*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (200)
Raspunsuri - Pagina 4
pucca spune:
Preferatele mele (SandyBell si Lidia si floarea cu sapte culori) si mie imi trezesc multe amintiri din copilarie. Pacat ca s-au schimbat vremurile si acum desenele animate sunt ciudate rau.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
ariel_7000 spune:
marina, ce m-ai distrat cu "baba dracului" . tare baba!!! uite, vezi, ea a mancat "sanatos" si acum va mananca voua nervii, la cei xx ani ai ei!! ...asa ca, morala, nu dati mancare nepotrivita copiilor, ca ajung ca "baba dracului"
gecko, adevar grait-ai tu acum cateva zile
pucca, esti tare cu sandy bell!!! ii ziceam "fetitza cu tzitzi de otel" ....nu ratam niciun episod.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!
Teo2rina spune:
si socra-miu asijderea si la fel de sanatos hranit cu tuica si vin
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
natynic spune:
Antonia rulzzz!
Cleme, ai PM.
Stela, Floriio a mers la neurologul Iuliei si nu cred deloc ca i-a spus ceva gresit. "Afectare cerebrala" are conotatii ff largi, nu e cea mai fericita exprimare dar nu inseamna neaparat ceva grav. Hai sa nu ne mai legam de cuvintele doctorilor si sa ne mai uitam si la ceea ce fac, ca important este sa faca bine.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
LA MULTI ANI CU FERICIRE,SANATATE SI IMPLINIRII,DRAGA MEA CATALINA!!! Sa iti dea Bunul Dumnezeu tot binele din lume!
La multi ani si bebelusilor nascuti in 28!!!Sa fiti sanatosi
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
mstela spune:
Cata,saracutul Sebi...lasa ca se va face el bine.urechile lui si pe tine.Spor la tortules.
bitza,cleme
Clau,ma bucur sa aud de voi ca sunteti ok,eram ingrijorata..Si sa o tineti tot asa,in iubire maxima..Ma bucur ca Rebe s-a facut fetita ascultatoare noaptea.Si eu am zile cand intru doar seara pe for,ca sa mai fac si altceva prin casa,si chiar si asa primesc acuzatii de la sot,ca nu-i mai dau atentie seara,cand temrin cu treburile..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
ariel_7000 spune:
naty, am citit ce ai scris de cresa. Suna foarte bine, dar imi permit sa-ti dau niste sfaturi...din experienta mea cu gradinitele si din interior si din exterior. Du-te neanuntata, eventual la o ora la care nu sunt asteptati parinti pe acolo...macar asa vezi cum arata o zi "obisnuita", nepregatita pt ochii mamicilor. Al 2 lea sfat, vorbeste cu 1-2, n mamici care au copiii acolo si vezi ce zic...al 3 lea, cauta pareri pe forumuri si pune chiar si tu niste intrebari pe forum.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!
Simo27 spune:
Cuscra,pt TEA!
Nu prea am mai citit,ca nici eu -asemenea lui CLAU-nu mai am asa de mult timp....te inteleg perfect,draga mea!
Sam tuseste din ce in ce mai rau,nici nu prea poate dormi,David imi schiopateaza in continuare,sotu abia mananca ,si eu de aseara am racit!am avut febra mare,ma doare capul,corpul,mi-e rau,ce mai....ce mai urmeaza,oare??sunt tare curioasapluc ca afara e si o vreme Naspa de tot!plec sa mai zac putin in pat!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
clau si eu am ajuns la concluzia asta...si am avut aceleasi discutii cu iub...si incerc si eu sa o las mai usor in zilele cand e acasa..
cata e de 2 ori/sapt aerobicul, maine am iar..martea si joia..maine fac si sauna, ca ieri am venit repede sa vad cum s-a descurcat sormea singura cu Mufa! si pot spune...EXCELENT!copilul mancase tot si se jucau de mama focului!
pucca nici eu nu ratam un episod din desenele alea..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Buna feteleee!
Azi am facut mancarica si am tot stat pe la bucatarie...n-am avut si eu timp de calculator
Am vorbit si eu cu directoarea de la gadanita si de la 1 martie il basculam pe Vladut pana la pranz
Am vazut si eu filmulete si pozici, nu mai nominalizez ca sa nu uit pe cineva! felicitari puilor care fac progrese zi de zi!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras