Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Gata..ultimul..ne punem sa dormim ca azi am avut o zi lunga.
Sper sa ma gasesc si eu pe lista de mamici de zmeurici,va multumesc ca ati deschis acest subiect,ca sunteti aici si ca ma primiti si pe mine:).Somn usor si odihna placuta burticilor!
ylla 16+ si mamica de 8.10.2003

Mergi la inceput

ufffff cum se face emoticicon de burtica???
multumesc
ylla 16+ carmen5 ani

Mergi la inceput

Roco e foarte trista povestea ta ..te imbratisez si iti doresc sa treci cu bine peste toate..sa ramai iar gravida si sa ai un bebe frumos si sanatos.Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

beeei fetelor, voi de ce aveti numele asa colorat, discriminare? si eu nu... e pe puncte sau cum ati facut?

15+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragutzelor

Noi iar suntem matinali..chiar ma enerveaza ca nu putem dormi mai mult.

ylla2009 -bine ai venit printre noi!
emoticonul pt gravidutza este[ gravi ] ..scris fara space..si se adauga la semnatura acolo unde dorestisa apara
muffinuta - sa sti ca ieri n-am mai rezistat...am fost la supermarket si am luat un pepene verde..mai bine zis un dovleac verde..cu ff vad gust de pepene...macar mi-am facut damblaua si eu si Inu...ca si ea e mare fan. Cat despre celelalte mancaruri nu mai comentez...eu am pus o musaca la cuptor...si data viitoare sigur o sa fie fasole cu muraturi

rallu-ma bucur ca sunteti oki si felicitari pt zmeurel

motana- da..numele colorat se obtine folosind punctele si se vede asa doar daca folosesti explorerul.

Ma duc sa pun de un ceiuc si mai revin..pana va treziti voi.

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 18+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Neatza burtici..nu mai vreau sa aud de pepeniiiiiii..ca nu sunt buni deloc aia de la supermarket..nu au nici un gust.Multumesc ca m-ati primit in randul vostru burticilor.Va urez o duminca frumoasa. pupiki
yllat [grav]16+ si mami de 08.10.2003

Mergi la inceput

AHHH c adormita sunt
ylla 16+ si mami 8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

neatza burticilor, si noi suntem f matinali, si ieri ne-am trezit la 6 si azi la 8, si de maine oricum tot la 6 asta e, da' recuperam dupa-amiaza
v-am citit aseara, ati fost f vrednice in we asta,
bune ai venit ylla2009, sa ai un bebe sanatos si o sarcina pana la termen.
cu poftele voastre, barbata-miu m-a rugat sa-i fac clatite in we si i-am promis ca azi o sa primeasca, citindu=va aseara ma gandesc ca sotul meu are pofte. oricum cu dormitu ma intrece zice ca bebeu ia energie si de la el si tre sa se odihneasca. f tare.
noi ar trebui sa ajungem la eco sapt asta, si avem de repetat 2 analize. toxoplasma si glicemia. in rest suntem bine, am inceput sa vars (eu acuma la sfarsit cand ma apropii de 12 sapt) si aseara am facut si eu cunostinta cu arsurile la stomac.
oricum asa cum va spuneam ma bucur de perioada asta, este cea mai frumoasa din viata pana acum, desi am mai avut un decretat asa anul asta il intrece.
va pup burticile, bafta la analize si ecografii sapt viitoare.
doina 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

ylla, bine ai venit!!!! Sa ai o sarcina usoara si copilas sanatos. Esti pe listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ylla, BINE AI VENIT!!!!

Motana, cu mancatul portocalelor si ai fetita iti voi zice peste doua saptamani daca e asa. Eu mananc zilnic portocale.

14+

Mergi la inceput