LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (180)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaaa

haideti ca e oferta! sa serviti cu placere!

fug la serviciu ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani! sarbatoritilor de astazi:Tudor, Razvan, Daria si Antonia

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Tudor

Razvan

Daria

Antonia

Tuturor clopoteilor care au implinit un an in perioada in care nu am fost pe aici.
Neatza!!! Ellle multumesc de cafea.

Avem din nou calculator si net, din pacate si o nenorocita de bronsita pentru care Octi ia augumentin si ketof, el asa in general e bine doar cand tuseste plange ca il doare gatutul in rest se joaca, papa bine, azi noapte a dormit snur pana la 4 cand a papat si apoi a mai dormit pana la 6, dar sunt singura ca e de la ketof. Ne-a dat si prednison dar am hotarat sa nu i-l dau am citit si are multe contraindicatii, si la Octi chiar nu e cazul de sofocare respira bine.
I-am luat biotics, de capul meu ca stiam de la voi, doctorita nici n-a pomenit, as vrea sa-mi spuneti in ce cantitate de lichid trebuie dizolvat?

Mergi la inceput

shose eu ti-as sugera sa-i duci mai jos masa de la 6.30 .. e cam aproape de cea de la 9 si cred ca d-aia nu vrea mai mult laptic. eu ii dau evei la maxim 6 si lapticul il bea pe la 9.30 (aprox 270-300ml depinde de cand a mancat si daca a facut kk) ..

ana sorry .. nu ma pricep ..

danutza te asteptam cu vesti bune de la eco! imi inchipui ca te doare ca abby ii spune mama bunicii dar .. aste e situatia . acum prioritatea e bb mic .. stai linistita, o sa aveti timp sa recuperati. hai mami nu mai fii supi .. uite o si un de la noi!

honey pentru sotiorul tau, sa fie sanatos si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti. am vazut si tortutul superr esti o adevarata artista! l-am vazut si pe AJ .. ce flacau mare si frumos s-a facut!

cybthia off imi pare rau ca sunteti bolnaviori. eu stiu de la fete ca plicul de biotics poti sa-l pui in lapticul pe care il bea dimi sau seara. insanatosire grabnica!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI ANTONIA!
LA MULTI ANI TUDOR!
LA MULTI ANI DARIA!
LA MULTI ANI RAZVAN!

Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!

Honey .
AJ e baiat mare, mi-a placut in pozele din cutia de pampers.

Dana nu-ti face griji ca bb o va sta in butica atat cat trebuie, 40 de sapt.Cat despre Albert, el nu stie inca sensul adevarat al cuvantului mama, si probabil a strigat si el ca a vrut ceva.

Cynthia sa treceti usor peste raceala.
Biotics eu puneam un plic la 100ml de lapte.

Razvi, nush ce a vut ieri da a baut la lichide de m-am sperriat.El care nu bea mai mult de 150 de ml de orice, toata ziua.Ieri a baut ceaiu, 150 de ml pana la ora 14 apoi pana seara i-am dat apa (nu bause pana atunci aproape deloc) si a baut vreo 200 de ml.
Oare ce s-o fi intamplat?Azi iar imi tot cere biberonul cu ceai.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

RAZVAN, TUDOR, DARIA SI ANTONIA, La multi ani, sanatate, noroc si multumire in viata!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am plecat la drum pe o ploaie infernala.
De acasa si pana in Timisoara nu a stat o clipa. Saracii copii nu au putut sa se desmorteasca deloc. Piciul a rezistat traseului mult peste asteptarile mele.La un drum de peste 8 ore in care am oprit doar de 3 ori cate 10 min el nu s-a plans deloc sau mai deloc. Plimbaretul nostru. a stat legat in scaunul ala si a dormit, rontait, s-a jucat sau s-a uitat la dvd cu Bogdan. E haios cu ei doi in spate si noi in fata separati pe grupe de varsta:)
Acum iesim din tara si pana la ora 16.00 sper sa fim in Viena.
Ce ti-e si cu tehnica moderna in masina, eu butonez la pc, Bogdan la dvd si sotul converseaza cu Ioana din GPS :))). Iar piti face nani.
Si afara inca ploua si e ceata. Sper ca in Ungaria sa nu mai ploua.

Evident ca nu am citit nimic in spate, sorry.

La multi ani fericiti sarbatoritilor zilei !!!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Am plecat la drum pe o ploaie infernala.
De acasa si pana in Timisoara nu a stat o clipa. Saracii copii nu au putut sa se desmorteasca deloc. Piciul a rezistat traseului mult peste asteptarile mele.La un drum de peste 8 ore in care am oprit doar de 3 ori cate 10 min el nu s-a plans deloc sau mai deloc. Plimbaretul nostru. a stat legat in scaunul ala si a dormit, rontait, s-a jucat sau s-a uitat la dvd cu Bogdan. E haios cu ei doi in spate si noi in fata separati pe grupe de varsta:)
Acum iesim din tara si pana la ora 16.00 sper sa fim in Viena.
Ce ti-e si cu tehnica moderna in masina, eu butonez la pc, Bogdan la dvd si sotul converseaza cu Ioana din GPS :))). Iar piti face nani.
Si afara inca ploua si e ceata. Sper ca in Ungaria sa nu mai ploua.

Evident ca nu am citit nimic in spate, sorry.

La multi ani fericiti sarbatoritilor zilei !!!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

lala chiar ma gandeam la voi, sa stii. ma bucur ca andrei este cuminte .. mie de asta imi era teama. eu zic ca ajungeti mai devreme de ora 16 in viena. noi am facut 4 ore de la szeged la viena. drum bun!

pupici multi!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC PENTRU:

DARIA MARIA

ANTONIA IZABELA

TUDOR GABRIEL

RAZVAN GABRIEL

SA FITI FERICITI SI SA LE-ADUCETI NUMAI BUCURII, PARINTILOR!

LalaD drum bun in continuare!

(ps. te 'urmaresc' pe blog )

Ema off, saracutzul Milan; groaznic cu dintii astia.

Dana, nu-ti ai face 'mustrari de constiinta'; Adela mi-a zis doar o singura data - acum vre-o 4 luni - 'mama', mie, cu directie.
In rest 'maie' (adik 'mamaia', maica-mii) si 'tataie'; ambele apelative cu destinatar precis.
'Tata' n-a zis niciodata; noi (eu si Dan) ne-am consolat cu gandul ca ne va zice, macar 'roxana' si 'dan'.
toti piticii.

Ana habar n-am ce inseamna "indicatorii" aia; imi pare rau.

Am si eu o intrebare: de vre-o doua ori, i-am dat mamaligutza cu "monor" si de fiecare data a facut kk cam moale (adik un fel de terci dar de jur imprejur, se vedea ca este silichid - scuzati detaliile ).
Sa fie de la MONOR? Cine ii mai da, a patit asa ceva?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput