LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (180)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Vazut pozici cu Razvanici frumos foc si cu o freza mortala. Filmuletele sunt geniale...e asa intr'o verva de'ti vine sa'l papi pe tot.

Vazut domnisoara bucalata Adelutza zisa si Buburuz. Ginette....vba lui Ramo, tu tzii frumusetzile astea ascunse? si nu te lauzi cu ele?? Meritzi na-na. fetele si asteptam pozici mai des. Cum merge pasitul de una singura?

LauriciI....pupa Shose fetitza noastra desteapta. Si eu am mania de a o invatza cuvinte si sa vezi ce le mai stalceste. Azi i'am facut un crocodil din lego ( sa nu credetzi ca sunt talentata...am facut un croco ca o placinta.) si i'am zis 'uite mama crocodilul'...si toata ziua a tzinut'o numai in 'cacail' si apoi 'cacai'...zicea non stop si noi ne prapadeam de ras.
Vreau sa fac filmuletz sa va arat ce papagal am, cum repeta toate prostiile.
Ce fac buzitele Theutzei frumoase, s'au vindecat?

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani

DARIA
TUDOR
ANTONIA
RAZVAN

sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti puisorilor!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Danutza- Danonique, ma bucur ca bb e marice si sanatos, Pipe la 24w avea 600gr si la 30w 1,600...si uite incet, incet s'a facut o bucalata de 3,100 la nastere. Asa ca bble tau cred ca e chiar pufoshel deja, acolo la mami in burtica. Trec repede si saptamanile astea (cam 7,8 zic io ca mai ai ) si sa vezi ce sarbatoare o sa avem noi aici cand o sa nasti.
Tzinem pumnii si sa nu te mai simtzi vinovata....tu acum faci cel mai important lucru pe care poti sa'l faci pt copii tai. Le faci un fratior, o familie mare si frumoasa pe care se pot baza in viatza.
si pt o mamica frumoasa si curajoasa.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Shose, m-am spart de ras cu "cacailu'" tau ca o placinta Thea s-a vindecat repede, nici nu se mai vede nik! La varsta asta sunt dragalasi tare si abia e inceputul, cu stalcitul cuvintelor Abia astept video cu papagalutul vostru
AM vazut si eu frumoasa Adeluta cu bicicla ei meseriasa (Thea a inceput sa faca A AA! cand a vazut-o I-a placut
Si pe Razvi, cel carliontat si frumo si vesel pe deasupra, l-am vazut si Thea a vorbit cu el pe limba lor

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

stefan s-a ridicat azi de jos, fara sprijin!!!!yeeee!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

dana, ce ma bucur ca e bine bebitza din burtica!!!! daca are asa mami cuminte!

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Roli am vazut mesajul, acum iti raspund

Bebe Milan a fost si azi maraici dupa ce azi noapte s-a trezit de vreo 3 ori si m-am mai trezit si eu in plus sa-l verific de febra, dar nu a facut. Am vb cu doctora si suspecteaza o raceala, caci stranuta si are ochisorii un pic in lacrimute si rosii. Luam vit c natural si la nevoie ser efedrinat in nasuc.
Multumim frumos de suport fetele!

Dana tin pumnii sa stea bebe atat cat trebuie in burtica!

Marinela esti o dulce! iti scriu un PM.

Stiti cumva,daca imi pun la semnatura nr de saptamani de sarcina, se schimba automat sau tb sa intru sa modific?

Mergi la inceput

Ema dragalasha mea, sper sa nu fie nevoie de tratament si Milan pufos sa scape cu vit C. De la vremea asta schimbatoare cred ca se trage, acum sunt 10grade acum sunt 2, acum e oare, acum ploua.
Nr de sapt. tre sa intri s ail actualizezi tu...abia astept sa incepem numaratoare ainversa si la tine.
multi si m'am gandit la voi azi.
Cum e burticutza? Se cunoaste ceva? La mine cand am aflat sexul bblusei, pe la 16w se cunoastea ceva. Asa imi amintesc.

Maine mergem si noi io si sotzu' sa facem analizele alea obligatorii ( au venit din iunie dar am amanat), sambata e ultima zi cand se mai pot face. Ne'a facut mama azi un tam-tam....incat ne'am hotarat. Ma credetzi ca mi'e frica? Si sa ma intzep si sa nu imi vina rezultate proaste? Stiu ca sunt o fricoasa, si poate radeti de mine...dar ma streseaza la max chestia asta.
O iau si pe Pipe sa ii fac o hemograma, macar sa fie stresul complet s anu mai tremur inca odata si pt ea.
Urasc spitalul, analizele, rezultatele, intepaturile!

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

stefan s-a ridicat azi de jos, fara sprijin!!!!yeeee!!!

POZE NOI
Povestea Nasterii

FELICITARI!!!!!!
Acum oare ce urmeaza??? Ture de apartament, io asa zic.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Anca felicitari pentru progresul lui Stefi! pup frumosii!

Fetelor mie mi se pare ca simt miscarile lui bebe mic, de vreo saptamana, doua. Nu stiu daca e doar o impresie sau chiar asa e.

Shose ce istetica mica ai tu acolo, ti-am mai zis? Eu savurez filmuletele voastre! ca de altfel ale multor clopotei, cand prind un pic de timp, numai ca acum am o lene mare sa mai mentionez ce poze si filmulete mai vad, uf.

Si eu sunt tentata sa-i fac lui MIlan homoleucoglama in curand. Nu-mi spoune de ace, eu am lesinat cand am lasat sange pt analizele de la casatorie, atunci eram o slabatura oricum, dar nici la cele pt prima sarcina n-am fost prea viteaza. Acum inca nu le-am mfacut, nu dati cu pietre, dar mi-e groaza rau de ace. O usoara anemie am sigur, am avut-o dintotdeauna, mi-e teama doar sa nu se fi accentuat prea tare, fiind sarcinile apropiate.

Mergi la inceput