Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Vroiam sa va mai intreb ceva!Pana acum mi s-a facut eco transvaginal,si am inteles ca pana la 13 sapt asa se va face,dupa care va fi abdominal.Dar control pe masa vi s-a facut?Eu am citit ca nu prea este indicat!Cand se face controlul pe masa?
11 sapt

Mergi la inceput

Fetele , sper ca acum sa mearga si sa vedeti si burtica mea ! Va pup pe toate si multumesc mult pentru ajutor ![gravi+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Andreea ai reusit..am vazut si burtica si miresica ...cu butica esti cam ca mine..neaparat pun si eu poza diseara sau in we.

14+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Ely Cta eu am saptamani si mi s-a facut control la saptamani , nu se intampla nimic , nu te speria , este indicat sa faca si control pentru a vedea daca este inchis colul , daca este lung . Am facut doua controale pe masa pana acum si a fost ok si o sa mai fac si saptamana viitoare 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Andreea ce burtica frumoasa ai. Sa fii sanatoasa si bebe la fel.

Eu am facut un singur control pe masa. Cica nu e bine sa le faci dar acum daca doctorul stie ce face nu e nici un pericol. Din pacate sunt si doctori mai brutali care nu stiu sa faca si atunci pun sarcina in pericol.
Cred ca e bine sa le eviti pe cat posibil. Exista ecograf.

elena +13
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

alfa_anca, bine ca ai gasit tu datele lui flosideea ca eu m-am putut tot orbecai pe-acolo. Zau de am dat de ele
dcmkarmi, bine-ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos. te-am adaugat pe listuta.

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 14+

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/bebe eco 13 saptamani si 6 zile

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Elenada multumesc mult am pus si o poza a lui bebe de la eco la 13 saptamani si 6 zile . Sper sa se fi trimis , de aceea am trimis-o de doua ori . 14+

Mergi la inceput