Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Tanam-tanam, ne place junk food, ori uram junk food!

Azi mi s-a facut un dor subit si de nestavilit de hamburger, inca de-ala cu branza si bacon, ornat gretzos cu de toate accesoriile, cu fries si pepsi (c'mon odata pe luna merge ) si "lo and behold" in ultima ora am fost atentionata de don'sorul de cel putin 10 ori, finally, nu este dubiu. Ceea ce simteam in ultimele 2 saptamani era pepitzel, iar azi e oficial!

Un weekend placut, de-acu' incolo, schimb placa, o sa vin sa ma plang ca "ioi, azi nu l-am mai simtit (atata), ce-o fi cu el?"...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.24]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

multumesc pt ca am intrat si eu "in randul lumii" cum s`ar zice.nu as putea sa ma supar pe voi,dar mai ales pe bbi,e de inteles.inteleg situatia pt ca si eu trec prin aceleasi etape.ce norocoase sunt cele care simt ghindocu dinauntrul lor...abia astept sa pot zice si eu acelasi lucru.sora mea a zis ca singurul lucru care`i va lipsi sunt acele miscari in burtica.azi am observat ca incet incet mi se reduce nr hainelor care ma mai incap si cred ca e timpul sa`mi schimb garderoba.in schimb ma bucur ca am incheiat ziua de azi de la munca cu brio.
va pupic si ne vedem dimineata.
somnik pufos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Felicitari, mQQm!

Si eu ma gandeam sa fac azi niste clatite, e singurul lucru pe care stiu sa il fac, dulce, dar nu stiu daca sa stric dieta mea frumoasa si sanatoasa cu asa ceva. Cred ca pana la urma cedez, mai ales ca am pretext, ca vin niste prieteni si deh, tre' sa ii servesc cu ceva, no?

muffinuta, si eu am mai avut scapari cu o omletoaie cu chorizo si tortilla noi, deh, dar m-am potolit caci eram in perioada de greturi si am varsat numa chorizo ala, deci acum, cand thx God, nu prea mai am greturi, cum ca nu imi vine sa mai pun labuta pe el.

Fructe am si eu cu galeata, parca-s proasta uneori, nu stiu sa profit de ele, in Ro, cum dadea vara cum ne disperam dupa toate fructele, aici ca le vad toata ziua nu ma mai atrag asa. Acuma mi s-a pus pata pe fructele verzi si acre, mere verzi, struguri tari si verzi, kiwi, rar cu pepenele verde sau rosu.

Sambata implinesc si eu 16 saptamani, ar trebui sa se vada sexul de acuma, oare la o echo 2D se vede, sau tre' sa ma duc la un 3 sau 4D?

Pupici la toate burticultele!

15+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Bunaaa,

Eu nu pot dormii mai mult de ora 8, ma sucesc, ma invartesc, ma doare spatele..si hop ochii stau lipiti de tavan. Asa ca ma trezesc si misun prins casa..va mai citesc. Curatenie nu fac caci am chemat femeie si ma ajuta..gata am scapat de corvoada .

Am fost aseara la control, toata analizele sunt bune, rezultatul la dry test e foarte multumitor. Am facut si eco am vazut zmeura mea mica si foarteee rusinoasa care nu ne-a aratat nimic avea piciorusele incrucisate, cordonul ombilicat si placenta nu stiu cum..asa ca inca e surpriza la noi..nu a vrut sa arata si pace.
Ia zis sotul dr. ca ok sa nu il mai stresese daca vedem ce e bine daca nu iarasi bine..si cel mai bine ne zice cand o vedea clar acolo ceva, ca nu are rost sa facem presupuneri. Asa ca eu mai astept pana pun carut.....
In rest suntem bine, dam din maini si din picioare, crestem, si mi s aparut mie avem un nas mare . Cand mi-a aratat dr osul nazal si la masurat..eu am zis ca e cam "nasucel" ...apoi ne-am chinuit sa ne amintim nasurile toturor membrilor familiei si am decis ca tata e cel mai nasos......

La mine la fiecare control se modifica termenul cu cateva zile..depinde de masuratori si cresterea lui bebe..dar ne invartim tot pe acolo asa ca e bine.

Azi ma duc la targul de nunti cu o prietena..poate vad ceva si pentru botez.... asa ca idee....

puuupppp

15+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!

Adriana - imi pare bine ca ati ajuns acasa si ca Cezarica este bine

anne-marry - imi pare bine ca ai mai dat un semn de viatza si ma bucur ca sunteti oki

blanca -supr ca sunteti oki...se pare ca mai multi puiutzi sunt rusinosi sau pudici...exact asa statea si puiul nostru eco.

muffinuta- ma termini tu cu lubenitza..si eu sunt mare fan fructe..chiar am luat niste prune si un pepene galben zilele trecute..dar nu au absolut nici un gust...asa ca ne raman tot cele de sezon.

Eu m-am trezit pe la 6.20 din cauza de cosmar...iar in 15 min s-a trezit si Inu cu pofta de clatite..asa ca de la 7 prestez la clatite...acum sunt gata si cica tb sa ne odihnim uitandu-ne la Doamna si Vagabondul.

Va pupic dulce si sper sa aveti un WE minunat..cu toate ca vremea lasa de dorit

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 18+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Neata,fetele!

la raport mai matinala azi,pana nu adorm iar ca am niste dureri de cap teribile..

Motana..profita cat poti,suntem norocoase ca avem la dispozitie atatea fructe..desi si astea nu-s toate naturale si sanatoase100%..eu nu inteleg,nu mai suport salata de nici un fel,inainte eram ierbivora convinsa acu'pauza totala..mie mi se pare ca sunt atat de departe de aflarea sexului,nici nu imi pun problema...tu tb sa fii curioasa..ai grija acolo de tine..

Anielasmamaliga e iar la moda la mine,aici numai negrii mananca la greu,e ieftina si considerata buna substituent pt alte chestii pe care nu isi pot permite..barbatu-meu rade cica eu si negrii.."how can you eat this s...et?"asa bine astea-s acu' poftele..lube'iar tre' sa-mi fac azi provizii pt la noapte..aici,nu ma plang e vara,am la dispozitie absolut orice imi pofteste inima..chiar mi se lasa la niste mancare thai..avem unul dintre cele mai trendy si top edge restaurante thai aici in Cape Town..cred ca dau o vizita maine pe la ei..e super ca poti comanda portii mici pe care dc vrei-NU MAI E CAZUL!!!"noi" aspiram tot,parca dam cu aspiratorul in farfurii-deci dc vrei le poti imparti cu partenerul,asa de intimitate,e mai sexy..nu stiu cum o fi dupa 20 ani de mariaj??oricum bat campii..loc bun de mancat,greu prinzi rezervare,da's de-a casei ca mergem frecvent acolo..
Clatite..miam miam,cred ca fac si eu..imi lipseste varza acra de RO,tre' sa pun la murat afara pe terasa sa fac niste sarmale,ca aici pauza gasesti varza murata doar tocata-vine din GE si aia acra de iti taie rasuflarea,mai mult otet..te pup Aniela...

Fetelor,ce ziceti de niste fasole batuta cu carnati?iar am luat-o razna..sau un tortulet light cu zmeurici...?cred ca ma apuc de copt

Moni,Elena..pupici..si la gemenuti...de abia astept sa am curaj sa fiu si eu pe listuta aia..inca nu visez la carucior..

Fetelor,va doresc un weekend de vis fara greturi sau alte probleme..la toat lumea posesoare de carucioare sau nu inca..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Muffinuta: asa e cu doctorii astia....

Roco: imi pare foarte rau pentru steluta ta...

Eu am fost alaltaieri la dr.meu (Rotaru), pentru ecografia pt.triplul test. Este prima ecografie pe care o fac cu el,pana acum am facut cu alti medici( 3 la numar).A masurat toate,bebelul este bine, zburda de zor, e mai mare cu 4 zile si....nu mai e fetita,cum era acum o saptamana, ci e baietel. Deja ne distram cu sotul pe tema asta...avem un bebel pus pe sotii...bine ca e sanatos,ca asta conteaza.
De simtit,eu il simt mereu, si inca de vreo luna...iar cu ingrasatul stau foarte prost...nu am luat nici un kg(asta daca ma cantaresc dimineata,pe burtica goala..daca ma cantaresc seara,am in jur de 1 kg in plus fata de inceputul sarcinii).Burtica se vede deja si la mine.

Micaalsa sau fetele care au parola,va rog sa modificati la mine,pe prima pagina, culoarea caruciorului...caci e albastru acum.

Va si sarcini usoare in continuare va doresc.

Nusy 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, zmeurici!
In sfarsit am recuperat de citit .
Muffinuta, ma distrez copios cu mesajele tale, sunt super haioase! (si da, ma inscriu si eu pe lista celor care vor lubenita ).
Eu m-am trezit destul de devreme azi, pe la 8 jumate, desi speram sa dorm pana la 12, hihi. Mi-am facut o cafeluta si am trecut la lectura...
Cand va aud ce sanatos mancati unele dintre voi, ma apuca rusinea...saptamana asta am papat pizza de vreo 3 ori...si paste, oare ce-i cu mine? Aseara am papat pufuleti si inghetata . Dar am papat si o portocala, ca sa pun si doua vitamine acolo...
Apropo de vitamine, io in 2 zile intru in sapt 17 si pana acum numai acid folic am luat, nicio alta pastila in rest...oare mie de ce nu-mi da dr sa iau? Ca doar o intreb de fiecare data: si vitamine??? Si ea nik...
De maine intram in februarie si incep numaratoarea inveersa pana la ecografia de pe 12....atunci va fi trecut deja mai mult de o luna fata de ecografia de dinainte...si cand va aud ca voi mergeti din 2 in 2 saptamani, tare mi-ar placea si mie....Dar daca dr zice ca nu e cazul, na, stau cuminte si astept, ma mangai cu faptul ca vad cum burtica creste, ceea ce e bine....
Va pupacesc pe toate, sa aveti un weekend minunat!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Muffinuta, stii ce? Acuma am chef de fasole cu carnati si castraveti murati , aoleu, daca mai aud multe o iau razna.
Am facut azi clatite, nu mi-au picat super bine, parca mi s-au lipit de stomac, da' nu zic nimic, caci are ce reprosa sotul... cred ca de la faina asta alba, ca ma cam dezvatasem de ea.
Acuma, cand incepusem si eu sa mananc sanatos, veniti cu idei d-astea, eh?

15+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata si de la noi
ne-am trezit destul de devreme fata de spital unde dormeam de la 10 seara cand ii facea tratamentul , inca o trezire la 6 dimineata pt tratament si iar somn pana la 9 dimineata

Cezar a dormit ca un bebelus fericit in patul lui, pe la 7 a venit langa mine sa ne iubim si a mai dormit 1 ora
e bucuros ca e acasa si ca e sanatos , mai tuseste putin dar o sa treaca in cateva zile
marti tb sa mergem cu el la control dar nu stiu cum ca daca mai vede spitalul se tavaleste pe jos, e satul, ii faceau antibiotic la 8 ore in branula si-l durea saracutul si plangeaaaa...in fine bine ca a trecut

aseara de fericita ce eram ca suntem acasa sanatosi n-am mai putut dormi pana pe la 1 si ceva noaptea, m-a luat si foamea, asa ca pe la 1 noaptea am papat 5 felii cu zacusca

v-am zis ca am reusit sa racesc , mor de ciuda, exact in ultima noapte de stat in spital, ufff, am un nas cat un gogosar, sper sa-mi treaca repede ine ca mi-a dat dr din spital medical pana pe 6 feb

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 17+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput