*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)
Raspunsuri - Pagina 5
mstela spune:
Ariel,
mami obosita.Odihneste-te.
Marina,aoleu,ce pove tu acolo de bunica si ficatul...horror..mi-e greata tare findca mi-am inchipuit.
pucca,m-ai zapacit cu desenele minunate ale copilariei.

Cuscra,sanatate multa voua.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
VALENTINA C spune:
La multi ani, Catalina!!!!!!!!! Sa ti se implineasca toate visurile!!!!!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
numeioana spune:
La multi ani, Cata!!! Sanatate, fericire, tot ce va doriti voi!!
Adriuta, am vazut filmuletele si m-am ingrozit!!
Demult nu m-a mai afectat ceva asa de tare!!
Doamne, apara-ne copiii!!!
Ma bag in discutia despre Pampers cu elastic. Eu cumpar numai asa, caci am invatat sa-i depistez, avand in vedere ca ambalajul este la fel ca la cele fara elastic. Deci iau mereu pachet Jumbo si ma uit pe margina, unde e ambalajul alb. Daca nu sunt fluturasi si frunze de floricele si sunt norisori (la nr 5 pe care il folosim noi sunt tobe, instrumeste muzicale) iau si niciodata nu dau gres. data viitoare daca nu gasesc iau Happy nr 5, ca mi-a zis Naty ca sunt excelente, ca au elastic in 3 locuri si s-au si subtiat
.
Irina, si eu zic sa faci ceva cu patutul, e f periculos. Am vazut filmulete cu copii care sar in cap din pat. E socant!! Poate acum nu, dar nu stii cand ii vine ideea sa exploreze pe-acolo... E f draguta Antonia!!
David a descoperit ca masa din sufragerie are role si o plimba peste tot
, o loveste in calorifer, ca suna misto... Ufff!! In rest face progrese, a invatat sa isi tina echilibrul, merge dintr-o camera in alta singur. Pus de mine in picioare si incurajat, ca in rest el nu ar merge decat de-a busilea.
Super pozele de la chef, Nicoleta! La multi ani! Si noi vom merge sambata la o petrecere la un loc de joaca. Abia astept sa-i fac poze!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
cleme spune:
Cred ca Diana e in proces de schimbare a somnului. Astazi a dormit doar o ora iar ieri 40 min
Tragedia insa e ca si seara abia abia adoarme la 10... uff nu stiu ce sa-i mai fac
Noi folosim Pampers chilotei, sunt super, faza nasoala e ca nu gasesc pachet mare ci doar cu 36 de bucati. Cat despre Hugies la mine la farmacie nu au (imi convine sa iau de aici pt ca au preturi ca in supermarket).
numeioana spune:
Nu inteleg cum folositi voi chiloteii... In primul rand trebuie dezbracat copilul de tot ca sa-i scoti (la vara cred ca merg mai bine, din punctul asta de vedere), apoi cum ii scoti cu kk in ei? Cred ca il insiri peste tot, ca altfel nu merge... Sau ii tai cu foarfeca cand ii scoti, sau se rup usor sa-i poti scoate??
Vorbesc aiurea?
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Aaaa, si de pus cum ii puneti? Trebuie sa stea copilul in picioare, nu??
cleme spune:
Ioana ori sta copilul in picioare ori ii tragi ca pe pantalonasi.
Si se rup din parti cand ii scoti, iar la kk ii desfaci in parti si-i dai jos. Simplu si nu se imprastie nimic. Cat despre dezbracat oricum Diana cand ii schimb pampersul isi da jos pantalonasii singura, e innebunita sa stea dezbracata.
bubu05 spune:
Cleme, eu foloseam din astia chilotei la Vlad, dar cand incepusem sa-l invat cu olita, ca erau mai usor de dat jos. Si asa e, se rup in parti si nu se imprastie nimic. Sunt cam scumpi aia si mai ales ca acum folosim la fel de multi...dupa 1,5 ani o sa-l trec si eu pe chilotei ![]()
Ioana, misto chestia cu ambalajul, o s averific si eu asa. Eu am luat pur si simplu la nimereala. Nu mai spun ca ultima data cand mi-au cazut cu elastic, mai mult de jumatate din pachet aveau defect 
, unul dintre chestiile alea laterale, aripioarele alea, erau lipite si daca tragei se rupea acolo
. Noroc ca mergeu pusi asa...super aiurea faza! apoi am avut fara elastic si acum iar am cu elastic
. Eu chiar nu ma mai agit de care se nimeresc...pampersi sa fie ![]()
Clau, ma bucur ca sunteti bine si ca petreceti mai mult timp in doi, mai ales ca Rebe e cumintica si doarme din ce in ce mai bine 
Stela, mult succes cu jobul, o sa fie bine!
Eu am facut iar niste vraji la bucatarie
. Vreti sa vedeti??? stiti unde sa va uitati, da? ![]()
Voi, restul lumii, ce faceti, bre???? 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
floriio spune:
Fetelor, intr-adevar Andrei s-a ridicat in picoare pe patut. Am omis sa va spun ca inca sunt ingrijorata si pana nu il vad eu facand cu multa usurinta ceea ce fac toti copiii, inca nu ma declar entuziasmata. In plus, astept parerea ortopedului si a fizioterapeutului.
Tin inca o data sa ii multumesc lui Naty pentru ca m-a indrumat spre un loc minunat si am incredere in spusele doctorului de acolo si am si mai mare incredere in echipa coordonatoare (Alexandru Thierry si Simona Thierry), pe care indirect o cunosc. Nu intru acum in amanunte, dar acesti 2 doctori, acum 7 ani, au facut minuni cu nepotelul meu. 
Stela, pe mine nu m-au speriat vorbele doctorului. Afectarea cerebrala de care vorbea mi-a explicat ca nu este ingrijoratoare. Repet: Andrei e un copil extrem de vesel, curios, jucaus, atent, stie sa arate unde ii sunt jucariile preferate, spune mama, tata, da, baba, papa etc, sta in fund foarte bine (numai ca nu se ridica singur), daca ii dau mana sa se ridice in fund, el se ridica direct in picoare, sta in 4 labe, se sprijina pe palme si se ridica pe varful picioarelor (adica sta in echer), merge in 4 labe, dar nu stapaneste tehnica perfect. Deocamdata merg pe mana acestor doctori.
NAty, multumesc mult pentru precizarea facuta. 

natynic spune:
Bubu, stii ce fac acum?
-mancarea de castraveti murati din Bucataras![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!