*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)
Raspunsuri - Pagina 6
mihutza11 spune:
am vazut la stiri copilasii aia arsi.. offf.. 

si m-am dus si mi-am iubit puiutza!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
bubu05 spune:
Naty, suuper! de cand zic s-o fac si eu...ca am castraveti in saramura...dar am uitat de ei ![]()
M-am uitat si eu acum pe pachetul d epampersi, ca l-am schimbat pe kkcios
si intr-adevar, pe dunga alba se vad norisorii si zmeele
. Acum stiu sa-i caut si eu!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mimonix spune:
Repede repede ca pana termin eu p-aici voi va culcati si as vrea sa visati frumos ![]()
Eu am cumparat azi din Auchan Pampers cu elastic , pentru 9-20 kg , ambalati in 
PUNGA CORECT INSCRIPTIONATA , scrie STRECH si sunt desenate elasticele si omida 

Multumesc Doamne 

ca s-au indurat de noi hxxxpatii si taxxxitii samd de importatori/distribuitori si au inventat roata 
Atat am avut sa va spun deocamdata
Mai vin mai tarziu, ca e rost de bautura azi ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
natynic spune:
Da' toata lumea e disperata dupa Pampers astia??? Nimeni nu foloseste Huggies sau Happy?

-ca astea au elastic destul!!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
cleme spune:
Pai Naty de unde iau eu nu au decat Pampers, Libero pt 5 kg si niste Happy rataciti. Si chiar nu am cum sa ajung in Auchan sau alte supermarketuri (momentan). Cateodata imi mai cumpara cumnata-mea si soacra-mea din Cora dar in general tot de la farmacia de langa scara cumpar.
numeioana spune:
Eu nu gasesc descat pampers si Happy la mine la Carrefour. Happy mi se pareau grosi si Pampers mai fini
. Bai, eu nu stiu cum e cu kg astea, ca Dav n-are 12 dar nu-i mai incapea fundul in aseta 9-20kg. 5-ul ii vine f bine...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Cleme, inteleg...Eu iau din Carrefour pachetele cele mai mari de Huggies dar ultima data nu am gasit si am luat Happy nr 4 care spre marea mea surpriza sunt ff ok, subtiri, absorb f bine si au elastic si in fata si in spate si pe laterale. Nu stiu, mie Pampers mi se pare ca in combinatie cu pipi miros oribil si tin ud tare...Iar cand a facut infectia urinara Pampers purta

Naty
mamica
numeioana spune:
Mimo, bine ca s-au gandit sa scrie si ei pe punga!! Eu vreau cu elastic neaparat, ca sa-i strang mai bine, ca altfel iese kk prin spate. Decat sa iau pampers fara elastic mai bine ii pun o carpa
.
Dar, cuscra, promit ca urmatorii vor fi happy number 5![]()
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Recunosc, Pampers miros f naspa!!! Eu as lua Huggies, imi plac f mult dar nu se gasesc in amaratul asta de municipiu
.
natynic spune:
Cuscra, la fel mi se pareau si mie Pampers nr 4, cica pt 8-14 kg; Iulia are 8 kile juma si intra la fix in Pampers. Happy sunt pt 8-12 kg si-s mai incapatori...
Naty
mamica