LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (180)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanici nu-i de la monor, e de la mamaliga ..

pupam buburuza

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Continuare:

Cythia, off, tare greu este cu bb bolnavior; bine ca el 'suporta' bine tratamentul si est evioi.

Ramo, cred ca piticii nostrii 'se vorbesc'; de vre-o 4 zile, si Adela bea cam 400 ml /zi; 150 ml, 'pe nerasuflate' cand se scoala, la 3:00 dupa amiaza, si apoi, pana pe la 7:00 seara mai bea inca 150 ml.

Eu ma bucur ca oricum, trebuie sa bea min 500 ml de lichid (in afara laptelui).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roxanici nu-i de la monor, e de la mamaliga ..

pupam buburuza

Eva creste mare
Eva

papa bun

Da' pan-acum, i-am mai dat - ii dau de la 10 luni - dar cu branzica de casa si iaurt de la tnuva ('iaurtul meu fin').

Sau sa fie de la malai?! I-a adus lu' Dan un coleg, niste malai de la tara.

hmmm.. curios

pt 'lamurire'.

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Stancutza,Ema

Tudor
Daria
Razvan
Antonia

in sfarsit avem vesti mai bune, a raspuns bine la noul tratament si mai avem 2 injectii dar intramuscular ca venele noastre sunt praf,ramane doar sa ne punem pe picioare si sper sa avem pofta mare de mancare ca e slabita

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Stancutza,Ema

Tudor
Daria
Razvan
Antonia

in sfarsit avem vesti mai bune, a raspuns bine la noul tratament si mai avem 2 injectii dar intramuscular ca venele noastre sunt praf,ramane doar sa ne punem pe picioare si sper sa avem pofta mare de mancare ca e slabita

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Raluca, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine.Incetu cu incetu ii va reveni micutei pofta de mancare si se va pune pe picioare.

Roxi, daca i-ai schimbat branza, se poate sa fie de la ea.
Acum i-ai dat prima data Monor?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor, ati vorbit cumva cu laurici?? ce o face nepotica ei? o fi operat-o? eu sper din tot sufletul sa fie bine.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Ramo, i-am mai dat MONOR; ma gandesc acum, si la malai.

Sau sa fie de la ananas?? i-am dat ieri o "rotocoala".
Oricum, mi-a zis mama ca a facut iar, acum, cam galben si tot un fel de gem. CAnd a zis de galbem, mi-am amintit de ananas.

Helene, i-am dat eu un sms dar nu mi-a raspuns; mi-e cam nu stiu cum s-o sun.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!
mai citesc si eu un pic pe aici, printre un indicator financiar si o analiza pe bilant...hihihi...

am avut o noapte groaznica, s-a trezit piciul din doua in doua ore...nu stiu de la ce...sigur l-a durut ceva pt ca tragea cite un plins....spre dimineata l-am luat cu noi in pat si a dormit trei ore, intr-o pozitie tare ciudata...eu si ovi sintem intepeniti ca nu ne-am mmiscat deloc, ca sa nu-l trezim...
sper sa-si revina...

LalaD, drum bun si distractie placuta!

Tudor, Razvan, Daria si Antonia

Roxana, poate fi de la ananas kk moale. noi papam monor, cind gasim, ca sint cam varza cu distributia la cluj, dar n-am patit nicodata...

Ana, habar-n-am ce sa zic de rezultate. nu ma pricep deloc.

Raluca, ce ma bucur ca sinteti mai bine!

Cinthya, multa sanate lui Octi!

Shose, nici stefan nu bea deloc suc de fructe...nu ii place si il scuipa. ii dau apa si gata. fructele le papa ca atare, la masa de la ora 16.

Dana, nu fi trista. mai ai un picut si gata, o sa iasa simburelul din burtica si o sa poti sa le acorzi mai multa atentie Vanessei si lui Albert! pentru mamica curajoasa!

Ramona, si stefan are zile in care bea multa apa. de obicei inainte de o eruptie dentara.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Ginette- diareea poate fi si de la mamaliga, da scaune mai moi, dar mai degraba de la ananas - nu prea e indicat sa ii daiu ananas si pomelo de ex la un an buburuza sa se faca bine.

Honey - yummi tortul , iar Aj e delicios

Lala - ce-a fost mai greu a trecut! Drum bun!

Raluca - ma bucur ca Soniuca e mai bine. Incearca acum niste Peritol pentru pofta de mancare, parerea mea

Mai fetelor , mai e cineva care sa fi avut reactii adverse dupa Infanrix? Si cat pot dura? Stef a facut 39 azi noapte si nu stiu pe seama a ce sa pun...n-are rosu in gat, ii cresc 2 masele, se umfla si celelalte 2 si un canin, iar vaccinul l-am facut luni...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ancab deci asa zici ca facea si Stefan.Mi-e de aceea mi se pare ciudat pt ca el inainte cu greu bea 150 de ml de orice:suc sau ceai. Apa nici nu ma vb, ca de aia nu bea aproape deloc.
Si azi deja mi-a dat gata o sticluta cu apa de 100 de ml.

Nati eu i-am facut vaccinul de la stat, ROR-u.Si doct mi-a zis ca e posibil ca dupa 5 zile de la adminstrare sa faca o usoara febra de 38,5 si sa fie mai prost dispus.Razvi a facut febra asta dupa 8 zile si a facut doua zile la rand dar doar seara, prima seara 38,5 si a adoua 37,9.Si cam atat.

Eu vreau sa va intreb dupa cata vreme pot face Prevenarul de la vaccinarea cu ROR? O luna sau doua?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput