Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

buna zmeuricilor, va pup pe toate.
v-am vazut burticile .. ehe, noi avem abia 11 sapt si mie mi se pare ca se vede bine. oricum eu sunt f slaba 46 kg la 1,55. poate mai acum ...
roco imi pare nespus de rau, ma rog la DD sa-ti dea putere sa mergi mai departe si asteptam vesti bune.
eu sunt la birou, v-am mai citit si aseara dar am adormit si n-am putut sa va mai raspund. de unde va ziceam pana acum ca ma simt bine aseara am varsat cat pentru toate saptamanile de pana acum. si acum imi este foame dar imi vine sa vars de nu mai pot. si saunt la birou ... (cum va spuneam).
bafta la anlize si eco, eu am programare abia peste 2 sapt dar cred ca vreau sa mai vad bebele o data si imi fac o progr sapt viitoare.
va pup burticile,
apropo de lube si capsuni, eu am tot mancat rosii pt ca aveam pofta de gustul lor dar inca nu l-am gasit la ce e la noi pe piata. (gustul) deja cred ca nu mai intelege nimeni nimic, nici macar eu asa ca va las, va mai citesc diseara acasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

cine zicea de neuronu plecat la plimbare avea dreptate
eu incercam sa va raspund dar nu era logata si imi tot dadea eroare
hahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

M-am jucat si eu cu calendarul chinezesc si la mine se potriveste. Tot baietel arata!
Cred ca ar trebui sa pastrez linkul pentru sarcina urmatoare, pentru ca ne dorim si o fetita!

In rest, eu cred ca am trecut in trimestrul 2 oficial. Ieri am mancat 3 pranzuri si o cina, plus niste rondele de grau expandat intre mese. Azi deja am dat gata 2 mese de pranz. Mi-e teama sa nu ma ingras foarte tare. Dar de arsuri tot n-am scapat. Sunt mai slabe, dar sunt, in fiecare seara. Si am uitat s-o intreb pe dna dr daca am voie sa iau ceva.

Sarcini usoare!

14+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

roco imi pare foarte rau pentru pierderea ta
pastreaza-ti speranta si ai sa vezi caci cat de curand va fii bine,ai sa vezi,
in privinta rh-ului nu-ti face prea mari probleme , mama mea are rh negativ si are 2 copii mari si sanatosi, iar acum aproape 30 de ani (la fratele meu) nu existau atatea tratamente si analize cate se fac acum.
mamilivia bine ai venit printre noi mult succes la intalnirea cu sper sa nu fie timid si sa stea la foto,
pana sa intri tu, ma simteam singura si stingherita, viitoarele mamici de aici au mai multa experienta ca mine si sunt mult mai trecute prin viata ca sa zic asa,
desi am doar 20 de ani imi doresc cu disperare bebeul acesta si ma rog in fiecare clipa sa fie bine,stiu ca pe aici sunt multe mamici care vin de la FIV si care au probleme,si eu am probleme, i urma unei operatii pa la 9 ani de chist ovarian gigant mi-s-a facut trasectomie dreapta ceea ce inseamna ca eu mai am doar jumatate din aparatul reproducator iar aceasta jumatate prezinta mici chisturi in formare pe care nu le pot trata acum .
de aceea pt mine este o minune, si nu-mi ramane decat sa ma rog ca toate mamicile de la odisee sa duca sarcinile cu bine la capat si in august sa fim toate cu minunile noastre la piept
felicitari burticilor care au afisat poze , eu nu am , caci nu prea am la ce sa fac cam mica burtica mea , dar prindem noi din urma
pop

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

roco, imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita. Sa te ajute Doamne Doamne sa mergi inainte si sa vii curand cu o veste buna
Sa stii ca si eu am RH negativ dar asta nu e un cauza a pierderii sarcinii. Eu am o fetita, acum iarasi sunt insarcinata ... chiar n-am avut niciodata probleme din acest punct de vedere. Bine, in cazul tau acum, s-a procedat foarte gresit ca nu ti s-a facut grupa de sange si rh inainte de chiuretaj pentru ca trebuia sa faci un vaccin. Nu stiu cum pot sa fie doctorii asa ignoranti, e foarte important sa se stie rh-ul inainte de chiuretaj sau sarcina, asa-l tii sub control si totul e ok, stai linistita la sarcinile viitoare. dar eu totusi cred ca nu rh-ul a fost cauza pierderii tale, asa a fost sa fie si asa a vrut Dumnezeu. si curaj

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamilivia

da fetele, am gresit eu, de emotii poate... imi mai dau o data datele DN 25.08.1987, UM 05.10.2008, DPN 12.07.2009. Multumesc ca m-ati primit printre voi. mai am 5 ore pana cand merg la eco, abia astept, am atatea emotii pentru ca o sa vad bebele meu drag. pupici pe burtici

s-a nascut o mare iubire

Te asteptam cu vesti de la eco. Te-am trecut si pe listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Seara buna, zmeurici!
Eu sunt la servici si tot numar minutele pana sa plec acasa, abia astept sa ma intind in pat.
M-am chinuit sa pun si eu o poza cu burtica mea (ca si-asa imi tot cere soramea sa-i trimit , ca-i in celalalt capat de tara...), sper sa fi reusit, ca-i prima data cand faca asta.
So, poza: http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/?action=view¤t=eu.jpg.

In rest, la mine nimic nou, ma simt bine, mananc bine, n-am probleme, sper ca bebe ca se simta bine, cel putin ca mine...

Nu mi-a venit sa cred ca am vazut ca a mai plecat o zmeurica dintre noi. Chiar speram asa de tare sa se fi terminat sirul ghinioanelor...Roco, iti doresc sa fii puternica si sa o iei de la capat cat de repede, cu multa speranta!!

Va imbratisez pe toate cu drag!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Imi pare rau Roco!!! Eu sunt mai pragmatica din fire iar pt ca sunt avocat de profesie, greseala medicilor alora, mai ales intr-o tara unde ai pretentii ca se respecta niste reguli si cerinte medicale, mi se pare ca trebuie penalizata intr-un fel, chiar daca asta, intr-adevar, nu iti va aduce BB-ul inapoi. E teribil de frustrant sa te gandesti ca daca ei erau mai atenti, te chemau mai devreme la monitorizare, astfel de nenoricire s-ar fi putut evita...sentimentul ala ca nu s-a facut tot ce se putea cred ca e cel mai chinuitor!

Elena, iti multumesc pt aprecieri...e drept ca sotul meu se plangea din cand in cand ca nu ii prea place acupunctura cand il luam in brate, dar eu ma simteam in forma.

Seara buna la toata lumea!

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Nu m-am putut loga absolut deloc zilele astea, am incercat si de la munca, si de acasa si nu am reusit... mQQm- si tu ai avut probleme sa accesezi situl?

Nu am reusit sa citesc tot din urma, recuperez weekendul asta, am vazut ca mamicile de zmeurici isi pun poze cu burticile, cred ca o sa fac si eu acelasi lucru in weekend.

Roco - imi pare atat de rau sa aud de pierderea suferita!!! Nu te lasa, cere explicatii si dupa ce te calmezi, ia-o de la capat. Mult curaj!

Noi am avut parte de o vreme f rece, de multa zapada, asa cum a scris si mQQm, ne-am dori sa vedem macar o raza de soare... Putem spera la asta de-abia prin martie-aprilie, sau altii mai devreme... Nu-i asa, mQQm?

mamicile de zmeurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Uliasi ce burtica mare si frumoasa ai. Sa fiti sanatosi.

Pupici la burtici la bebici la mamici

elena +13
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput