Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sunt . M-am trezit la 4 cand mi-a plecat masculul, iar acum pic de somn. Cred ca azi asta o sa fac toata ziua.
Referitor la mancaruri, eu sunt foarte multumita de preferintele puiutilor mei. Doar mancare sanatosa vor ma pape: fructe, legume, carnita doar la gratar sau muschi file, lactate. Avand in vedere ca mananc multe fructe (portocale) nici nu-mi trebuie duclciuri. Mai scap cateodata la inghetata. Acum mi s-a pus pata sa-mi iau aparat de facut inghetata. Daca are cineva sa-mi zica si mie, merita?
De vreo saptamana mi s-a pus pata pe limonada. Asa ca imi fac vreo 2 litri/zi din lamaie, lime si menta. Dementiala.
Nici nu vreau sa aud de mancare gatita ca mi se intoarce stomacul pe dos. Am o prietena care trebuie sa nasca in februarie si a apucat-o poftele de slanina cu ceapa si se trezeste noaptea mancand slanina. Si ea inainte era foarte atenta cu silueta, dar nu ai ce face, e cum vrea copilul.
Iar copii mei iubesc parfumurile. Toata ziua as sta in parfumerie. Cred ca voi avea fetite finute si fitoase .
Azi noapte am visat ca bebelusul din stanga misca si mi-am pus mana pe burtica pe partea lui si facea valuri, valuri. M-am cam speriat si nu mai vroiam senzatiile alea. Sper sa nu fie asa si in realitate.

In concluzie sunt singura saptamana viitoare. O fi de bine, o fi de rau... oi vedea.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Fetelor mi-ati facut si mie pofta de clatite , cred ca o sa-mi fac si eu! Blanca felicitari pentru ce a spus dr. , sa-ti traiasca bebe ! Eu inca ma mai lupt cu greturile , dar ma gandesc ca nu o sa mai dureze mult , dar un lucru e clar ca si daca mai am greturi si varsaturi mi-a crescut apetitul , acum as manca ciocolata ( desi stiu ca-l agita pe bebe ) , nu ma pot abtine ! Va urez week-end placut la toate ! http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/poze bebicul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Elou si de la noi!
De-abia am apucat sa citesc tot.
Vad ca avem si vesti rele...Roco iti doresc multa putere si incredere ca va rasari cu siguranta soarele si pe strada ta!Imi pare rau.
Adriana imi pare bine ca v-ati intors acasa!Sanatate!
Am vazut si burticile si sunt tare frumoase!Felicitari si la mai mare!
Ma bucur tare cand aud cum vpovestiti de miscarile BB-icilor.E minunat!
Nusy si spui ca acum e albastru caruciorul,sigur?Felicitari!La cum arata odiseea pana acum fetitele vor fi flori rare si inconjurate de cavaleri.
Alina sanatate micutei balerine!aaa actriteEu am facut la opera balet si mai am poantele.
Vad ca voi vorbiti de pofte.Apropo de gretosenii...am mancat zilele trecute untura la greu pe pita.Si asta cand vomitam bine-merci de la tot ce e recomndat-sanatos inclusiv fructeN-am mai mancat de ani de zile untura.Momentan vad ca ne-a trecut.La capitol fructe mi-a revenit din nou pofta de limonada si imi pica tare bine niste mere ionatane productie romaneasca de la un magazinas din zona.Inghetata e pe primul loc...il tarasc pe al meu seara(cand e varza de oboseala dar f bucuros sa ne serveasca )la o gelaterie italiana.Iau 2-3 cupe la cornet si taaaare bun e.In special aia de alune e o delicatesa.Ah, sa nu credeti ca mananc in fiecare seara.La capsuni inca mi-e gandul,din pacate nu am mai gasit sa cumparam.Sigur nu au nici un gust,m-as mira taaare,dar trebuie sa linistesc burtica.Sper sa gasim zilele astea.Si clatite vreau si eu.Tot de cateva zile.Ori imi fac ori merg sa-mi cumpar facute pe loc,sa vad cum am chef.
Sa va spui ce prostii am facut. Va imaginati ca nici mie nu mi-e usor sa astept cuminte pana la urmatorul control.Iar alaltaieri am sarit calul rau de tot,pt ca imi intrase in cap ca eu nu sunt gravida si ca precis ceva nu e ok cu BB...paranoia pe toata linia.Nu i-am spus lui al meu decat seara cand deja atinsesem marginile nebuniei.M-a mustrat si a spus ca daca vreau mergem la un eco numa sa stau linistata.Ideea e ca de la asta m-au apucat niste dureri cumplite de cap,cu varsaturi ca la nebuni...a doua zi am fost varza, baleguta,tremuram toata.Nu mai mi-a trebuit nici un dr,nici o eco...si gata!stau cuminte.Mi-am invatat lectia si o atitudine de genul nu duce la nimic bun.Si dupa toata agitatia asta am simtit in uter exact asa Moni:un val,scurt.Am facut 11 sapt.Nu stiu ce a fost acel val.Mai am fix o saptamana pana la control.In medicul la care merg am toata increderea.Deci astept pana atunci.Dansul are si 4D si face eco morfofetale pt multe femei din oras,chiar daca nu ii sunt paciente.Am ales eu bine tot,dar din pacate gandurile si emotiile sunt greu de controlat si pe astea nu le luasem in calcul.Eu de fel sunt mai brava,dar acum pt ca e vb de cineva din burtica...greu,tare greu de gestionat situatia.
Va doresc we placut si astept in continuare vesti bune de la zmeuricile voastre!Si sa nu faceti ca mine

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Adriana, ma bucur ca acum sunteti bine si ati ajuns acasa. Dupa pneumonie a facut si enterocolita, bietul de el. Cred ca a si slabit in perioada asta … Si eu am stat cu Iulia in spital anul trecut cu enterocolita, doamne dar rea mai e.
Nusy, am modificat culoarea caruciorului.
Muffinuta, nu te induri sa pui o bucata de lubenita pe posta? Ca aici, vorba lui Aniela, n-au nici un gust in perioada asta a anului. Daca inchizi ochii, zau de stii ce mananci.

Meeei, dar terminati odata cu mancarurile ca salivez la greu. Si zau asa, mi-e lene sa m-apuc sa fac ceva. Aseara, m-a scos husband in oras ca imi era mie de mancat ceva dar nu stiam ce, si am zis ca poate gasesc intr-un meniu de restaurant. Asa ca, la 9 seara mancai supa crema de rosii si piept de pui preciosa, o nebunie, cu un sos suuuper bun, ciuperci... Nu vreau sa-mi mai amintesc. Asa, ca mi-ati facut si voi pofta cu de toate . Cine vrea piept de pui cu sos preciosa sa vina la Alba, va astept cu mare drag.

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

aaaaa si inca o chestie.Ieri am avut dureri de burta ca de menstra.Puteam sa jur ca vin nenorocitii.Am stat in pat cu no-spa si mi-au trecut.Voi mai aveti din astea?
Nu mai stiu cine spunea ca dincolo e considerata no-spa de catre dr-i un fel de placebo.Eu una contrazic chestia asta.Prima oara cand am dat de ea a fost acum cativa ani buni,facusem infectie urinara-prima din viata mea,cu nisip la rinichi,bla-bla.Am avut dureri cumplite si nu mi-a trecut cu piafemul prescris initial.Dupa, am primit no-spa si mi-a luat cu mana durerile.Chiar e un calmant.Insa pt endometrioza nu era ok,la mine.Decat fiolele..care sunt f gretoase,amare asa ca foloseam alte antiinflamatoare.

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Adrianafedorca, Elena:

Lucialu: doctorul zice ca sigur...e baiat...

Micaalsa: multumesc frumos!

