LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (180)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Daca va plictisiti tare tare, am doua filmulte scurte scurte cu Razvi cum joaca fotbal cu balonul, si altul cum care el dupa cap un telefon.
Si bineinteles niste pozici , nu-s multe, doar 8.

http://good-times.webshots.com/video/3052639770102497651JFJfoK

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Ramona ce dulceata ai tu acolo...???!!!
Era super haios cum alerga duypa balon si mingiuta aia mica si mortal cum cara telefonul acela si tara receptorul printre picioare...
am vazut si "muuuultele" 8 fotografii: nici n-am realizat pana acum ca razvanel este si el cretulin... imi place "freaza" facuta de mami lui dar ce-l mai mult imi place ca este tare-tare vesel baiatul tau frumos!!!
din partea noastra !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Uite, am pus cateva, care le am in calc de la munca de-aici.
Ultimele sunt cele pe bicicleta - sunt facute la inceputul lunii ianuarie.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mai roxanici, norocul buburuzei ca nu este a mea ca la falcutele pe care le are sigur imi pierdeam uzul ratiunii si muscam macar un pic, macar o data din ele...

este tare frumoasa. are o fetisoara perfecta. cu sprancene frumos creionate, cu ochisori minunati, ce mai: adorabila!
laura pe ea.
chiar ma gandeam si eu sa-i iau bicicleta d'asta lui eleni dar am zis sa vina primavara, sa duc saniuta la mama acasa ca daca mai imi intra o "magaoaie"; cat de mica in casa va trebui sa o iau cu mine in pat caci balconul si camara sunt full de tot soiul de chestii...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:

Daca va plictisiti tare tare, am doua filmulte scurte scurte cu Razvi cum joaca fotbal cu balonul, si altul cum care el dupa cap un telefon.
Si bineinteles niste pozici , nu-s multe, doar 8.

http://good-times.webshots.com/video/3052639770102497651JFJfoK

RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Ramona ce dulceata ai tu acolo...???!!!
Era super haios cum alerga duypa balon si mingiuta aia mica si mortal cum cara telefonul acela si tara receptorul printre picioare...
am vazut si "muuuultele" 8 fotografii: nici n-am realizat pana acum ca razvanel este si el cretulin... imi place "freaza" facuta de mami lui dar ce-l mai mult imi place ca este tare-tare vesel baiatul tau frumos!!!
din partea noastra !!!

si Eleni - 05.02.2008

Da are un pic de cret in par.Cand ii e mai cald, sau bea laptele cald,si transpira un pic i se incarlionteste parul.In spate il are tot timpul inelat.

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roxana, ce scumpica e Adelutza! si ce tantosa sta ea pe bicicleta! bravo buburuza mica!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ne-am intors de la eco si totul e bine cu bebele.Cantareste 1696 gr si dr zice ca a crescut destul de bine.E deja in prezentare cefalica.Saptamana viitoare mergem la ginecologul meu si vom vedea cum mai stau cu colul ca asta e problema cea mai grava.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Am facut comparatie cu greutatea puiutilor vostri si e cam la fel.De acum ar trebui sa ia cam 150-200 gr pe saptamana.Ma rog la DD sa creasca pana la 2kg si jumatate.Asa ca rup patul si nu ma ridic decat pana la baie.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
Razvi, nush ce a vut ieri da a baut la lichide de m-am sperriat.El care nu bea mai mult de 150 de ml de orice, toata ziua.Ieri a baut ceaiu, 150 de ml pana la ora 14 apoi pana seara i-am dat apa (nu bause pana atunci aproape deloc) si a baut vreo 200 de ml.
Oare ce s-o fi intamplat?Azi iar imi tot cere biberonul cu ceai.

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Probabil ii ies dintii, cand le ies dintii au arsuri si Ioana bea f multe lichide de cand au inceput sa ii iasa dintii..parerea mea.

ALBUM

Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

RAMONA am vazut filmuletele cu RAZVAN.E un frumos si un dulce.I l-am aratat si lui Albert sa vada cat de bine merge si i-am zis ca el e un lenes care abia face cativa pasi.ROXANA ADELA e mortala.Are niste ochisori si o fatuca de iti vine sa o mananci.Abia astept sa mai pui si alte poze.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Antonia Daria Tudor Razvan Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi! Sa aveti o viata minunata!
LauD[pp] ce ma bucur ca nu a mai trebuit operata micuta! Dar mi s-a strans pielea pe mine cand ai zis ca plange asa tare cand face pipi saracuta! Doamne ajuta sa se cicatrizeze repede si sa nu mai sufere!

Azi Thea a invatat sa spuna carte: cate Imi vine sa-i mananc gurita aia scumpa E f receptiva si repeta cam tot ce vreau si tine minte.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Mai fetelor , mai e cineva care sa fi avut reactii adverse dupa Infanrix? Si cat pot dura? Stef a facut 39 azi noapte si nu stiu pe seama a ce sa pun...n-are rosu in gat, ii cresc 2 masele, se umfla si celelalte 2 si un canin, iar vaccinul l-am facut luni...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

I-am facut si eu vaccinul Luni, Ioanei, a dormit dupa aceia, iar cand s-a trezit a avut temp 38, i-am dat 3 ml de Nurofen si nu a m facut febra..in cazul vostru poate fi si de la cele 2 masele care cresc.. si sa iasa m repede maselele fara dureri.

ALBUM

Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput