LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (180)
Raspunsuri - Pagina 11
ginnette spune:
Ramo, pai dak ii place sa pozeze?!
cand ma vede cu aparatul, imediat ia "pozitie"; si dak facea ceva, renunta si se uita in aparat.
Plus, ca multe instantanee se petrec cu mama; si mama nu prea e 'meseriasa' cu aparatul foto ![]()
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
Uite, am pus cateva, care le am in calc de la munca de-aici.
Ultimele sunt cele pe bicicleta - sunt facute la inceputul lunii ianuarie.
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
nemary spune:
Daria va multumeste pentru urarile de LA MULTI ANI primite, va pupa pe toate si va face cinste cu o cafea
si un suc 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Tudor 
Antonia 
Razvan
sa cresteti mari si sanatosi, frumosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor. Daria va pupa cu mult drag 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Uite, am pus cateva, care le am in calc de la munca de-aici. Ultimele sunt cele pe bicicleta - sunt facute la inceputul lunii ianuarie. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Ei, ai vazut ca nu o fost greu.Cum sa tii tu minunatiile astea de poze numai pt tine?E minunata cat e de mandra ca paseste.Bicicleta din aceea vreau si eu.Ii place in ea?Sta la plimbat?
Ca eu as inlocui caruciorul cu bicicleta de genu acela.
Tot zic eu ca nu mai seama cu Razvi, da in unele poze, face cate-o mutrita exact ca el.In asta de exemplu.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ginnette spune:
| citat din mesajul lui nemary Daria va multumeste pentru urarile de LA MULTI ANI primite, va pupa pe toate si va face cinste cu o cafea si un suc ![]() Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Dak pui si-o felie de tort e si mai bine
.si po-ze, po-ze!!
!Buburuza de 1 an
Albume
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Ei, ai vazut ca nu o fost greu.Cum sa tii tu minunatiile astea de poze numai pt tine?E minunata cat e de mandra ca paseste.Bicicleta din aceea vreau si eu.Ii place in ea?Sta la plimbat? Ca eu as inlocui caruciorul cu bicicleta de genu acela. Tot zic eu ca nu mai seama cu Razvi, da in unele poze, face cate-o mutrita exact ca el.In asta de exemplu. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |

Mai seamana si cand rade, dar n-o prind ca devine 'serioasa' cand vede aparatul.
E moarta dupa bicicleta; inca n-am fost in parc - e cam noroi, si o mai plimbam in casa cu ea - dar dak se face cald, nu ma mai duc cucaruciorul (oricum nu mai sta in el)
!Buburuza de 1 an
Albume
ginnette spune:
Gata, am plecat!
Pupici.
!
Buburuza de 1 an
Albume
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui danonique Peste doua ore imi voi vedea puiul.Am niste emotii!Tare as vrea sa fi crescut bine si sa fie totul ok.Mai aveti idee cat cantareau puiutii vostri la eco de trim 3?Eu o fac mai repede cu o saptamana ptr ca doar acum am gasit loc.Oare e vreo problema? Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
abia astept sa intri si sa ne spui ca este totul bine
m-am uitat in dosarelul lui eleni si la 33 de saptamani avea 2024 gr / +sau - 296 gr.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui monicaa![]() LA MULTI ANIAnna Lulua Razvan Tudor Daria Antonia ![]() ![]() Fetelor va pupicesc si imi e tare dor de voi. ![]() Dar momentan am un program crimi: la 7 jumate sunt in birou si plec pe la 18.Luni am fost cam picata din luna, extrem de multe chestii noi, marti am inceput sa imi revin si astazi ma simt de parca nu am lipsit o zi. Asa ca m-am linistit relativ la bb2 Clara e mai bine cu otita si cu gatul. Marti a fost tati cu ea la controlul de un an. Raportam 9.150g (sub medie De sambata incepem sa introducem laptic de vaca. Lapte integral, 3.5% si NU UHT. Pasteurizat dar de la rece. Ou am incercat marti cu spanac si se pare ca e ok, nici un semn de alergie. Contrar programului de Romania inca nu avem voie la miere si in general mai sunt pe lista de interzise nucile. In rest orice, de preferat intre doua alimente noi 4 zile pauza ca sa ne prindem repede de alergii. Cam asta de la noi. Va pupicesc si ma intorc la lucru. ![]() Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |
Monica, iti va lua ceva vreme sa te reobisnuiesti cu mersul zi de zi la serviciu
Bine ca este clarita sanatoasa !!!! Cat despre greutate... again : bine ca este sanatoasa. Am o colega la serviciu a carei fetita are 1 an si 2 luni si are 9 kg. Iar eleni a mea la aproape un an are 10 kg.
si sper sa nu fie asa de greu la serviciu incat sa te tina departe de noi...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni

30+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png