Piticodromul de Sept - Oct 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 4
miflore spune:
Ioana, adica tu te-ai dat asa, pur si simplu? Ai stiut din prima? Tu stii sa schiezi, nu? Bravoooooooo!
Alina, o sa vina si momentul pampersului, nu dispera. Noi acum suntem la faza de scos pampersul la somnul de pranz, avem si reusite si nereusite in program. Chiar, cum se educa chestia asta, sa se scoale copilul din somn daca-i vine? Sau treaba se rezolva cu varsta?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Miflore, cred ca depinde si de copil, cat bea si mananca, de ex lui Dinu i-am scos si a fost fara accidente si chiar nu face imediat cand se trezeste, mai sta o ora, dar el nu bea lapte, nu mananca ciorba, apa asa un pic. Cred ca asta face diferenta.
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kristinutza aha, la multi ani Marelui Strumf. l-am aniversat pe sot (ma rog, pe dupa-amiza, cand s-a intors de la nusht ce conferinta) cu tort si cu copil, i-am cantat un la multi ani (la cererea copilului i-am cantat si lui Radu, si mie ). diseara restaurant cu prieteni si gata. Cristina, mama Radului (3 ani) |
Cristina, La multi ani pt sotz! Se pare ca avem consortii nascuti in acceasi zi.
Vazut poze intalnire. FFF faine. Poate voi reusi si eu sa ajung la urmatoarea.
Pun poze de la motzul piticului http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/IanuarieFebruarie2009#
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
oaana spune:
Buna seara.
Mary,la fel si noi am mers foarte des in aceasta iarna la pediatru.Niciodata nu a fost ca acum,au avut viroze viroze repetate.Iosua aducea de la gradi,Aaron le lua si el,ca sa fie la unison.Deci noi cam la doua saptamani am mers la medic.In disperare de cauza,le-am dat isoprinosine,pt imunitate in viroze repetate.Doresc cu doresc disperare sa vina primavara,ca in nici un an nu am patimit ca acum.Sunt tare necajita ca pediatrul le-a dat destul de des antibiotic fara sa-mi dea sa-mi spuna sa le fac exudat.Acum nu le mai dau nimic fara sa fac exudat.Zilele acestea le-am facut exudat iar-scuzati repetitia- ,inclusiv sotul,ca eu am avut amigdalita purtacee,si erau si ei suspecti de streptococ,dar nu au nimic.Si eu ma dusesem la medicul de familie si mi-a dat Zinnatpentru un simplu rosu in gat cu tuse ,bineanteles ca eu nu i-am dat nimic.
Sper sa scapam de virozele acestea,acum e in vacanta,dar mi-e groaza ca iar va aduce ,parca imi vine sa nu-l mai dau.Mai ales ca doamna educatoare spune ca copiii bolnavi si sub tratament sunt adusi la gradi.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
miflore spune:
Vera, La multi ani sotului! V-am admirat in poze!
Oaana, sper sa terminati de-acum cu toate racelile, cred ca ti-a fost tare greu asa, una dupa alta.
Tonnia, ai dreptate, conteaza mult si cantitatea de lichide...si daca face pipi inainte de somn...si daca....si daca...
Mie mi-e o leneeeee si somn...dar nu si Anei...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Vera, la multi ani sotului!
Oana, imi pare rau ca si la voi au fost mai bolnavi copiii iarna asta. Multa sanatate si sa scapati cit mai repede.
Antonia, Mihaela, multumesc. Ma scuzati ca v-am indus in eroare, de fapt am platit un tip simpatic 2 ore sa ma tina de mina si sa ma invete. Pozele sint dupa cele 2 ore cu el; mai am de cotizat inca 2-3 sedinte ca sa invat cit de cit. Eu stiu sa merg su skiurile, dar snowboard-ul e cu totul alt sport.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
godzila spune:
Multzumim de urari
Azi e prima zi de gradinitza a Iuliei. Doamne ce emotii am! Iulia la plecare abia ne-a raspuns la salut...deja nu mai existam. Sper sa nu fie nici o problema.
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
Tonnia spune:
Oaana, sper sa terminati cu racelile! Si noi am avut o iarna grea.
Godzila, bafta cu gradinita!
andreeeea spune:
Ei, ce s-a animat atmosfera pe aici! Ce impact pot avea niste mamici asa frumoase...
Iulia, succes la gradinita! . Si ce dragalasi sunteti amandoi la aniversarea fratiorului!...
Alberto, bravo! Sa tii stafeta sus, in continuare, sa putem fi mandri ca facem parte din aceeasi generatie!
Ioana, felicitari pentru reusita pe "placa". Tu vrei cu orice pret sa ne demonstrezi ca exista tinerete fara batranete, nu?
Kristinutza, ce week-end va asteapta...
Iosua, Smaranda, Andrei, sa va faceti repede sanatosi si sa vina odata primavara! (Maria e in pas cu voi )
Imi amintesc cum vorbeati voi, in toamna, de crizele de furie, si eu de cat era de cooperanta Maria in perioada aceea. Acum, cand voi vorbiti asa de frumos de afectiunea cu care va inconjoara copiii, mie imi vin in minte doar replicile "Eu fac ce vreau eu, nu ce vrei tu, da?", privirea incruntata si mainile in solduri si replicile foarte autoritare sa tac. Evident, episoadele astea nu-s foarte dese si sunt inserate printre aceleasi momente de tandrete si dragalasenie (imbratisari, mangaieri, declaratii etc.) Dar pt mine e destul de socant, ca nu mi-as fi putut-o imagina niciodata pe Maria in rolul asta.. si mi-e cam greu sa iau atitudinea adecvata.
Andreea, 29+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
jadi spune:
Am citit din urma, v-am urat sarbatori fericite si iaca am venit sa va zic si La Multi Ani pe anul asta .
Sa nu uit, felicitari Dianei din state pentru sarcina, sa fie usoara si sa aveti un bebelus sanatos si frumos!
Felicitari si lui Alberto pentru test si noua clasa pe care o va avea din august!
La Multi Ani pentru sotii sarbatoriti dar si pentru Victor care ne-a insufletit lunile de sarcina!
Noi suntem bine, in perioada asta Vlad e un pic racit/virozat dar sper sa ii treaca repede. Merge la gradi cu placere, acasa se pupa si se cearta la fel de mult cu Dodo si mi se pare ca asta e varsta cea mai frumoasa. Nu ma zapaceste cu intrebari incuietoare dar are parerile lui proprii despre lucruri si uneori chiar nu sunt gresite. In continuare nu cred ca voi face vreun sportiv din el in schimb e plin de texte delicioase. Nu obraznice sau impertinente, ci dragalase si care ma fac sa ma simt implinita ca mama.
La avansat pe Dodo la gradul de copil mare adica nu mai este bebelus si il pune sa il impinga el stand pe masina. Incepe sa isi dea seama ca fratele e bun de joaca Iar Dodo il venereaza, tot ce face Vlad face si el, adica l-am gasit cocotat pe masa cu telecomanda si asta in 2 minute de neatentie. Si multe exemple as putea sa mai dau dar nu va mai obosesc.
In rest suntem bine, eu nu astept primavara de nicio culoare, daca iarna asta am tot tras-o cu racelile lui Dodo nu ma gandesc ce bine ne poate aduce primavara cu temperaturi oscilante si reactii alergice cu duiumul!
Alea Alea,
Deni & Vlad & Tudor