Nusy 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna fetelor,

Veniram si noi de la control.
Suntem bine, 18 sapt si 5 zile ecografic fata de 18 sapt. cronologic, vioi nevoie mare, un pic agresivi ca loveam burtica lui mami exact acolo unde era tinuta sonda....si mami simte deja loviturile astea (de cateva zile).
Nu mai e nici un hematom, colul inchis, nici de fibrom nu mi-a zis nimeni nimic, mi-a scos deja toate medicamentele in afara de Elevit si-s tare bucuroasa.
De luni ma intorc la serviciu....cu program redus insa.

Aaaaa.....si uitam vestea....suntem BAIETEL....se pare ca de data asta tati a avut castig de cauza.
Prma eco la care asista si i se da exact anuntul mult asteptat...

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica18+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

grrr.....buna seara mamicutze.vroiam sa va zic ca abia m`am ridicat de la masa-mai devreme am venit de la servici-si m`am gandit sa intru sa vad ce mai faceti cand....surpriza....citesc despre fasole cu carnaciori ,clatite si altele.rusinica,mi`e foame iar...in ritmul asta....eu nu poftesc la dulciuri,zilele trecute eram foarte obosita si am papat o cioco maaaaaareeee-ca deh,suntem 2-dar in rest....fructe.aseara la 10 jum eram in supermarket dupa pepeni.
asta e ,inainte sa mergem la plimbare,presimt ca mai pap ceva ca nu`i a buna...
asa ca va pooop dulce dulce si ne "vedem" luni pt ca plec in voiaj la socri-e aniversarea lor si nu venim decat maine seara.pupici si pofta buna !:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

salutare fetelor!

n-am mai postat de cind am citit despre pierderea cristinei si din pacate observ ca lista nu s-a incheiat...imi pare f rau pt pierderile suferite, sa va dea D-zeu forta,sanatate,curaj sa va puteti vedea visul indeplinit!

nu apuc sa citesc tot ... salut toate fetele care ni s-au alaturat intre timp si va doresc o sarcina usoara!

am fost si eu la al doile eco la 13 sapt si 4 zile,bb e bine DBP 83 mm,LCC 26mm,altceva nu a putut masura se misca incontinuu,am cerut si translucenta,degeaba...am fost tare emotionata ..bb isi punea tot minuta pe locul unde era asezat aparatul.am fost uluita de mogaldeata de 8 cm -viata e o minune.

pooh-am mai descoperit un magazin pt gravide pe str stefan cel mare visavis de o bisericuta reformata.ai vazut situl de care pomeneam acum cam 2-3 sapt?si mai este una undeva pe str revolutiei dupa liceul de arta.

de altfel cred ca detin recordul la ingrasat.pe cine s-au mai lipit 6 kilogramute pina acum? cica nu se vede...

azi fac pizza,dar cum familia nu e pt asa ceva lor le pun de un langos cu branza

tuturor!

ps -calendarul chinezesc imi prezice fetita si s-a potrivit pt prima sarcina.
sint curioasa de masuratorile voastre din sapt.13,cica se poate afla sexul dupa aceste masuratori,circumferintele fetelor e mai mica si baietilor un pic mai mare.din pacate n-am putut face o comparare cu masuratorile fiului meu pt ca am asteptat pina in sapt 16 sa ma vada dr la eco cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Micaalsa..as trimite lube la toate fetele..dar ma taxeaza astia la impozite si taxe,basca TVA

fetelor vad ca v-am pus iar pe gatit ...pizza,alte alea..

Lucialu..vad ca suntem aproape ca sarcina..si eu am dureri azi,plus migrene insuportabile...asa era cand venea CM-ul..se pare ca acum in perioada in care cm ar tb sa vina e riscant iar...si eu am dureri,inclusiv migrene.

Mai pun o intrebare:fetelor e adevarat sau doar mit chestia cu epilatul cu ceara fierbinte inghinal,ca cica declanseaza contractii..eu ma epilez inghinal chiar ieri am facut-o si acum sunt cam ingrijorata.stiti ceva despre asta,nu din auzite..ca am citit tot felul de povesti..?

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput