Pepenasi de iulie-august 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, notez , multumesc. Si fac totalul la voturi la sfarsit .

Dma, si mie imi e dor .

Oana, Xena scrie.

Anna, felicitari pentru reusita .

Eu azi am avut un esec total cu mango la Ilinca , dar in schimb a mancat Matei pireul cu pricina, fara sa stie ce e (i-am zis ca e un desert surpriza), si i-a placut . Altfel, nu se atingea de el. La sfarsit i-am spus , si a recunoscut ca e bine sa gusti un aliment inainte sa declari sus si tare ca tie nu iti place.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Oana, al doilea mi se pare mai interesant, ca are chestia aia ca un degetar; si vad si un inel gingival?

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata, neata

am dat un examen ieri, mai am vineri, duminica si luni si dupa 1 saptamana pauza

am reusit sa ii pictez unul dintre cei 2 pereti de la baby din camera insa am uitat sa iaucamera la mine safacpoze. maine sper sa reusesc sa va arat ce am facut sunt asa de incantata de cum a iesit nuca l-am pictat eu da' ma pricep

n-am reusit sa recuperez nic din ce ati scris...is pe fuga cu toate da' sper sa o scot la capat macar la fel de frumos cum am reusit cu pictura

daca mi-a scris cineva ceva pls dati un pm ca nu apuc sa ma uit in urma. sanatate tuturor

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

V-am citit in mare viteza si acu' realizez ca n-am retinut nimic

Capri, eu votez 1 si 8.

Oana, chestie din aia ca un degetar am eu, dar copilul meu nu o accepta, si daca prin vreo minune reusesc sa i-o bag in gura, o impinge afara cu limba. La voi a venit dintele? Ca la noi tot sta sa vina de vreo luna ...

Noi am mancat para cu banana, a fost chiar incantat de combinatie. Si ii plac si bananele alea mici care au seminte (si un gust oribil, io n-as manca asa ceva) cu lapte.

Intrebari:
1. Dupa cat timp de la inceputul diversificarii ati dat branza, ou, carne?
2. Noaptea bb dorm cu lumina stinsa? Ca eu nu cad de acord cu barbatul din dotare, noi inca dormim cu o lumina mica aprinsa pe hol si usa deschisa, pe mine ma deranjeaza si as prefera intuneric, el cica cum sa las copilul pe intuneric? De parca ii trebuie lumina sa doarma (zic io)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Capri 1 si 14!

AnnaB

Denisa felicitari pentru grasan!

Oanasm varianta 2

mobriq ai dreptate

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Laremi eu am dat

- branza de la 6 luni
- ou la 6 luni si 3 sapt.
-carne de la 6 luni si 2 sapt.

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Flo, dar cand ai inceput diversificarea? Ca eu la 6 luni abia am inceput, de aia intreb. Sa ii dau fructe si legume macar o luna sau pot trece la branza si carne deja? Sau macar branza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

mobriq nici noi nu am inceput inca diversificarea...suntem exclusiv pe tzitzi inca
capri, flo, laremi merci de opinii
capri pai vazusem io ca scrie..acum vreo 2 zile..de aia nu am inteles de ce dma intreba de maria, alaturi de thea si ari si ami...am inteles io aiurea
maitrey asteptam poze
laremi inca nu a iesit niciun dinte..doar gingia de ieri e mai umflata

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Hello,

Capri,poza nr 10 imi place tare.

Oana,unde se gasesc dispozitivele cu pricina pt dintisori?Mie imi place 2.

Legat de nesomnul de noapte,mi-a zis ieri o prietena ca pot sa-i pun o jumatate de supozitor de novocalmin daca sunt simptome de iesit dintii si e mai agitata noaptea.I-am pus si a dormit cu 2 rasuciri neglijabile .Dar nu-i mai pun ca nu stiu cat e de bine,sper sa doarma de acum incolo.

De cand le dam iaurt?Eu nu stiu acum ce sa-i mai dau seara daca i-am scos cerealele si ma gandeam la un iaurt.Ce ziceti?Imi pare rau dupa cereale,le amestec acum cu fructul de dimineata,para,mar sau ce-o fi insa ii placeau tare mult goale.Ata ete!

Pe mine ma dispera Bogdan cu mancarea.Ma termina,aia nu ,ailatata nu ,ieri am facut o reteta de "rasturnata" cu conopida,cartofi,vinete, carne eram ferm convinsa ca-i place si bineinteles ca NU a fost buna si n-a mancat.Ce sa-i mai dau nene sa manance?

Denisa,eu ii dau mar cu biscuite sau cu piscot.Din cate stiu eu nu se da biscuite pt ca ar contine gluten,daca n-a facut pana acum alergie la el nu cred ca o sa mai faca.Tu faci cu iti dicteaza instinctul.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Pai bine mai Pica, tu te-ai apucat sa masori hainele? Nu puteai sa ceri si tu manualul arhitectului? Ca acolo iti zice toate dimensiunile, de la bocanci la manusi. Tu cum crezi ca fac astia mobila, au masurat ei inainte toate bulendrele. Alta data da o strigare
Marinuk sper sa nu mai patiti asa evere, e intr-adevar socant. Filip a plans de s-a inrosit cand a cazut din pat da n-a facut asa.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput