*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

E uite Naty ca m-ai facut curioasa si cu prima ocazie incerc si eu Happy. Dar nr 4 pt ce kg sunt? Pt ca si eu ii iau Dianei nr 5, care sunt pt 9-20 kg desi ea are doar 8 si un pic dar la fel ca si David al Ioanei nr 4 erau prea mici pt funduletul ei mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

La Multi Ani Cata! Sa fii fortzoasa, sa ramai vesnic frumoasa, si familia sanatoasa!

Naty, eu am luat ultima data 6 (!!) baxuri de huggies, ca erau 2+1 gratis Nu prea am ramas fidea nici unei marci pana acum. Eram convinsa ca nu vreau happy, dar daca zici ca nu mai sunt grosi, ma mai gandesc. Aaaa si mi-am amintit ca miroseau tare la contactul cu pipi, mai miros? Ca asta intr-adevar mi-ar fi greu zilele astea.
Ma bate gandul sa iau data viitoare ceva kilot, ca m-am saturat sa ma lupt cu sash

Cele care au folosit kilot, se rupe in lateral numai daca vrem, nu la prima dezbracare, nu?

Edit:
Floriio, Sash e nascut mai devreme decat Andrei si inca nu a vrut muschiul lui sa se ridice singur in patut. Dar mie mi se pare f ok. Ti-am zis numai ca poate te mai linisteste gandul ca mai sunt si altii :)

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Sovi, la Alex am folosit Libero chilotel si nu se rupeau foarte usor. Mie mi s-au parut excelenti, de altfel si acum am incercat TOATE marcile si m-am oprit tot la Libero(deocamdata clasic, cu scai).

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sovi, sincer mie mi se pare ca nu miros Happy cu pipi si tine cont ca de cand cu infectia urinara eu chiar controlez scutecele sa nu-i miroasa pipi...Acuma sigur ca tu ai alta sensibilitate dar fata de Pampers care PUT ORIBIL nici nu sufera comparatie...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Eu asa am crezut ca trebuie sa puta , ca doar e kk si pipi Nici nu mi-am pus problema

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am shoppinguit nitel ptr Mufa...singura!!
2 pag despre pampers etc! m-ati amuzat! si eu iau ce nimeresc..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Sovi ii rupi cand ii dai jos. Si mie mi-au placut Libero, singurul lucru care nu-mi placea era elasticul, era prea strans pe burtica si ramaneau semne. La Pamepers nu e asa. Si Naty, pampersul chilot nu PUTE! Si pe mine ma seca mirosul ala de aloe vera, cand desfaceam un bax mirosea in camera cateva zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mie imi place de mooor cum miroase pampersul cu pipi . Pe cuvantul meu! miroase a bebe . Il iubesc de moor cand miroase asa! sunt dusaaaa, daaaaa!!!!
Fiecare cu fixurile...eu sunt fixa pe Pampers si servetele umede Nivea sensitive

Hai maaa, ca m-am chinuit o gramada sa pregatesc bunataturile!! nu s-a uitat nimeni??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Eu asa am crezut ca trebuie sa puta , ca doar e kk si pipi Nici nu mi-am pus problema

Io nu zic nik, am mai fost luata odata peste picior apropo de kk ce pute mai rau sau mai putin rau, ce ziceam e ca in combinatie cu aloe vera ala rezultatul e un dezastru. Dar...numai daca tradezi firma Pampers te vei convinge...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am vazut puiutzii nazdravani: Bianca, Antonia, Muffy si party-ul lui Stefan! f frumos!

iar vb de Pampersi! si vb lui Luny ati umplut ceva pagini cu asta!

Bubu eu m-am uitat! delicios!!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput