Piticodromul de Sept - Oct 2005 (218)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cristina, Kristinutza, Vera, la multi ani sotilor vostri! Ce de varsatori pe-aici.

Vera, bafta cu gradinita!
Ioana, te-am admirat in poze, bravo, am si eu pe to do list sa incerc placa, dar va fi la anul. Toata lumea a zis ca nu are nici o treaba skiul cu placa, asa ca astept cu nerabdare sa dau cu fundul de pamant .
Dana, felicitari nazdravanului! Eram sigura ca asa va fi

Deci merita vazut Bolt la cinematograf. O sa-l duc si eu pe Matei.

Am inceput actiunea cautat de gradinite in cartier. Am facut lista si incep vizitele. Gata, vreau sa-l duc, tot am senzatia ca pierde timp acasa cu mine, care-s tot mai obosita si mai lipsita de idei.

si revin mai incolo ca s-a trezit un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim ptr. urari.

Nu i le voi arata sotului ca sa si-o ia in cap de cate gagici l-au felicitat.

Jadi, multumesc si ptr. urarile de ziua lui Victor.

Ma bucur sa citesc si mesaje de la fete care nu prea au mai scris in ultimul timp.

Oana, sanatate multa.
Nu vreau sa te sperii, dar vezi ca exudatul faringian nu e intotdeauna concludent. Ar trebui facute analize de sange ca sa vezi daca baietii nu au vreun streptococ.
Vorbeste cu un doctor, eu nu stiu prea multe, dar mi se par cam ciudate atatea raceli.

Asa am patit si eu cu Victor cu ceva timp in urma, si avea infectie in organism, i-am facut Moldamin.

Ioana, felicitari ptr aventura cu snowboardul. Am vazut pozele.

Iulia, bafta la gradi.
Asteptam sa ne povestesti cum evolueaza adaptarea.

Jadi, inteleg si eu sentimentul ala de implinire cand ii vezi ca se joaca impreuna.

Sa ii laud pe Anca si Victor, ca ieri dup-amiaza ne-au lasat sa dormim, ei s-au jucat, uitat pe calculator la o emisiune, Anca a fost la baie, s-a udat un pic, s-a schimbat (cu ajutorul lui Victor) si au si spalat colantii.
Copiii mari, ce mai !!

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna seara!

Ioana, Andreeeea,Jadi, Locca multumim mult pentru cuvintele frumoase la adresa lui Alberto!Ne-am bucurat ca am putut imparti cu voi, de fiecare data, reusitele lui Alberto! E foarte incintat si mindru de ideea mersului la scoala si ne spune ca vrea sa invete si el mai mult si ca vrea de pe acum la scoala ca sa invete cit mai multe ca acum nu stie suficient!

Sa va spun ca ultima noutate ca nazdravanul si-a invitat simbata seara amica de la gradinita sa doarma la el! No comment, nu?

O seara buna tuturor,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dana, , ai pus-o de mamaliga!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dana,

spuneti-mi si mie cat mai dorm copiii vostri. De la cat la cat noaptea si cat ziua?
Dinu doarme cam pana in 11 ore in total, mai degraba 10, mi se pare putin sau asa e la varsta asta? Si nu cred ca-i ajunge dar asa iese programul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

He he he, va multumim de incurajari. Se pare ca ii place, nu a plans, a mancat tot, lumea e incantata de ea si de abia am luat-o acasa. Ce-i drept e o gradi particulara si sunt putini copii in grupa ei, doar 12 si parca altfel se comporta cu ei. Speram sa fie bine pana la capat.

Cristina la multi ani sotzului

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Vera, tot inainte!
Tonnia, fi-mea doarme cam de la 12 noaptea pana la 8-9 dimineatza, sa zic 9 ore cu indulgenta si dup-amiaza 2-3 ore. Aproximativ 11 ore.
Si intrebarea mea: eu ii dau unt Anei zilnic ca ma innebuneste cu "untisorul" ei. Acum i-am stabilit si portie ca sa zic asa, un pachetel d-ala mic de 10gr, cum se dau la resto. E mult? E putin? Sa nu-i creasca colesterolul...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Vera, ce mult ma bucur c-a mers asa de bine din prima zi!..
Tonnia, Maria doarme de pe la 22.30 pana la 7.30 si la amiaza cam o ora si jumatate la gradinita si vreo doua in week-end (ca deh, n-o trezesc colegii ). Deci cam 10, 11 ore in medie. Si mie mi se pare ca doarme cam putin, mai ales ca dimineata o trezim noi si ea ar vrea sa mai doarma...
Mihaela, la unt nu stiu sa-ti spun daca e mult sau nu. Si Maria mananca un pachetel dintr-ala, dar nu zilnic. In schimb, ea ar manca oua si la fiecare masa, zilnic.. Si daca s-ar putea "ochisor". Voi ce stiti? cate oua pe saptamana ar avea voie la varsta asta?

Andreea, 31+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Tonnia iti raspund si eu la intrebarea cu dormitul. Alberto doarme seara de la 20.30-21.00 pina la 7.30-7.45 cu aproximatie. Dupa amiaza doarme destul de putin (1-1,5 ore max.) si are si zile cind "sare" somnul de dupa amiaza spunind ca el nu mai e mic sa doarma la prinz ca are treaba multa!

Miflore, Alberto maninca unt numai combinat la sandivsuri cantitati mici si folosim unul nu foarte gras, special pentru copii.

O zi buna in continuare.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Fii-mea doarme intre 11 si 13 ore.
Si eu ma bucur ca se descurca la gradi. Educatoarea mi-a zis ca in 10 ani de gradi ea nu a intalnit asa ceva, e cuminte, desteapta si se adapteaza f repede. Bravo Iulia!

Vera, mamica de
Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput