Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
ylla2009 spune:
Multumesc! Am iintrebare..Printre greturile de zi cu zi si faptul ca nu suport si acum unele mirosuri de la inceput am avut o problema..spalatul pe dinti imi provoaca o stare de voma..mamaaa..mai ales daca insist mai mult in partea interioara vomit sigur. S-a mai confruntat careva cu problema asta? Ati gasit vreo solutie?
Apropo la calendarul acela chinezesc,imi iese baiat si a fata se potriveste.
Fetita mea este cea mai nerabdatoare..pentru ca i-am explicat pe intelesul ei cum o sa il scoata domnul doctor din burtic pe beb ..tot prin cezariana..mereu intreaba..mami mai e mult pana te duci la spital sa il scoti pe bebe. Intr-o dimineata inainte de gradi s-a trezit asa vesele..gata mami ,l-ai scos pe bebe?..scumpica visase ca mami a fost la spital si l-a scos pe bebe.
ylla
16+
8.10.2003
Rallu spune:
Motana, la mine nu s-au potrivit predictiile: mananc portocale la greau, fresh de porto la fel (numai ieri am baut 2 stacane) si totusi se pare ca "fetita" mea are putulica.
Aaaa....si chinezescu tot fetita dadea.
Singura previziune care s-a adeverit a fost facuta tare de mult.
Eram in liceu si m-a vazut o tanti...care zicea ca are anumite "puteri" . De cum m-a vazut a inceput sa se holbeze la mine si sa tipe ca "vaaaaai, ce aura am....e imensa".
Am inceput sa rad si i-am zis politicos ca i-a sarit o doaga (ma rog, nu in termenii astia).
Mi-a zis ca stie ca nu cred in ea si ca momentan n-am prieten si ca nu cred ca voi avea vreodata (ma rog, aveam eu niste pitici...pe care am mai reusit sa-i domolesc de atunci).
Mi-a mai zis ca-mi voi gasi baiatul perfect si ca pana la el oi fi uimita cati se vor uita la mine.
Ca respectivul care e pentru mine va conduce o masina inchisa la culoare, cel mai probabil verde si ca e ceva cu el, are o legatura cu masinile astea.
Ca nu-si poate da seama cati copii o sa am, crede ca unul, dar daca o sa fie mai multi, oricum primul va fi baiat.
Am plecat razand de acolo ca dupa o gluma buna.
Si acum traducerea....desi pana atunci intr-adevar n-am iesit cu nimeni, dupa liceu am dat iama in baieti de nu-mi venea nici mie sa cred.
Intr-adevar mi-am gasit perechea, care conduce acum a doua masina verde inchis....si e inginer auto.
Sa vedem daca se adevereste totul pana la final.![]()
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica18+

Asa arat eu acum
Moniland spune:
Azi noapte iar am visat ca puiutul din stanga misca. Oricum alte senzatii, de data asta mai placute, un fel de gadilituri prin partea lui. Acum ma intreb daca sunt vise sau simt puiutul, dar cum sunt adormita cred ca visez
.
Si la fiecare eco vad puiutul din stanga mai activ decat cel din dreapta. Oare asa o fi si cand ies din burtica. O sa am un copil mai activ si unul mai linistit? Se zice ca la gemeni e posibil ca unul sa domine iar celalat sa fie dominat, dar eu nu vreau. Cred ca o sa bag educatie in ei.
Si m-am prins, in sfarsit, cel din stanga e cel care apare si pe eco in partea stanga. El era intotdeauna mai mare ca la un moment dat era chiar si 5 zile zile diferenta intre ei. Acum si-a revenit si micutul si sunt egali. Sunt din nou la acelasi etaj, sau mai bine zis e ca si cum unul ar fi la parter si celalat la demisol. Si asa m-am prin ca pentru cel mai sus care pe ecran apare in stanga imi pune si mie sonda eco in stg , iar pt celalat in dreapta si mai jos.
Si cand o sa-mi zica ce sex au si o sa le dau si nume, e mai usor sa comunic ca stiu pe cine mangai. ![]()
Ei, astea sunt ganduri in plus la gemenuti ![]()
14+

Moniland spune:
Rallu, o mai stiind si babele astea ceva. Si mie mi-a ghicit o tipa in carti, inainte de a-mi cunoaste sotul. Imi zicea ca ma marit cu un tip inalt cu ochi deschisi si e om de stat. Si acum traducerea, vorba ta
, sotul meu are 1,91, ochi albastri si de profesie jurist. ![]()
Si mult mai tarziu inca un ghicit in cafea in care imi spune ca o sa pierd doi copilasi dar tot voi avea copii mei. Intr-adevar am avut o sarcina oprita la 5 sapt, dar atat. Si te mai miri ca sunt stresata cu sarcina asta. Dar sunt optimista si de data asta baba s-a incurcat. ![]()
Acum iar sunt in dilema cu mancatul portocalelor si sexul copiilor. ![]()
14+

Moniland spune:
Fetelor, voi v-ati gandit la nume? Eu nu am gasit pana acum decat un nume de fetita si unul de baietel. Daca imi zice dr. ca asa va fi e ok, caci altfel nu stiu cum mai gasesc inca un nume de fetita si unul de baiete. Eu propun sa scriem la ce nume ne-am gandit ca poate ne inspiram una pe cealalta. Si ce conteaza ca fetita mea are acelasi nu ce fetita lui... Muffi, de exemplu. Ca eu sunt in TgMs si ea e la Cape Town 
14+

ylla2009 spune:
Eu la fata pana la eco ziceam ca o sa am baiat dar culmea impreuna cu sotul ne gandisem si ne hotarasem doar la numai la nume de fata..carmen maria..la 7 luni am facut eca..verdict:fata...acum imi doresc baiat 100%..sau poate 1000% si eu cu fetita mea i-am hotarat si un nume Eduard Andrei. Singura problema ar fi ca sotul are ultimul cuvant..vom vedea..eu deja imi imginez deja certifucatul de nastere cu numele scris..Eduard Andrei
Burtica de gemenuti..cred ca este super sentimentul ca doua sufletele cred acolo in burtica.
ylla
16+
8.10.2003
PatriciaArdeleanu spune:
ylla, bine ai venit printre noi!
Rallu, felicitari pentru baietel!
Moni, eu nu am mancat portocale nici la prima, nici acum. bine, la prima era la inceputul verii, si am mincat multe piersici, insa merele au fost mereu favorite, si atunci, si acum.
acum am mincat mandarine, dar doar la inceput, prin decembrie, acum nu mai sint din alea asa gustoase si nu ma atrag.
insa mere trebuie sa am zilnic. suc de portocale nu imi amintesc sa fi poftit (dar, avind in vedere ca e destul de dulce, eu am tras pe compot piersici si cola..)
acum am facut pasiune pentru rosii. am gasit din alea micute cu tot cu vrej, care au gustul din copilarie cit de cit.
Felul de mincare favorit: paine, o frunza de salata verde, o felie de cascaval si rosii...
Ieri am fost si eu gospodina caci mi-au permis starile mele si am gatit 2 feluri de mincare, dar voi cu poftele voastre chiar sinteti impresionante!
de aproape o saptamina nu am mai vomat mincarea, doar dimineata bila si alte sucuri gastrice. pot sa spun ca sarcina asta este muuult mai blinda decit prima, desi se aseamana foarte mult totusi.
am si eu pe 10 echo morfo, sint curioasa daca imi va spune ceva, voi fi in saptamina 14.
Moni, m-am gandit la nume, deocamdata daac e fetita probabil unul dintre ele va fi Maria, caci asa a prevazut fiica-mea.al 2-lea inca il tin secret, iar daca e baietel o sa am timp sa ma gindesc dupa, dar eu deocamdata nu vad in fata ochilor decit nume de fetita si haine de fetita.
Patricia
s13 si Rebecca
05.02.2005
Motana spune:
Aha, anielas, merci pt info, eu abia acuma am vazut culorile pentru ca e de fapt pt. prmima oara cand folosesc explorer, caci sotul mi-a instalat windows 7 asta nou, si abia le dibuiesc. Bag tare sa capat puncte
.
Rallu, la mine sunt incurcate indiciile, portocale si un calendar chinezesc+unele vise = ca e fata, nebunia cu vinul, ultimul asta calendar si alte vise de-ale sotului dau baiat, asa ca pana nu zice echo ce e, doar speculez.
Cat despre babele cu ghiocul, hehe fetelor, stiu ele multe, imi amintesc ca imi zicea una mai demult ceva de genul: "ah da, prietenul tau nu e de aici, se vede... uite parca il vad in avion si tu fugind dupa el si facandu-i cu mana"
hahaha! Adevarul e ca nu am fugit niciodata dupa avion ca deh, nu ma lasau cei de la aeroport si nici el nu venea cu jetul privat... Cu toate astea, nu am glumit cand am zis ca tigancile/babele ghicitoare inventeaza, si de cele mai multe ori zic la excat, insa e mai complex si prefer sa evit astfel de persoane.
ylla, bine ai venit! 
Eu ma bag la somn, va citesc maine, pupici! 
15+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
micaalsa spune:
Poftiti AICI la un nou capitol.
Numai la pofte-mi sta capul 
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
14+