpul meu liber va fi foarte limitat.
La 6 luni jumate Matei detine 8900 gr si 72 cm.Mic si indesat ![]()
Acum doarme si tocmai mi sa terminat masina de spalat, ma duc sa scot hainele si sa pregates ceva de gustare.
O zi buna tuturor
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

julax spune:
Nu pot sa cred!Nimeni n-a baut cafeaua cu mine,dar sa nu dati deloc pe aici..
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Amalia spune:
Iuliaaa
nu fi necajita! Eu am servit cafeluta cu tine de dimineata!
Ce-i drept, de atunci n-am mai intrat pe aici..
Pup sa treaca!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Iulia saru mana pentru cafeluta! ![]() |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
julax spune:
Abia acum am vazut ca nu dadusem refresh,voi ati mmai scris de fapt![]()
Crengu,
sa nu faca febra printzesa .A intepat-o de 2 ori?Cum a reactionat?
Amalia,of,aiurea cu tusea,sa bei doar cald si...sanatate multa!
Ana,sanatate multa si voua!Chiar ca e grasun printul cel mic
Oana,
Alex tuseste in continuare destul de urat,transpira in somn,sper sa ii treaca cat mai curandIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
crengu75 spune:
Iulia, eu n-am avut azi timp de cafeluta. Imi pare rau, dar poate mai dai una maine si bem impreuna.
A intepat-o o singura data in picorus. Eu i-am facut Infanrix hexa.
Multa sanatate lui Alex.
Ana, multa sanatate lui Stefan.
Oana, multumesc.
Of, abia astept si eu sa mai creasca un pic fata si s-o pun in premergator. Deja vrea tot mai mult sa stea sus,in picioare sau in fundulet, desi nu sta bine singura si vrea tare sa mearga, se trage , se impinge, dar ....mai are de asteptat.![]()
Uneori imi vine sa musc din ea, asa imi este de draga.
Alteori, ca acum, sunt tare obosita si as vrea sa dorm singura , o noapte si sa nu ma scoale nimeni pana dimineata. Apoi sa beau o cafea , cu voi.
Noapte buna.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
Ada_S spune:
Crengu si tonylexa La multi ani si din partea mea, sa aveti viata lunga si frumoasa
Crengu felicitari si pentru cele 6 lunite a lui Riana.
Eu am avut calculatorul virusat si nu mai puteam scrie nimic ca la fiecare litera tastata imi adauga virusul cateva cuvinte in plus. I-am dat greu de capat dar am reusit sa il rezolv. Culmea e ca a fost antivirusul de vina, dupa ce l-am dezinstalat s-a rezolvat, acum am un alt antivirus sper sa isi faca datoria.
Iulia parca povestesti de al meu fecior cu somnul, acelasi stres si la noi. Nu sunt suparata pe el deoarece asa am fost si eu in copilarie, imi amintesc perfect cum se chinuia mami sa ma adoarma si nu reusea. De multe ori eram foarte obosita dar parca creierul meu nu reusea sa se decupleze. Asta e, cred ca nu avem ce face doar ca uneori ne enerveaza la culme si mai strigam la el desi sunt constienta ca nu are nici o vina, mai ales ca am trecut si eu prin acelasi situatie si nu am uitat ce rau mi-a picat cand a strigat mami la mine.
Pup fetele si insanatosire grabnica bolnaviorilor.
julax spune:
Crengu,mie mi-a spus ca o va intepa de 2 ori,dar nu stiu ce vaccin ii face,ca noi le-am facut doar pe cele obligatorii.Te inteleg cu printzesa,asa simt si eu
Ada,deci nu suntem unicat?bine,cred ca se poate si mai rau de altfel.Cateodata mi-e si mila de el,ca sotul il adoarme si el incepe cu diverse mofturi,mai si maraie si Lucian mai ridica tonul uneori la el.E obositor sa faca asta aproape o ora,cu toate astea ,dupa ce adoarme,ma uit la el si mi-e asa drag...
Somn usor!merg sa pregatesc antibioticul si apoi ma culc si eu.Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
nicomico spune:
salutare fetelor
din cate am citit......asa mai pe sarite , nu am gasit nici un mesaj cu frati gelosi
sa inteleg ca fetita mea e singura geloasa?????
diferenta dintre ei este de 1 an si 11 luni, iar bianca are acum 2 ani si 6 luni si inca il zgaraie, ciupeste, musca, bate.....
am incercat toate metodele, atentie i,am acordat ffffff multa tot ei pentru ca bebe mic a fost de la inceput ffff cuminte, dar degeaba
si tot ea ma transpira si suprasolicita continuu
aveti vreun sfat si pentru mine????
va pup,
nico
CamiM spune:
'Neata fetelor!
Iulia sa stii ca am primit cafeluta de zilele trecute.. maama ce bine mi-a prins..
Am avut cateva nopti mai grele decat de obicei( mda aparent e posibil
):Sabinei i-a iesit dintocul nr 4 , iar Sofia viseaza urat, nu stiu de ce dar plange in somn si normal la un moment dat se trezeste si vine la noi si uite asa ne "jucam" toata noaptea.
Nico si Sofia mai are uneori accese de gelozie, destul de rar dar se intampla. cel mai des au legatura cu impartitul jucariilor, tot ce atinge Sabina vrea si Sofia in momentul ala (la asta lucram de fiecare data: cald dar ferm ii explicam ca trebuie sa aiba rabdare si dupa ce termina Sabina cu jucaria ii vine si ei randul- din fericire Sabina lasa jucariile repede asa ca lectia asta a prins usor). Ma gandesc ca poate ar trebui sa incerci o alta abordare a problemei: sa o ajutati pe Bianca sa inteleaga ca are si ea si fratiorul ei timp cu mami si tati, si atentia se imparte nu o are ea pe toata. De multe ori noi o luam pe Sabina in brate si atunci vrea si Sofia si acum a invatat ca e randul ei imediat dupa Sabina si nu mai tipa sau plange ca la inceput.
Nu stiu cum e situatia exact la voi dar la noi asta merge bine.Usor usor invata ca sunt amandoi egali in ochii vostri si asa nu vor mai fi probleme pe viitor.
O alta chestie pe care o ai fac eu ca sa se simta bine si Sofia de pilda daca Sabina face ceva gresit, urat, etc, ii atrag atentia si apoi spun uite ce frumos face x lucru Sofia, invata de la surioara mai mare..tare bine se simte Sofia in momentele acelea, o responsabilizam( ajut-o tu pe mami sa o schimbam pe baby, arata-i tu Sabinei cum se construieste cu cuburile , etc)
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008