LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (180)
Raspunsuri - Pagina 12
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Daca va plictisiti tare tare, am doua filmulte scurte scurte cu Razvi Si bineinteles niste pozici http://good-times.webshots.com/video/3052639770102497651JFJfoK RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |

Ramona ce dulceata ai tu acolo...???!!!Era super haios cum alerga duypa balon si mingiuta aia mica si mortal cum cara telefonul acela

si tara receptorul printre picioare...

am vazut si "muuuultele" 8 fotografii: nici n-am realizat pana acum ca razvanel este si el cretulin... imi place "freaza" facuta de mami lui dar ce-l mai mult imi place ca este tare-tare vesel baiatul tau frumos!!!
din partea noastra !!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui ginnette Uite, am pus cateva, care le am in calc de la munca de-aici. Ultimele sunt cele pe bicicleta - sunt facute la inceputul lunii ianuarie. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Mai roxanici, norocul buburuzei ca nu este a mea ca la falcutele pe care le are sigur imi pierdeam uzul ratiunii si muscam macar un pic, macar o data din ele...
este tare frumoasa. are o fetisoara perfecta. cu sprancene frumos creionate, cu ochisori minunati, ce mai: adorabila!
laura pe ea.chiar ma gandeam si eu sa-i iau bicicleta d'asta lui eleni dar am zis sa vina primavara, sa duc saniuta la mama acasa ca daca mai imi intra o "magaoaie"; cat de mica in casa va trebui sa o iau cu mine in pat caci balconul si camara sunt full de tot soiul de chestii...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ramonab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laura_dimitris
![]() Ramona ce dulceata ai tu acolo...???!!!Era super haios cum alerga duypa balon si mingiuta aia mica si mortal cum cara telefonul acela ![]() ![]() si tara receptorul printre picioare...![]() ![]() ![]() am vazut si "muuuultele" 8 fotografii: nici n-am realizat pana acum ca razvanel este si el cretulin... imi place "freaza" facuta de mami lui dar ce-l mai mult imi place ca este tare-tare vesel baiatul tau frumos!!! din partea noastra !!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Da are un pic de cret in par.Cand ii e mai cald, sau bea laptele cald,si transpira un pic i se incarlionteste parul.In spate il are tot timpul inelat.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
anca.b spune:
Roxana, ce scumpica e Adelutza! si ce tantosa sta ea pe bicicleta! bravo buburuza mica!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
danonique spune:
Ne-am intors de la eco si totul e bine cu bebele.Cantareste 1696 gr si dr zice ca a crescut destul de bine.E deja in prezentare cefalica.Saptamana viitoare mergem la ginecologul meu si vom vedea cum mai stau cu colul ca asta e problema cea mai grava.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
30+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Am facut comparatie cu greutatea puiutilor vostri si e cam la fel.De acum ar trebui sa ia cam 150-200 gr pe saptamana.Ma rog la DD sa creasca pana la 2kg si jumatate.Asa ca rup patul si nu ma ridic decat pana la baie.
30+
poze albert
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui ramonab Razvi, nush ce a vut ieri da a baut la lichide de m-am sperriat.El care nu bea mai mult de 150 de ml de orice, toata ziua.Ieri a baut ceaiu, 150 de ml pana la ora 14 apoi pana seara i-am dat apa (nu bause pana atunci aproape deloc) si a baut vreo 200 de ml. Oare ce s-o fi intamplat?Azi iar imi tot cere biberonul cu ceai. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Probabil ii ies dintii, cand le ies dintii au arsuri si Ioana bea f multe lichide de cand au inceput sa ii iasa dintii..parerea mea.

ALBUM
Primul
de sus - 18.01.2009 , Al doilea
de jos - 28.01.2009 ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA
danonique spune:
RAMONA am vazut filmuletele cu RAZVAN.E un frumos si un dulce.I l-am aratat si lui Albert sa vada cat de bine merge si i-am zis ca el e un lenes care abia face cativa pasi.
ROXANA ADELA e mortala.Are niste ochisori si o fatuca de iti vine sa o mananci.Abia astept sa mai pui si alte poze.
30+
poze albert
Laura Ioana spune:
Antonia
Daria
Tudor
Razvan
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi! Sa aveti o viata minunata!
LauD[pp] ce ma bucur ca nu a mai trebuit operata micuta! Dar mi s-a strans pielea pe mine cand ai zis ca plange asa tare cand face pipi
saracuta! Doamne ajuta sa se cicatrizeze repede si sa nu mai sufere!
Azi Thea a invatat sa spuna carte: cate
Imi vine sa-i mananc gurita aia scumpa
E f receptiva si repeta cam tot ce vreau
si tine minte.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui NataliaS Mai fetelor , mai e cineva care sa fi avut reactii adverse dupa Infanrix? Si cat pot dura? Stef a facut 39 azi noapte si nu stiu pe seama a ce sa pun...n-are rosu in gat, ii cresc 2 masele, se umfla si celelalte 2 si un canin, iar vaccinul l-am facut luni... Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
I-am facut si eu vaccinul Luni, Ioanei, a dormit dupa aceia, iar cand s-a trezit a avut temp 38, i-am dat 3 ml de Nurofen si nu a m facut febra..in cazul vostru poate fi si de la cele 2 masele care cresc..
si sa iasa m repede maselele fara dureri.ALBUM
Primul
de sus - 18.01.2009 , Al doilea
de jos - 28.01.2009 ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA