Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
flosideea spune:
mai am si eu o intrebare.stie cineva cu cat timp inainte trebuie sa te programezi pt eco morfofetala?eu sunt din bv si as vrea sa fac acea eco la dl Anastasiu dar stiu ca e foarte ocupat.aveti idee cam cat e pretul unei astfel de eco?
va pupik
icmanu spune:
Buna dimineata fetelor!!!! 
Am reusit si eu sa mai intru, si am reusit sa citesc tot in sfarsit(n-am mai intrat de miercurea trecuta).
Am fost joi la eco si l-am vazut pe bebe. Suntem bine, crestem; si bebe si burtica - a inceput sa se vada, pantalonii nu mai pot sa-i inchid la nasturi(noroc ca port bluzite mai lungi
) Am reusit sa-mi iau o pereche de blugi de gravidutza dar nu pot sa-i port numai pe aceeia.
Doctorul nici acum nu a putut sa-mi zica sigur ce este, posibil fetita.
Sa aveti o zi usoara si sa fiti sanatoase si voi si bebeii!!!!
16+
Moniland spune:
Va pup pe toate si astept poze si cu alte burtici.
Mai fac maine o poza dar dupa ce vin de la eco. Vreau ca tunci cand ma uit la poza bebelusii sunt ok. Ei, ce vreti tot mai multi pitici in capul meu. 
Tot maine merge gasca la ski in Austria si tare ma tenteaza sa ma duc si eu chiar daca nu schiez. Inca nu stiu ce sa fac. Poate totusi stau acasa si-mi vad puiutii. ![]()
14

Moniland spune:
Hai distrati-va un pic aici
http://www.parentingweekly.com/pregnancy/pregnancy_information/chinese_calendar.htm
Mie imi iese boy. Azi noapte am visat ca la eco mi-a zis ca am 2 fetite. Dar niciodata nu mi se intampla ce visam asa ca imi iau adio de la doua fetite. Dar cel putin sa fie una, sa nu fie doi baieti.
14

elenada spune:
Neata mamici de zmeurici.
Moniland sa stii ca se zice ca daca esti graviduta si visezi ca ia fetite sau baietei se adevereste. Cica la viitoarele mamici li se arata in vis ce o sa aiba. Unei prietene chiar ce a visat aia a fost.
Luana deocamdata doar burtica e mare eu am slabit 5 kg si nici acum nu pot sa mananc asa ca deocamdata ma pastrez silueta. Dar si cand o sa pot sa mananc mie teama ca o sa ma fac cat un elefant.
elena
+13 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
Mie imi iese ca voi avea fetita dupa calendarul chinezesc dat de Moni. E prima data cand imi iese fetita ca m-ama mai uitat si la alte calendare chinezesti si imi iesea baiat. Poate le-a nimerit dnul doctor si sunt intradevar fetita si baiat.![]()
elena
+13 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Da Elena, dar pt prima data la calendarul chinezesc zice sa adun 9 luni la varsta din momentul conceperii si deja se schimba datele . Poate e unul bun. Sa vedem ce zic fetele cu copilasi mari.
14+

PatriciaArdeleanu spune:
buna dimineata!
am incercat si ieri sa scriu dar mergea asa de greu ca m-am lasat pagubasa, si binenteles ca nu mai tin minte tot ce am vrut sa spun ieri![]()
Moni, Elena, v-am admirat si eu burticile, mai mici sau mai mari, sint frumoase amindoua.
am facut si eu un colaj de poze cu prima sarcina si acum, dar cine stie sa imi dea si mie formula aia de pus link: http://...[poza] nu o mai stiu pe toata; revin cu restul mesajului.
Patricia
s12 si Rebecca
05.02.2005
PatriciaArdeleanu spune:
Moni,mie nu mi s-a adeverit calendarul la prima sarcina, imi dadea baiat si acum tot baiat.
eu la prima sarcina am visat inca de la inceput ca voi avea fetita, cind am ramas insarcinata am avut un vis care mi-a anuntat sarcina, imediat am visat ca am primit cadou multe funde si margele rosii, si pe urma o visam efectiv pe ea, ii vedeam fata, o atingeam, etc. nu mai zic ca mereu m-am vazut mama de fete si undeva visam ca va mai veni inca o fetita.
acum am visat de 2 ori ca am nascut fetita si i-am vazut si fatza, semana foarte bine cu rebecca, iar alaltaseara am visat ca eram la echo si imi arta dr o pasarica pe ecran. sotul meu stie ca eu ce visez se adevereste, asa ca si-a luat gindul de la un eventual baietel.
Moni, eu cred ca cel mai probabil faci 2 fetite, nu stiu de ce...si mai putin probabil fata si baiat, iar 2 baieti nu cred..![]()
pe elena o vad cu fata si baiat![]()
alina, felicitari pentru balerina ta. si fetita mea are asemenea inclinatii, plus ca e genul de fetita mai miniona si subtirica si astept sa implineasca 4 ani sa mergem si noi pe undeva-mai devrme nu primesc. Voi la ce virsta ati inceput???
Muffinuta, ma termini cu lubenitele tale
imi si imaginez gustul lor dulce. sint si la noi, dar au gust de plastic in sezonul asta.
Crixia, iti tin pumnii sa fie totul bine pina la urma!!
nu mai stiu cine intreba d avion, cred ca de la 7 luni nu mai ai voie sa mergi.
eu mi-am facut inca din decembrie programare pt prima morfo pe 10 feb si pt a 2-a pt 6 aprilie (in bucuresti e bataie, mai ales la dr mai renumiti).
vroiam sa zic mai multe dar de ieri am uitat![]()
Patricia
s12 si Rebecca
05.02.2005
mamilivia spune:
da fetele, am gresit eu, de emotii poate
... imi mai dau o data datele DN 25.08.1987, UM 05.10.2008, DPN 12.07.2009. Multumesc ca m-ati primit printre voi

. mai am 5 ore pana cand merg la eco, abia astept, am atatea emotii pentru ca o sa vad bebele meu drag. pupici pe burtici
s-a nascut o mare iubire