Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna burtici!
Blanca, mqqm, andreea 1979 si eu am nasul infundat de foarte multe ori si urechile la fel, iar sangerarea mucoasei nazale si a gingiilor am inteles ca sunt normale in timpul sarcinii.
Intreba cineva de urogestan...eu iau de la 9 saptamani si inca nu sunt lamurita daca ma ajuta cu ceva. Am avut mai multe episoade de scurgeri rozali, maroni, etc., dar totusi nu cred ca au legatura cu sarcina. Mai degraba cred ca e ceva local pentru ca am observat prezenta lor dupa control ginecologic, un ovul introdus la sfatul medicului sau . Ciudat este ca inainte de a ramane insarcinata nu am avut probleme decat dupa control ginecologic. Ce vroiam sa va intreb...imi poate face rau Utrogestanul daca il iau degeaba. Stiu ca este progesteron si am inteles ca e posibil ca bebe sa fie mai paros din cauza lui. Voi ce stiti, e adevarat?
Chiar am facut de proba dupa o pauza mai mare si iar a aparut scurgerea cu toate ca nu mai avusesem de vreo 3 saptamani. Nici nu imi fac probleme ca l-ar afecta pe bebe si ramane sa ma lamureasca medicul de ce se intampla chestia asta, unde este problema.

Blanca felicitari pentru rezultatul de la Dry Test!
Eu merg maine la eco la Iosup si sunt foarte nerabdatoare sa imi vad puiul si sa aflu ce este. Tot maine merg si la TT la Medlife.

Anca felicitari pentru caruciorul albastru si pentru numele ales!

Am facut de curand si analize de sange si mi-a iesit foarte mare colesterolul 265, iar in mod obisnuit aveam sub 200. O fi mai mare in timpul sarcinii ?

Eu la prima sarcina potoleam arsurile cu Maalox si evitam nuca sau vinetele.
Bun venit noilor , sarcini usoare si bebei sanatosi!

Andreea 15+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

aaa Cornelia suntem maricei!Ce fain ca poti sa simti pe BB!Stai linistita ca de-acum incepe partea frumoasa,cu miscari si o stii si tu mai bine si inca de 2 ori mai bine,mamicoSigur e BB bine,nu se poate altfel.
Sa ne ajute DD pe toate sa ajungem la miscarile BBicilor, eu de-abia astept

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

multumesc mult ca sunt de azi in listuta,va pupic si multa sanatate la burtici

+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Multumim de aprecieri!

Stefan e un dulce, faza cu mangaierile nu-l apuca prea des...sa nu credeti asa ceva Ma intreaba daca o sa-l iubesc pe bebe mai mult.

jojo_miha, copacelul l-am luat din carrefour de la raionul cu articole de bb. stefan se masoara constant si intotdeauna apreciaza ca e cu 10 cm mai mare

Moniland, are dreptate Cornelia, unde e burtica?? Stai linistita ca o sa creasca pe zi ce trece...Eu in luna a 8-a mergeam la plaja (sub umbrelaaa, nu ma acuzati degeaba), si il puneam pe sot sa-mi sape o groapa in nisip, puneam un prosop deasupra gropii si ma intindeam acolo si ce bine mai era sa stai dupa 6 luni pe burta!!!

Ziceti-mi si mie va rog pana la cate luni se zboara cu avionul? Mai vreau o vacanta inainte de nastere, probabil prin martie-apr...

Va pup,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELA86 spune:

BUNA FETELOR! SUNT NOUA PE FORUM SI SPER SA MA PRIMITI IN GRUPUL VOSTRU.AS VREA SA VA INTREB DC MERGE CINEVA LA DR ROTARU DE LA ELIAS SI DC A FACUT CINEVA 4D LA DANSUL.AM AUZIT CA ESTE UN TOCTOR TARE DRAGUT SI ATENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetelor eu maine la 4 am eco abia stept sa_l vad pe bebe
elenada ce burtica frumoasa ai
si la mine parca se vede un pic am sa incerc sa pun si eu poze

monica mamica in devenire+16
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fete dragi, eu credeam ca am burtica. De fapt o am dar probabil am gasit un unghi mai bun ce ma avantajeaza . Si nu sunt silueta sunt relativ mica 1,63 fata de 1,70 a Elenei si grasuta.
Si acum ca mi-ati zis ca nu prea se vede burtica, de abia astept eco de vineri.
Elena, la tine chiar se vede ca vin bebelusii. Foarte frumoasa e burtica. Sa creasca bebelusii sanatosi in ea.

Fetelor, voi nu ne aratati burtica?

14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moni depinde si cum e facuta poza. Sigur bebeii tai sunt bine. Abia astept vesti.
Burtica mea pare asa tuguiata parca ar fi de baietei. Eu tare rotunda o vad. Poate ca asa pare de sus.

Fetelor nu va aratati burticile

elena +13
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamilivia

salutare viitoare mamici. Intai de toate vreau sa va dau datele mele: DN 25.08.1987, UM 05.10.2008, DPN 12.06.2009. Va rog sa ma inregistrati si pe mine drept viitoare mamica de zmeurica. aseara am simtit buburuza mea cum a miscat, am plans de fericire.... ce frumos este sa simti cum bebele tau prinde viata si vrea sa te faca si pe tine sa simti ca este acolo la caldurica. Maine mergem la eco sa vedem daca vom fi zmeurica sau zmeurel, abia asteptam, suntem nerabdatori. Sper sa ma primiti si pe mine in comunitatea voastra Pupici pe burtici

s-a nascut o mare iubire

Bine-ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen. Noi te trecem si pe listuta noastra, ai fi prima mamica cu bebeu din randul nostru, dar cred ca mai in largul tau ai fi la Mamici de mai - iulie 2009, vad ca DPN-ul tau este 12 iunie. Subiectul lor este AICI
Esti binevenita oriunde

Eu tocmai am venit de la eco. Suntem bine, in grafice, inimioara bate si se zbenguie strengarelul intr-una incat nu a reusit dr. vada ce are intre picioruse Eu de cate ori vorbesc despre bebeu, vorbesc la genul masculin ... nu stiu, eu parca simt ca e baietel. acum vom vedea mai tarziu daca ma insel sau nu . Sper sa nu ma insel ca tati isi doreste un fecior tare mult.
Oricum, sanatosi sa fim.
u all

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Neata, am aparut si eu din nameti, ninge asa de frumos... daca te uiti pe geam , iar geamul meu da intr-o ravina cu niste brazi ninsi superbi. Mai vin pe la 5 cu impresii, cand va fi vremea de mers acasa.

Bun venit zmeure noi! Felicitari pt rezultate la analize! Bafta la echo! Sa ne pui si noua niste poze, Alina, bravo lor, ce frumos! Vai ce m-am amuzat de Stefan!!!

Crixia, o sa fie bine, ai incredere!

Si eu am avut o zi de kko ieri, si vad ca si azi incepe la fel, ma doare burtonul. Cum dom'le e posibil sa ai braxton-hicks la 16 sapt??? Ca nu indraznesc sa ma gandesc la nimic mai rau de-atat, nu ca nu-mi vin idei... Partea buna e ca sunt din ce in ce mai convinsa ca e smecherul mic ceea ce simteam, azi dimineata la auditia muzicala era printre intestine.

Oh, pai la mine e iritat nasul rau, suflu sange constant, desi azi ma laud cu a doua zi fara solutie salina. Nu ca nu ma mai doare nuk, dar nu e asa de rau.

Motana, mie arsurile mi-au aparut in saptamana cand se retragea greata si raul. A fost balonare teribila dupa ce mancam, ca-mi perdeam si respiratia doar daca vorbeam normal si arsuri mai ales seara si noaptea. Dupa o saptamana au trecut cu toatele, ca m-am si speriat de-atata bine. Ce am incercat eu... mese mici, de multe ori (cam la 2 ore mancam ceva), mestecat inceeeet si inghitituri mici, evitat condimente, iar ca sa pot dormi noaptea sprijineam perna ridicata, ca stateam cam la 45 de grade cu spatele. I-am zis la dr meu si a zis sa nu mai sufar asa, ca e mult de la varsta asta sa dorm in fund si ca pot sa iau cate un Tums. Noroc ca au trecut cum au venit. Cine stie, o fi si la tine la fel, poate iti trece greata.

Burta eu am. Dar se vede clar doar in costum de baie/haine mulate. La job inca nu isi dau seama decat cei carora le-am spus, bine e si iarna. Dar daca va fac o poza de-aia cum aveti voi, AM mare. Si creste repede. De sapt trecuta, un sacou mi-a ajuns din f lejer, fix, mulat in talie.

Va pup pe toate, fara discriminare, pe burticute.
Mai trec pe-aici, ca azi iar pare ca bate vantul pe birou.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3 [-0.24]

Mergi la inceput