Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

roco sa ai putere sa speri in continuare! DD te va ajuta, se zice ca-i incearca pe cei care-i iubeste!

Eu aseara m-am simtit rau, m-a taiat niste calduri de simteam ca lesin, iar apoi se racea transpiratia pe mine, ma luase friguri... simteam ca ma prabusesc! Am mancat ceva si parca m-am revigorat!

Voi cand luati vitaminele ( Materna, Elevit), dimineatza sau seara?

Vreau si eu link-ul cu calculul chinezesc, sa vad ce spun chinezii ca va fi bb2.

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetelor
roco imi pare tare rau sa dea dumnezeu sa ramai cat de curand insarcinata din nou
fetelor eu am fost la eco azi si mi_am vazut iubirea au spus ca parca sa transformat in fetita ...dar nu statea bine si trebuie sa asteptam un pic si vedem la eco urmatoare.tati spunea ca parca simte el ca baietelul se schimba in fetitaacum vom vedeapeste o luna
bebe era bine a crescut si este chiar mai greu decat ar trebui sa fie am bebe grasun ce mandru e tati

monica mamica in devenire+17
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

... tocmai incepe sa fulguie...
Ce fac burticutzele azi? Le-am vazut si eu pozele, frumoase foc!

Romanitza, a fost frustrant tare cu forumu zilele trecute, doar ca eu eram la birou si cam plictisita, asa ca am tot dat refresh si am mai prins si cand a functionat. Haide si pe la subiectul cu sezatoarea canadiana, iar daca nu ai timp sa-l urmaresti, poate reusesti sa vii si tu, se pregateste o intalnire locala a fetelor la un restaurant, poate ti-ar place sa ne insotesti...

Ieri am facut-o de oaie, au inima mea cea arsa de acid gastric, ca tocmai ma laudam ieri ca am scapat cu o saptamana de arsuri... Am ramas la job pana seara la 7 sa merg la aquafitness, ca e intre job si casa dar mai aproape de job. Si pana am ajuns acolo, sa nu ma-nec de foamete, cu-o mana conduceam, cu una ba bagam chifla-n mine, ba sorbeam o gura de smantana. Cum era zapada destula pe carosabl sa ma distraga, nu am fost atenta la cum infulec... la o juma de ora m-au pocnit arsurile de stomac, pana azi dimineata eram ca un balaur, aproape scoteam flacari pe gura. Bine ca s-a mai terminat un episod.

Moniland, ce culori de blanuri de maimute!

Mamilivia, ce misto a fost. Sper sa ti se implineasca visul cu fetita, daca ti-o doresti asa mult. Eu la primul copil tot asta am dorit, nici nu aveam decat nume de fetita (care e acum purtat de #2), la echo nu ne-a spus ce e. imediat dupa ce am nascut, nu stiu ce s-a intamplat, am sperat din tot sufletul ca-mi va spune ca-i baiat. Si era.

muffi, tu pune la posta niste fructe, ca-ti trimit eu un termos de zapada in schimb.

Crixia, eu le iau seara.

Cu calendarul asta mi-a iesit ca e baiat, finally! N-am verificat pt ceilalti.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.24]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

roco, imi pare rau de pierderea ta, sper sa reusesti sa treci peste. Din punctul de vedere a protocoalelor nu mi se pare ca au facut nimic gresit medicii. Pe-aici se considera ca e foarte limitat ceea ce se poate face pt o sarcina in primul trimestru care nu merge bine. Conceptia dr aici este ca se considera normal pana la 3 sarcini pierdute, in plus de ex, progesteron nici nu se da de regula, pt ca ultimele studii au aratat ca organismul nu produce destul atunci cand sarcina nu e viabila si nu ca lipsa de progesteron cauzeaza avortul (asta pana la proba contrarie). De ex no-spa este considerat placebo si nu se vinde niciunde in vest. Sunt moduri diferite de abordare si de solutionare. Despre rh nu stiu nimic, dar despre faptul ca ai stat pana la D&C iar nu pot sa zic nimic rau. In cazul meu, m-au trimis acasa sa astept sa elimin natural si sa revin doar daca apare hemoragie mare sau febra. Si eu i-am bosconit atunci, mi s-a parut inuman, dar dupa ce a trecut mi-am dat seama ca ar fi fost mult mai traumatic sa fi facut D&C. De incercat, daca nu au fost probleme majore poti sa incerci dupa primul ciclu normal, cam asta-i conceptia in vest, verifica cu medicul. Si prin comparatie, intre #1 si #2 am pierdut o sarcina si in Ro. Am stat in spital, m-am injectat, am luat medicamente cu pumnii si tot ala a fost deznodamantul, am facut si D&C acolo. Iti spun atea sa-ti dau speranta ca, uite, eu am 2 copii mari si frumosi, al treilea pe drum, toate sarcini fara probleme, deci se poate, keep trying!!! Stiu cat e de dureros, cauta un grup de suport la tine, uneori spitalul iti poate recomanda. Si pune-te pe treaba, sa te vedem in curand inapoi.
Daca ai ramas asa greu (zici ca 8 ani), mergi neaparat la o clinica de feritlitate, poate acolo iti trebuie un pic de ajutor in primul rand. Hai ca m-am intins...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.24]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

am intrat in seara asta in speranta ca ma voi regasi in listuta mamicilor...se pare ca nu.nu`i nimic,pentru asta eu inca zambesc cand imi amintesc ce frumos se misca bb in burtik si ce moment emotionant a fost.e o minune ce se intampla.acum va las,ne este somnic si maine avem o zi grea la servici.
tay tay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata burtici!!azi dimineata m`am trezit cu nasul infundat si mai si fulguie afara.sper sa nu racesc.pt aceste migrene groaznice luati vreun medicament?eu nu am luat,dar am ajuns sa nu mai pot.astept rasp
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata!
ce vreme urita in bucursti....

flosideea, probabil a fost o scapare. nu fi suparata ca se va rezolva
eu pentru durerea de cap, depinde cit de puternica este, am luat eferalgan, panadol (care sint paracetamol si sint permise) si algocalmin (testat cu brio si la prima sarcina cind aveam migrene puternice).

mqqm, si la mine au inceput sa apara arsurile. de vreo 2 seri am cind ma bag in pat si trebuie sa stau mai sus pe perna. azi vad ca la voma de dimineata, amarul bilei s-a combinat si cu acidul acru...daca vor fi mai puternice, am sa incerc si cu rennie sa vad daca merge.

Patricia s12 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

neazta dragele mele mamici. in primul rand vreau sa va multumesc ca m-ati trecut pe lista cu viitoare mamici. Am fost la eco aseara, vreau sa va spun ca sunt cea mai fericita mamica din lume. Spun mamica pentru ca mi-am vazut puiul, care este sanatos si atat de frumos. Nu credeam vreodata ca ma poate navali un asemenea sentiment, cand i-am vazut inimioara cum bate am simtit cu tot sufletul ca il iubesc. Primul lucru pe care l-a facut cand l-am vazut a fost sa se prinda de urechiusa, era asa de dulce, dragul de el. i-am vazut ochisorii, coloane vertebrala, e asa de frumos... Si, cred ca sunt mamica de FETITA Spun cred, pentru ca deocamdata nu i-a aparut nimic intre picioruse, deci, mi-a spus medicul ca 70 la suta este fetita. Este extraordinar sa iti vezi puiul cum creste din tine, il iubesc de mor. A fost tare neastamparat, incontinuu s-a miscat, dar e bine pentru ca e semn ca e sanatos, sau mai bine spus sanatoasa. Va pup pe toate pe burtici si sa de-a Dumnezeu sa avem cu toate bebici sanatosi si frumosi

s-a nascut o mare iubire
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=livia&year=2009&month=7&day=12&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=livia&year=2009&month=7&day=12&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

flosideea, scuze Am tot cautat acum dupa datele tale si nu le-am mai gasit. Am de rasfoit prea mult intr-un capitol ca sa le gasesc, asa ca dami-le te rog inca odata si promit solemn sa te trec pe listuta. ne mai scapa si noua/ Eu tin foarte bine minte ca ti-am vazut datele dar probabil m-am luat cu altceva (de obicei asta mica imi distrage atentia ) si am uitat. Si la faza cu uitatul e responsabil bbmic Asa ca pe ei tre' sa-i ierti .
mqqm, eu, la prima sarcina, imi potoleam arsurile gastrice cu popcorn. Era singurul mod in care scapam de ele. Am avut spre sfarsitul sarcinii niste arsuri groaznice, de credeam ca fac un copil cu ditamai parul ... dar vezi de treaba, a fost cheliuta multa vreme.

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata burtici!

flosideea ne cerem scuze pt scapare, acum s-a rezolvat .

Ieri nu am fost in apele mele deloc, am avut niste dureri de cap cumplite, mai ales seara cand era sa si pic cu copilu in brate dupa ce i-am facut baie.....nu mai tin minte, dar parca la prima sarcina nu am avut pb-e cu durerile de cap, poate ca acuma e de la vreme si suntem noi mai sensibile, dar e super naspa.

Va pup.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 17+

Mergi la inceput