Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

muffinuta, si eu ma epilez cu ceara inghinal si la prima sarcina am facut-o pana am nascut. Mie contractii nu mi-a declansat, nu cred totusi sa fie vreo problema. Mai ales ca nu e prima data cand te epilezi cu ceara. Eu as zice sa nu-ti faci griji.

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Micaalsa..merci..aveam nevoie deja aratam ca o gorila..eu care nu suportam un fir de par..acum oricum am facut-o..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Muffi astept si eu vara sa pap niste nectarine preferatele mele. Mi-am luat acum dou nectarine la 24 ron kg si am fost foarte dezamagitaerau tare rele. Pup dulce leutul si pe mamica lui.

Azi am iesit din casa bucuroasa ca nu mai aveam nici urma de sangerare si am fost la supermarket si mi-am luat gutui si gogosi. Am papat o gogoasa si acum strang din dinti dar a fost tare buna. Cat despre sangerari cand am ajuns acasa bineinteles ca isi facuse aparitia o pata ticaloase.

pup toate burticile pofticioase si mancacioase si pe cele mai gretoase si mai putin mancacioase

elena +13
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Salutare,fetelor!!!Nu am mai scris de mult,insa v-am tot citit,si acum vin la raport.Saptamana trecuta am fost le dr,totul e ok,bb e sanatos,creste,si se pare ca e baietel.....Desi simteam ca va fi baiat,eram un pic dezamagita,acum insa m-am obisnuit cu ideea,o sa am un zmeurel cu putulicaMuffinuta,parca tu ai intrebat de fibrom....am si eu unul,de 4 cm,de care nu stiam inaite de sarcina.Din cate am inteles important e sa nu creasca(ff. mult0,la mine nu a crescut doar 1 mm,ceea ce e ok,sper sa ramana asa.Bibuga,mersi de info.Am fost la magazinul de pe Stefan cel mare,aveau lucruri destul de dragute,pantaloni imi cautam,dar n-am gasit marimea mea.Ala de pe revolutiei oare nu s-a desfiintat?La kg. nu stau nici eu ff. bine,maine as avea zi de cantar,sigur sunt 5-6 kg.Pfuaiiii,si nu mananc nici pe departe atat cat am bagat in mine la prima sarcina.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Buna fetelor ati reusit sa ma molipsiti cu lubenita voastral-am trimis pe sot azi si mi-a luat una dar fara nici un gust.Am fost si noi sapt asta la prima programare la doctor mai bine zis la moasa caci aici moasa te vede pe toata perioada sarcinii.Pe mine m-a pus la risc ridicat din cauza unui nodul la san si o sa ma vada o data un doctor si cred ca pe urma iar moasa .Dezamagire mare a fost pt ca nu mi-a facut nimic m-a tinut acolo 2 ore punandu-mi intrebari la care as fi putut sa rasp si la tel nu tu analize nu tu nimic.Am programare la ecograf pe 12 feb si atunci imi fac si analizele.
Eu am facut o burtica de toata frumusetea chiar daca aveam si inainte ca sunt mai plinuta din fire dar acu e chiar marisoara la numai 11 sapt.

Rocco imi pare foarte rau sper sa ai puterea sa o iei de la capat cat mai curand.Am vrut sa te sun dar m-am gandit ca ai nevoie de un timp pt tine dar daca vrei sa vb da-mi un bip si te sun si vb
Pupici
11+

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna burticilor:).Sunt Ylla si sunt noua pe aici.Va citesc de mult dar abia acum mi--am facut curaj sa scriu si eu.Sunt bucuroasa ca voi fi si eu o mamica de zmeuric,sper eu din tot sufletul..si fetita noastra de 5 ani:)Dar in martie vom fi siguri daca e zmeuric sau zmeurica,pentru ca avem programare la 3d morfofetala.
Pupiki ce burtici.

Mergi la inceput

Buna din nou.
In cazul in care nu mi-a reusit ..datele pentru zmeuricul nostru sunt:
DN:08.09.1983
UM:10.10.2008
DPN:17.07.2009
Carmen Maria 08.10.2003
Multumesc!

Mergi la inceput

HMMM..sper sa nu va stresez..nu ma mai ia somul cu atatea pareri si idei si intamplari.Toata lumea vorbeste de kg..eu sunt speriata rau de tot la 1.50 si 65 de kg la bord cand am ramas gravida..luni 16 saptamani si 64 de kg.Rade sotul de mine ca daca iau mult n greutate ma da de-a dura.Sunt atat de incantata si de fericita,la inceputul lui ianuaria am facut eco intravaginala..bebe al meu e un zbenguit.Dadea din maini si din picioare,sotul radea,doctorul era obosit..ufff dar am fost si sunt atat de fericita sa il vad ca e bine si ca se distreaza acolo la mami in burtica.E o bucurie pentru mine sa impartasesc aceste lucruri cu alte burtici ca mine.
Ieri surpriza...siteam asa ca niste batai usoare si ritmice intr-o parte a burticii...a simitit si tati..Bebele nostru sughita Ce bucurie..stau mereu cu mana pe burtica,caut sa il simt:)

Mergi la inceput

Apoi fetita de 5 ani ma ia in brate si imi spune..te iubesc mami..si spre burtica..si pe tine bebe..awwww..simt ca imi dau lacrimile de bucurie.Am facut dublu test si a iesit bine:) FIINDCA LA FETITA AM FACUT CEZARIANA,CU ACELASI MEDIC CARE MA SUPRAVEGHEAZA ACUM, (scuze pt caps)am uter cicatricial si col scurtat,inchis.Trebuie sa stau cuminte si fara efort sa nu avem probleme..
Va urez sanatate si bebici sanatosi si frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Muffi,am zapacit lumea pe aici cu mancarurile, eu de fapt nici nu am pofte asa de la mine , doar ca citind minunatiile tale de mancaruri pe aici, ma gandesc ca ce-ar fi sa fac si eu. Hehehe. Cam asa mancam si noi, destul de des si cate putin de fapt. Si de obicei cat mai sanatos, dar daca mi se pune pata pe ceva, de obicei am "scapari" de weekend. Legumele nu prea imi vin asa by default, fructe cel putin 3 pe zi, dar le prefer pe cele acre. Lubenitele stau la magazin sau in frigider dar degeaba.
Ieri am mancat niste seminte de floarea soarelui si apoi cautam ceva mentolat caci imi picasera rau.
Vedem cine face prima echo, daca suntem pe aceleasi mancaruri avem acelasi "tip" de bebe . Eu peste 2 sapt. ma duc dar poate incerc pe la sfarsitul saptamanii viitoare daca nu mai am rabdare.

Ah, eu pe la inceput am mancat tone de portocale, si asa si suc faceam la greu, cica daca mananci portocale e fetita , uof uof... cine stie, caci si vin imi vine sa beau mereu si nu se prea potriveste. Ieri ma intreba mama cum sa faca sangria si dandu-i reteta ma apuca o pofta de abia ma abtin sa nu cumpar vin de la market.

Hey, trebuie sa punem un echilibru la carucioarele alea roz si bleu acolo... baietii astia ne intrec pe noi femeile, se pare

Mai am si eu dureri abdominale, nu chiar ca la menstruatie, ca la mine alea is rele tare, dar cred ca mai ales daca stau in frig, zic eu. Cata vreme merge cu no-spa si caldurica la picioare e totul bine.

15+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput