Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
CRIXIA spune:
Mamici-zmeurici va salut cu respect!
Va multumesc pentru incurajare!
Initial am facut la Synevo, apoi am repetat la Iowemed. Sambata voi merge sa-i fac si Alexiei analizele. Va tin la curent. Am intels ca in strainatate se face bb-ului la nastere imunoglobumine dar alaptarea este permisa.
Vorbeati de burtici, eu sunt in a 10-a si am impresia ca este cam mare, dar e ca un triunghi, e tuguiata. Eu tot am senzatia ca voi face un baietel. Sanatosi sa fim si noi si voi!
Pentru lista de la pagina 1:
UM 20.11.2008
DPN 31.08.2009
DN 14.07.1977
Alexia 22.07.2003
Crixia mami de
Alexia-Maria ( 22.iul.2003) &
+9 sapt
micaalsa spune:
CRIXIA, multa bafta la analize, sa-ti iasa toate bune. O sa fie bine in final, o sa vezi.
Te-am adaugat si pe listuta.
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
14+
Alina spune:
Seara buna,dragi mamici de zmeurici!
Multumim tuturor care ne-au felicitat pt balet.

mQQm ,si la noi ninge intr-o veselie,pe dedesubtul ninsorii de azi e gheata groasa de la ninsoarea de sapt trecuta,e tare usor de ajuns la ortopedie
.Chiar acum fiica-mea e cu tati ei afara si curata zapada,sunt cu ochii pe ceas,imediat tre'sa mearga la spalare si in pat.
Iei magneziu?Face f bine la contractii,mie mi-a dat dr de mai demult dar inca nu am luat,mai astept vreo 2 sapt,si la fiica-mea am luat din luna 4 pina la final.
Lucialu ,sa stii ca si eu imi doream mult sa fac balet dar pe vremea mea nu se facea la Casa Pionierilor si am ramas asa cu un regret in suflet...La fiica-mea baletul e colateral,ea zice ca vrea sa se faca actrita
(zice asta de la 4 ani deci de 3 ani),mi-a zis si doamna inv ca a remarcat-o ca ii place si de anul viitor,o ia in brigada atistica a scolii
.
Luana din Belgia,in primul rind bine ai venit pe forum si in al doilea rind,scrie rpd 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti apara scrisul in timp real.Ma bucur ca mai e cineva nascut si crescut in Onesti pe la odiseea noastra,cine stie poate chiar ne-am interesectat pe undeva desi tu vad ca esti cu vreo 6 ani mai tinerica.
Moniland ,ai cumva ciorapi din aia elastici pe tine?Eu asa vad si aia string.Ia fa o poza la piele,ca elenada si mai vorbim atunci.
Fetelor,si eu am avut arsuri la prima sarcina de prin saptamina 14.Imi trecea cu lapte caldut si mai dormeam si pe perna mai sus.
Nu stiu daca stiti,in popor se zice atunci cind ai arsuri creste parul la bebe 
.Vai ce ma distram cind auzeam si chiar fiica-mea s-a nascut cu o claie considerabila de par saten inchis
.In realitate,din cauza modificarilor hormonale nu se mai ichide bine sfincterul esofagian...ei na,las'ca o sa trecem cu bine de toate.
Cornelia ,nu te mai speria,tu ai deja experienta.Si eu am in cap deja "programul de sport" de dupa nastere si alaptare,in principal nu ma tem de kg ci de muschi lasati si detonifiati.
Felicitari tuturor pt rezultatele bune la teste si bun-sosit noilor burtici!
La capitolul "burta vizibila"se vede pt cei ce ma cunosc,eu inainte eram plata,fara nici macar un g de suncuta
,eu in alte parti le depun
.
Am mai vrut sa mai zic ceva dar bineinteles ca am uitat,trimit asa mesajul pt ca l-am inceput de ceva timp...
Tuturor o noapte linistita!
Alina
muffinuta spune:
Hello,hello,sexy girls!
am tras chiulul zilele astea,m-am si lenevit la scris..dar de citit v-am citit cu placere..numa' ca la gandul eco,stres de trecut ,mai o saptamana,alt prag moral pt mine..asa ca..m-am gandit ca decat sa bombardez pe toata lumea ba cu una ba cu alta mai bine asa mai tacuta..
bate un vant de pustietate si pe la gravidutze prin FIv de nu atit vazut din alea..toata lumea numara saptamani,luni..etc..
Fetelor multumesc celor carora nu le displace stilul subsemnatei,am mai avut remarci ca-s prea limbuta,dar m-am conformat..Moni mi-amintesc ca le vroiai dese si scurte
mesajele mele ca doara ce??nu te supara,azi o iau emotiile mele si hormonii razna..
Asadar,Moni te recunosc te-ai programat ca fata nerabdatoare pe vineri-in aceeasi zi cu mine,zau ca ma surprindeai dc mergeai doar in feb..Moni,ti-am mai scris ai trecut la chestii sexi,unde-i domne'seriozitatea
?sa stii acu' serios arati grozav..eu sunt ca lubenitele alea pe care le devorez la greu
am plecat de la 52kg la 1,65m..si nu ma mai cantaresc..bebe sa fie sanatos!
Moni de trei ori..ma stii pupacioasa..
Elena,te pup si aici,arati super ..
Mqqm..esti o figura!!mi-e dor si mie de zapada,dar sa fiu sincera mai bine la 30grade..+fructe si toate alea la greu..plus nervi pe acasa,mai nou nici de certat nu mai pot ca dorm mai mereu..ca sa fie pachetul complet..![]()
Alfa_anca..am iar rezerva de lube..am trecut la chestii mai serioase iau una intreaga nu juma'dar am cam dat-o in bara am nimerit un soi cu seminte-munca multa-si parca nu e atat de dulce..fetelor aici la fructe e raiul pe pamant..eu bag la greu..numai salata nu-mi mai place sa nu o vad..inainte eram ca ierbivorele..acu'pauza!
fetelor va doresc noapte buna..nu va cunosc bine pe toate dar sper sa raman aici..si sa subscriu si eu ca lumea la zmeurici....ma bucur pt toate reusitele voastre si cred ca nimic pe lumea asta nu e mai minunat decat ceea ce traim cu toatele..binecuvantarea de a purta in pantece o viata nevinovata..va pup fara diferentiere..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Motana spune:
Sa va traiasca burticile, mai mari sau mai micute! elenada, ce frumusica e burti a ta si se vede bine si rotunjoara, mi se pare mie.
Moni, ne-ai dat gata cu silueta
, burtica e micuta dar exact ce spuneau si fetele, si unghiul si dresul nu sunt tocmai perfecte, mai baga vreo poza sa vedem mai bine!
La mine nu se vede chiar deloc, si am 15s si 4 zile, dar nu ma impacientez. Ieri ca aveam un bluzita mai mulata parca mi se vedea asa, ciudat cumva stomacul, dar pantalonii destul de largi, deci talia cred ca s-a marit dar burti no. Cum ca incearca ca se formeze asa stomac+burtica sa se "uneasca", si asta ca nu sunt slaba. Mie mi se pare ca ia forma unei picaturi de apa.
Oricum mai astept, plus ca multa lume nici nu stie ca sunt
, sa le fac surpriza!
Sper sa imi treaca si mie arsurile, mQQm, merci, se potrivesc si la mine cu incetarea greturilor, speeer sa fie tot asa numai o saptamana de proba.
Ieri am facut un mini-exercise asa, nu jogging, ci doar mers pe jos, mai rapidut, mai lejer, dar am mers multisor, 7km jumate, caci aveam un telefon care masura pasii si distanta, a fost super ok. Acum mai caut vreun aquagym, sau daca nu ma duc la piscina la inot si gata.
Deja mi-am impus un "regim" alimentar, adica exact ce e necesar pentru bebe si pentru mine, fara paste, paine alba, numai integral si fara dulciuri, multe legume, fructe oricum mancam, pui, peste... asa cat mai sanatos. Daca mai dau jos ceva, nu ma supar. Eu am tinut inainte de sarcina vreo 8 luni dieta asta gen mediteraneana si am dat jos vreo 10 kg, fara sa simt.
Alina, ce frumos ai povestit despre fetita ta, trebuie sa fie minunat! Mereu mi-au placut activitatile astea legate de orice fel de arta, si as vrea ca si bebe/copii mei sa doreasca asa ceva, e extraordinar. Felicitari!
Ah, sa va mai spun o faza cam nasoala legata de analizele pe care le platim la privat, nu prea ieftine din cate imi amintesc. Acum vreo 4 ani cand eram in Bucuresti, sora, cercetator chimic pe atunci, vorbea cu o amica, chimista la un laborator renumit de analize si asta ii zicea ca, reactivii fiind foarte scumpi, sefa lor le zicea sa mai bage rezultatele din burta, sa se orienteze dupa varsta, alte valori, si sa mai inventeze... deci nici macar sa le faca!!!!
Am ramas masca, avand in vedere ca era privat, si nu unul din cele mici si necunoscute.
Deci, nu e de mirare ca 1 data iese pozitiv, alta data negativ! Mi se pare incredibil, dar e din sursa sigura. Asa ca mai bine analize in 2 parti, mai ales cand e un rezultat ciudat, fetelor!
mamilivia, ori e asa cum zice miclaasa, daca nasti in iunie, ori ai gresit si daca ai UM pe 5.10 nasti in iulie si ai gresit, caci eu la diferenta de 6 zile de la UM al tau am termenul pe 18 iulie. Vezi unde e greseala ca sa stie fetele daca te adauga la listuta noastra sau trebuie sa intri la cea de iunie. Oricum bine ai venit la odisee!
Va
!
15+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
elenada spune:
Motana si mie mi se pare tare rotunda burtica mea desi cand ma uit in poze mi se pare cam tuguiata. dar pozele sunt facute de mine asa ca nu vedeam ce pozez doar banuiam.
O sa iti creasca si tie asa dintr-o data.
Sanatate multa tuturor si rezultate perfecte la analize.
elena
+13 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
flosideea spune:
buna seara mamici.azi am fost si eu la medic si pe langa faptul ca suntem neastamparati si nu am stat la masurat,doctoritei i s`a parut ca vede o putulica acolo.oricum e inca devreme,vedem pe luna viitoare.
atat de fascinata am fost de ceea ce am vazut pe ecran ca ,intorcandu`ma la servici dupa control,ma trezeam zambind singura.
cred ca va sunt si eu datoare cu niste date
DN 2.11.1985 UM 15.10.2008 DPN 29.07.2009
va pupic si ne vedem dimineata.
CriPOD spune:
Va spun eu sigur, nimeni nu ramane fara lubenita la talie pana la urma.![]()
Ca mi-am amintit si eu acum, era duminica ceva la tv cu balerinute mici, frumusele si gingase, eu cu gandul la tutu din dulap (fie-mea a refuzat baletul ca "doare"), ii spun aceluia ca uite ca nici n-are rost sa ma gandesc ca la balet, daca deja stiu ca nu-i fetita. El... ei, poti sa-l duci, de ce nu, tu stii cata nevoie au fetele alea de un barbat sa le poarte de colo-colo sa poata ele arata atat de gratioase? 
Si tot ninge...
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
corinadana spune:
mQm de aia m ai intrebat daca i zmeurica? 
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Luanambro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cornelia Moni, unde-i burtica??? |
Moniland, chiar asa, ce burtica?
si la mine e la fel oricum....Elenada..WAW....E minunat sa vezi ce mare e burtica, dar DOAR ea si nu tu!
Multumesc Alina pt ganduri si felicitari fetitzei tale!
Somn usor si linistit la toate!
+13