Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Buna fetele,

ely_cta - eu am fost la doctor de trei ori pana acum: in noiembrie, decembrie si ianuarie. De fiecare data mi-a facut control pe masa, iar in primele 2 luni mi-a facut eco intravaginal si luna asta abdominal.

Fetelor la voi a inceput sa miste???

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

eu am simtit ceva acum cateva zile, cred ca a miscat pentru ca nu erau intestinele, cu siguranta. cam acum e timpul sa le simtim prezenta, pe la 16-17 saptamani. Pupici pe burtici

s-a nascut o mare iubire
[url"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=livia&year=2009&month=7&day=12&babycount=1"]sufletul meu[/url]

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

icmanu treaba cu simtitul bebelusilor depinde de la pers la pers. In nod normal la prima sarcina se simte copilul cam in jur de 20 de sapt, la a 2-a se simte mai devreme. Asa ca vei vedea ca cele care suntem la a 2-a (a 3-a) sarcina deja simtim copilasii de pe la 13-14 saptamani.
Dar eu la prima sarcina in ziua cand am facut 15 sapt si mergeam sa fac TT am lovit masina si m-am agitat f tare in ziua respectiva, astfel incat dupa-amiaza am simtit-o pe Elena de 2 ori la interval f scurt. Dar aia a fost tot si pana spre 20 de sapt nu am mai simtit nimik. Deci iti dai seama cat de tare am agitat-o si pe ea saracuta dc a lovit cu asa putere incat sa simt eu....

Iar cu controlul pe masa eu nu ii vad necesitatea. Dc ti se face eco se poate vedea si lungimea colului si dc e inchis sau nu. Dupa parerea mea control digital fac numai acei medici care nu au ecograf si nu au ce sa faca altfel, dar nici asa nu ii vad rostul la fiecare control.
La prima sarcina in afara de ecografii la fiecare control, control pe masa nu am primit decat la 38 de saptamani si la 40 ca sa aprecieze in primul rand bazinul si apoi sa vada in ce stare e colul, asta pe langa vesnica eco.
Luni merg si eu la control si abia astept sa il mai vad pe bebe ca nu l-am vazut de 2 sapt si desi il simt zilnic eu vreau sa il si vad.

iar ma doare capul de imi vine sa plang....

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Hello si happy friday!

Numai vesti bune si bucurii sa aduceti de pe la controale si ecografe, am vazut ca mergeti o gramada. Eu mai am pana pe 17 o vesnicie...

Moniland, ma ducur ca te-ai linistit, lasa-l pe pensionarul ala sa vorbeasca. Si pe mine m-au trimis sa golesc vezica la procedura de cvs, iar pe 13, cand am fost la dr meu mi-a facut echo din impuls, deci nu o aveam plina ca ma trimisese asistenta sa-i aduc proba de urina inainte de a intra. Asta nu-i o problema deja la varste mai mari.

Livia, ma bucur pt tine!

Eu am facut echo de la 7 saptamani, niciodata nu mi-au facut decat trans-abdominal, niciun tuseu vaginal.

Pap test ati facut de cand cu sarcina? Eu inca nu am facut si stau sa ma socot, sa ma duc, sa nu ma duc...

Alina, sanatate fetitei si ai grija sa nu iei si tu bugul...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.24]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Livia, mai pune un = dupa [url si inainte de ". M-am incurcat si eu
mqqm, nici nu ma intereseaza prea mult ce a zis. Am bebelusi ok.
Ma bucur ca va prezenati burticutele. Sunt tare, tare frumusele.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

bunaaaa
in sfarsit am ajuns si noi acasa, azi ne-au externat, suntem foarte fericiti ca suntem acasa ca ni se luase de atata spital
Cezar e foarte bine , ar fi trebuit sa iesim de luni, marti dar de uni a dat diareea in el, varsaturi, febra...si de luni pana joi dimineata n-a pus nimic in gura asa ca am stat pe perfuzii....am crezut ca mor...abia joi dimineata a reusit sa pape ceva si sa scsape de voma

eu sunt bine dar aseara a inceput sa-mi curga nasul
bebelina e foarte bine a fost foste cumintica , de miscat misca dar usurel

revin , ma cheama Cezar sa ne jucam cu lego

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 16+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Adriana ma bucur mult ca sunteti bine si ca ati ajuns in sfarsit acasa. Ai grija si de tine!

Eu plec acasa si probabil ca in we nu voi reusi sa intru, sa aveti un we minunat si odihnitor.
Pupici.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara la zmeurici,nu am reusit sa mai intru saptamana aceasta prea mult pe net ,de ieri am inceput sa il simt pe bebe si sunt tare bucuroasa,mai am putin si aflu si rezultatul la amniocenteza,trebuie sa mai astept pana pe 9 feb.Saptamana aceasta am primit si programarea pentru 4D,pe 19 feb. In rest suntem bine,chiar ii ziceam sotului meu ca eu nu am facut nici o poza cu burtica,zilele astea o sa fac.Aici nu se dau vitamine,trebuie sa tii o dieta echilibrata,am incercat sa-mi iau singura de la farmacie,dar nu se dau si as fi vrut sa iau pentru ca ma simt cateodata fara vlaga in mine si mai am si ameteli.Am mancat si eu peste din conserva si mi-a zis sora mea ca nu e este bun,contine nu stiu ce substanta.

Dienuta 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna seara mamici de zmeurici.
noi am mai aruncat cate un ochi pe aici. sntem bine, misacam ... nu ca as vreau eu sa miste ... adika ..probabil ... nonstop .... in rest...va citim..si suntem alaturi de voi.

noapte buna si zmeurici cuminti.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 19 cu

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna seara,fetelor!

tarziu vin si eu la apel..sunt rupta de oboseala..
fetelor,va multumesc mult celor care s-au gandit la mine..ma bucur pt cele care descopera carucioarele..Nusy ..ce figura doctorii astia..sanatosi sa fie..eu vreau sa fie surpriza ,dar nu indraznesc inca sa ma gandesc atat de departe..

Am fost si eu la eco azi..doctorul care mi-a facut FIV-ul cica ce cauta"pe la vecini"??am facut eco si acolo,ca au mai bun..el habar nu avea ca merg aproape saptamanal..
totul ok,a fost scurt..Moni..asa ca al tau,barbatii astia sunt mai sclerozati si mai zgarciti la vorba..ne lua ca pe banda rulanta..bebe e ok,de abia l-am vazut pe ecranul ala demodat..s-a si miscat ca tot il deranja doc..in rest bine are 5,1 cm..spunea ca e ok cf varstei..vad eu mai bine sapt viitoare-merg "peste drum"el nu vrea cica sa ma vada decat in 2 sapt dupa care ma "paseaza " la gineco..a propos aici e criza de ei,dc stiam ma programam anul trecut..anul asta unul dintre cei mai buni cica nu mai primeste..o fi in lumea lor,nu a mea ,imi mobilizez pilele ca deh sunt romanca..

Mqqm..Alina..Patricia Ardelean..am iar juma' de lube la adapost..de abia astept sa imi infig dintii in ea..m-am invatat minte iau numai juma' ca vad ca numai astea-s fara seminet si dulcici..barbatu-meu iar m-a amenintat ca pune lacat pe frigider..cica am capiat numai la mancare mi-e gandul..azi mi-a fost pofta de salam chorizo..dar cum nu avem voie am luat carnati..mama-mama i-am fript si basca omleta,ceapa..s-a crucit englezoiul,ce pot sa mananc,nici vorba de poridge..cica de la sexy blonde am devenit faty country girl..mai un pic si divorteaza..va pup fetelor..camere libere am ..fructe de vis..barbati pe plaja cu tonele pe toate gusturile..ce mai raiul pe pamant..ce daca-s asa nu ma pot uitalucreaza astia domne'la fizic!!
Moniland ..pupici la gemenuti..mama,ce am mai ras la visul tau cu maimutele..eu am visat inainte de a avea ET ca e baiat..il aducea o rusoaica,mi l-a pus in brate ,el radea..iar eu seamana cu tatal meu,ochi,par..intreb de nume cica:Nikolai..tata era rusneac..am avut Et pe 1 dec..deci nidarea pe acolo pe la Sf,Nicolae..sa vedem cum o fi..maimutele tale sau Nikolai al meu..

Elena..te pup si multumesc ..vad ca totul ok la tine..incepem sa ne obisnuim cu binele..mama dar voi bateti spre 14..14+..mai am vreme multa!!de trei ori..

Dariaioana..pupici..numai bine tie si lui bebe..

Ralucapaun

Motana..pupici de aici..

Tuturor fetelor doresc numai bine si ca de obicei pupici la toata lumea ca asa-s eu pupacioasa..l
p.s.La FIV nu stiu dc tine figura cu calculatul,Moni...depinde ce au ales aia la laborator!!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput