Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
muffinuta spune:
Uliiasi..merci..dau iama in fete cu "meniurile" mele..si eu acu' vreo 3sapt ma apucam si la 10 seara de framantat aluat de pizza,ca nu imi place ala de restaurant...iti imaginezi pizza la miezul noptii,apoi pe la5-6 dimineata..ii spuneam lui barbatu-meu cand ma prindea la bucatarie.."honey I have to take my pills ,so I have to avoid having stomac pains...
"n-a prins decat o bucata de pizza..eu iau vitamine un complex stiu de la ginecoloaga mea dinainte,cand am fost insarcinata...si ma fortez dimineata,pofta vine mancand sa consum o portie de iaurt,fructe din belsug si flakes -brown-avem aici super calitate made in SA,alea din RO erau absolut oribile..miere nu pun ca nu o suport acum..dar avand zilnic dejunul asta nu am avut nici un fel de probleme,constipatie sau alte chestii,regleaza tractul intestinal..
Motana.ti-am zis ca-s tare la mancaruri..si eu pun de fasole batuta,da' cu sfecla rosie..si chorizo mai am unu de ieri in frigider..asa ca la masa no3 asta avem,eu am 5 mese pe zi,voi cum mancati??dupa meniu,Motana cred ca avem aceeasi culoare la carucior..dc e vreo legatura..eu clatitele le fac dupa-masa cu gem de caise si zmeura..ma innebunesc dupa ele..
Fetelor,gata cu mancarea ...ceva serios acum..aveti cumva printre voi fibroame??sunt periculoase nu la sarcina..eu am unul vechi..acum a mai crescut si mie cam teama..poate cineva sa imi spuna si mie cam ce si sum..am intrat la tema fibroame si mi s-a facut parul maciuca
va rog mult si asa ce dimensiuni aveti,ce v-a spus doc..asta al meu e morocanos rau de tot...multumesc,
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
adrianafedorca spune:
fetelor cand va aud ce pofte aveti....eu inca am greturi , nu cred ca mai scap de ele vreodata,
Motana fasole cu carnati ma termini...chiar poti manca acum asa ceva? eu asa mnaca fasole si-n somn imi place mai ales aia batuta cu multa ceapa si sos de tomate si ciorbica de fasole cu afumatura si ceapa rosie...vai mor....nu pot manca nimic in afara de piure de cartofi cu varza murata
cat despre sex ar tb sa se vada bine acum daca faci 16 s, se vede si la 2D , eu am mai facut o eco inainte sa ma internez in sptal cu cezar si era 2D aveam 16 s si mi-a confirmat ca e fetita, se vedea clar mi-a aratat si mie ...n-am inteles eu prea bine dar il cred pe cuvant pe dr
nusy felicitari pt baietel atunci sa fie sanatos
muffinuta si eu sunt fan mamaliga cu br si smantana din pacate nici din asta nu pot...dar pepene rosu chiar asa mnaca ...oare se gaseste la noi?...imi trimit huzadul sa caute ca mor de pofta.
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
17+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
muffinuta spune:
Adriana asa ma bucur ca sunteti mai bine..well nu chiar tinand cont de " gogosarul" tau..dar trece cu ceaiuri,miere si lamaie multa..sanatate iti doresc..lube ,ah sigur gasesti pe la Metro sau supermarketuri..cred ca aia de Turcia e mai gustoasa..sau Grecia..tre' sa fie si asa ambalata la felie sau jumatate..mai usor de selectat apoi de care soi vrei..vad ca ai culoare roz la carucior..Motana avem si noi fetite???doar mancam la fel..cel putin eu una chitita pe mamaliga..dupa visele mele aveam baietel..![]()
Muffinuta
anne-marry spune:
buna ziua fetelor
am vazut ca vorbiti ceva de mancare..noi azi la pranz vrem sa papam carnita la ceaun u muraturi si mamliguta si cine vrea, la mamaliguta si smananta cu branzica.
sa va zic ce am patit ieri. toata ziulica, cum mancam, cum dadeam de arsuri pe gat ... si nu am putut dormi azi noapte pana nu am luat un varf miiiiiic de lingurita cu bicarbonat. am baut cu apa...k era sarat. stiti cum mi-au trecut? in 2 min....
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
19 cu 
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anne-marry spune:
sper ca nu face ceva.....ce nu tb...la bebe ... asa faceam cand aveam arsuri ..mai demult....o sa intreb gineco dak e ok ...dar e mana cereasca..te scapa pe loc
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
19 cu 
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Dienuta79 spune:
Buna dimineata la zmeurici,azi ne-am trezit si noi la 10 ca doar e sambata,m-ati innebunit cu clatitele de dimineata,cu toate ca nu am pofte,parca as manca si eu una,poate o sa-mi fac si eu dupa amiaza,cat despre pepeni si aici se gasesc,dar nu sunt gustosi si am renuntat sa mai cumpar.
Dienuta
18+ 
elenada spune:
Neata gagici
Ce de pofte aveti fetelor. Vreau si eu sa pot sa mananc. Fructe as manca si eu.
Muffi ma bucur ca bebe e bine si ai face bine sa te relaxezi. Vreau si eu un colet cu fructe.
Te pupam toti 3.
Nusy ai un bebe surpriza. Sanatos sa fie.
Adriana ma bucur ca Cezar e bine si ca ati revenit acasa. Multa sanatate va doresc.
Felicitari fetelor care si-au vazut zmeuricile sanatoase si voioase.
Pupici la burtici.
elena
+13 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Dienuta79 spune:
Fetelor am uitat sa va spun ca m-am trezit azi cu mainile si cu picioarele umflate rau,nici nu mai pot sa scot verigheta de pe deget si de vreo saptamana nu stiu ce am ca am tot timpul palpitatii la inima,cand ma mai duc la doctor o sa le zic,nu stiu de la ce poate fi.
Dienuta
18+ 
adrianafedorca spune:
Dienuta si mie mi se umfla mainile si picioarele rauuu daca mananc sarat asa ca incerc sa elimin sarea cat pot
despre palpitatii ...si eu am asa cateodata dar dureaza cateva secunde, am avut si la cezar la fel si a fost bine , o sa-i spun dr la urmatorul control sa vedem ce zice
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
17+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
muffinuta spune:
Elena..ce ma bucur cand scrii..Moni e in libere azi
..Elena da,m-am mai relaxat,da' tot mi-s toata ziua cu mana pe sani,ba-s mari ba prea moi..stii obsedata!!mi se inmoaie inima la fiecare eco,mai ales cand leutul se trezeste,oricum fata,baiat va fi pretentios rau nu-i place sa fie deranjat..la mancare ba,ca manaca cat doi si chiar chestii simplute fara fitze..menu a la carte..avem aici fructele in cutii de plastic,nu-i prea eco..dar fructe de extrem de buna calitate,organics,vesnic am frigi tixit cu ele,dilema cand sunt la magazine e ce sa iau,de obicei ma infig la toate,barbatu-meu nu mai cracneste,inainte mai comenta ce sa faci cu atatea feluri,dar si-a primit portia asa ca se abtine..
nu mai imi place carnea de pui si pestele inainte eram innebunita,dar mai mananc mai rar..pt bebe..ti-as trimite cu draga inima Elena...si cred sincer ca ma voi intalni intr-o buna zi cu cateva dintre fetele de aici ..
Elena,as da orice sa am cateva saptamani mai mult,sa fiu asa mai in siguranta..si sa stiu ce culoare am la carucior
te pup de trei ori..
Fetelor,merg la bucatarie,masa no3..schimbare dramatica de planuri..half jonk food,vreau chips cu chorizo ,nu mai vreau fasole batuta,apoi mustar cu taragon,sfecla rosie si omleta cu ceapa si ardei rosii..Doamne ce pot sa salivez..inainte eram trestie acu'..rimeaza cu ceva..bestie??sper ca nu,tot fata buna sunt![]()
Muffinuta