Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 3
blanca000 spune:
Lucialu multumesc
, si DA am facut si eco morfofetala de trim I la dr H. care mi-a recomadat dry testul..si am fost eu eco cand mi-a luat sange.
Moni multumesc si tie
si caut si eu prin poza ta burtik ca nu o vad
.
Crixia si eu sunt de acord cu fetele, repeta analiza in alta parte, s-au mai vazut erori.
Rallu ma bucur ca si TT a iesit bine...o sa ai un bebe frumos si sanatos 
Eu vineri merg la control, si ma duc si cu toate testele analizele..poate imi da si mie acum vitamine, iau in continuare ACID FOLIC dar nu stiu daca o sa mai continui cu el.
La mine burtik se vede asa si asa...depinde cum ma imbrac..poate fac si eu o poze diseara si o pun sa vedeti
. Oricum daca e dupa mine m-am imbraca numai mulat (ma rog pe dedesubt pantalonii cu butik de gravi) caci imi place sa se vada buricelu'.
Nasu' e tot infundat, ii bag in continuare apa de mare..dar poate diseara imi iau ser fiziologic sa il pun in sticluta de Olinth si sa il pulverizez direct in "infundatura".
in rest....as manca o felie de pepene..dar nu va zic sa nu fac pofte...
.
14+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
elenada spune:
Hello burtici
Va doresc un capitol plin numai de vesti bune si ganduri frumoase.
Moniland burta mea e imensa parca fata de a ta. Sau mi se pare mie. Am pus si eu poze cu ea.
Oare sunt eu grasa am 59 kg si 1.70 inaltime.
Multe saptamani inaite pana la termen.
Pupici la burtici
elena
+13 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Cornelia spune:
Blanca, Rallu, felicitari petru rezultatele la teste!
Ely, am patit-o si eu cu tonul la conserva de care mi se facuse subit pofta
. Dar era pe vremea varsaturilor
. Acum in afara de mirosuri, nu ma mai deranjeazanimic. As manca orice si non stop
.
Elena, ce burtica frumoasa cu gemenasi ai!!! Ptiu-ptiu sa nu te deochi! Iar ref. la kg, avand in vedere tonele mele
, cred ca e f. bine la inaltimea ta.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
alynakiss spune:
Elena felicitari pt burtica
intradevar foarte frumosa si demna de viitoare mamica a doi bebelasi
16+
mamilivia spune:
salutare viitoare mamici. Intai de toate vreau sa va dau datele mele: DN 25.08.1987, UM 05.10.2008, DPN 12.06.2009. Va rog sa ma inregistrati si pe mine drept viitoare mamica de zmeurica
. aseara am simtit buburuza mea cum a miscat, am plans de fericire...
. ce frumos este sa simti cum bebele tau prinde viata si vrea sa te faca si pe tine sa simti ca este acolo la caldurica. Maine mergem la eco sa vedem daca vom fi zmeurica sau zmeurel, abia asteptam, suntem nerabdatori.
Sper sa ma primiti si pe mine in comunitatea voastra Pupici pe burtici

s-a nascut o mare iubire
elenada spune:
Cornelia multumesc
Tot timpul ziceam ca e burtica mare ca e de gemeni si cand ma vazut-o pe Moniland ce silueta e am zis ca sunt eu grasuta.
Desi dupa 5 kg date jos in ultimele 3 luni si stat mai mult nemancata nu prea vad de unde sa mai fiu grasa.
elena
+13 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lucialu spune:
Galarina felicitari pt sapt 14!
Rallu felicitari pt TT!
Blanca spor la bai nazale!
Deci se face eco,booon,deci astept sa merg totusi la dr,uf!Te referi la pepene verde? Mie mi-a luat al meu din real,cred...aaa acum o luna,dar nu avea nici un gust,dar mi-am facut damblaua si m-am linistit.Astept lubenita de vara.In schimb am vazut ieri o caserola de capsuni pe care mi s-a lasat un pic...si era 20 roni
,si nefiindu-mi atat de pofta le-am dat ignore.Ce sa spun?Mi-am luat struguri cu 17 roni kg,mare afacere-puteam sa iau capsunile
Nu sunt fana dar mi-au picat bine.Insa cred ca zilele astea atentez totusi la capsuni.
Din pacate parca vad ca ma dezumflu si nu au nici un gust.Of!De-abia astept sa vina vara cu bunatatile ei adevarate
Moni nici eu nu vaz decat o tipa sexoasa,din cate se poate vedea
Sa nu dai,ca stiu ca toate vrem sa fim cat mai vizibile
Deh!Esti siluetoasa si mai putin burtoasa![]()
Elenada in schimb la tine e o burtica de gravi-gravi!
Si nu,nu esti grasa.As spune ca esti inca sub cantitatea normala cu un kg...ma refer ca ar trebui sa fii cu minus 10 fata de inaltime.Si asta in conditiile in care tu de fapt esti gravi si inca in 13 saptamani.Misto!Vb Corneliei:ptiu sa nu-ti fie de deochi si sa mearga burtica bine in continuare!
Cornelia dar tu cate saptamani ai?
Cred ca fetita Ancai este cea despre care spuneam si care m-a topit.

my little sunshine
elenada spune:
Multumesc fetelor sunteti niste dragute.
Va doresc si voua burtici mari si sanatoase 
elena
+13 

Burtica mea
Luanambro spune:
[quote]citat din mesajul lui alfa_anca
[
luanambro BINE AI VENIT! Sarcina usoara si bebe sanatos. Scrie mai repede 10 mesaje ca esti moderata la inceput si mesajele tale apar cu intarziere.
Multumesc alba_anca, chiar am trimis 2 mesaje (al 2-lea copy paste a primului) si vad ca tot nu au ajuns, din profilul meu putand vedea ca mesajele sunt "ne-moderate".
Sper sa am mai multa bafta cu asta!
Va pup pe toate
Cornelia spune:
lucialu, 17 sapt am.
Am tot pandit o miscare in burtica si parca-parca am detectat ceva. Cred eu ca si-a schimbat pozitia si din cauza asta nu il mai simt asa bine.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2