Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata fetele ! Vreau sa va arat si eu burtica mea la www.flickr.com .14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

si sa va mai povestesc ceva... azi noapte am visat ca am nascut, era fetita, dar partea aiurea este ca mi-o pierdusera din spital, nu o mai gasea nimeni. Intre timp mi-a sunat ceasul sa ma trezesc, am deschis ochii si mi-am adus aminte imediat visul. ca o mamica ce sunt am zis ca nu se poate sa imi pierd copilasul si am hotarat sa ma culc la loc ca sa mi-l pot gasi. Asadar, am inchis ochii si m-am apucat de cautat. Si visul a continuat, se facea ca o luase taicasu si o dusese acasa, , deci nu era pierduta, asa am reusit si eu sa ma trezesc linistita. ce face dragostea din noi viitoarele mamici...

s-a nascut o mare iubire
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=livia&year=2009&month=7&day=12&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=livia&year=2009&month=7&day=12&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcmkarmi spune:

Buna dimineata, mamicilor cu burtici

As dori sa ma treceti si pe mine pe listuta viitoarelor mamici de zmeurici.
Detaliile mele sunt:
Data estimata a nasterii = 10.08.2009
Data nasterii = 23.02.1982
DUM = nu stiu, din pacate ca am avut niste probleme anterior, dar a fost undeva pe la sf lui octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Andreea!!! Unde e burtica???? Vrem sa vedem burtica.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata mamici de zmeurici

Andreea unde sunt pozele? Vrem sa vedem burtica.

Moniland Muffi va astept cu vesti de la eco.

Pupici la burtici

elena +13
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcmkarmi spune:

Mi-am schimbat si eu semnatura :)
Poate sa imi spuna cineva cum se adauga si Fetita cu caruciorul?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetelor...

Azi ne-am cam sculat cu fata la cearceaf dar incercam sa ne revenim.
Dece am fost maraiti?

Pai...in primul rand ca azi am implinit 4....kg in plus. Sambata facem 4 luni asa ca bebe e constant 1 kg /luna.
Faptul ca eu n-am vomat absolut deloc se pare ca se vede.
Deh...eu speram sa pun mai putin la inceput pt. ca apoi stiu ca lucrurile cam scapa de sub control.

Si ca sa puna capac, tati ne-a lasat fara painica pt. micul dejun.
I s-o fi parut ca prea ne-am grasunit
Da' suntem smecherii si am mai gasit 2 feliute pe care le-am prajit asa ca incepe sa ne revina buna dispozitie.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica17+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am venit de la eco. Mai bine nu mergeam, adica nu, rectific, scopul a fost atins, bebelusii sunt bine si asta ma interesa cel mai mult.
Cand mi-am facut programarea am zis ca nu conteaza la ce dr. ma duc, vreau primul loc liber. Si azi dau de un dr. de vreo 70 ani care m-a trimis sa-mi golesc vezica de ma gandeam ca poate imi face control pe masa si imi faceam deja planuri cum sa fug. A zis ca nu-i cazul de consult pe masa si am respirat usurata, dar sa ma dezbrac. Din nou agitata: poate imi face eco intravaginal si iar nu-s multumita. Pana la urma fetelor mi-am dat jos si chilotii ca n-am avut ce face si vad ca totusi eco va fi abdominal. ufffff...
Deci copilasii sunt ok si se zbenguiesc frumos in saculetele lor.
Doctorasul meu pensionar a inceput sa-i "caute" de una alta, nu stia cum se foloseste eco, nu gasea zoom-ul. Dupa masuratorile perimetrului cranian amandoi bebelusi sunt la fel, de 14 sapt si 5 zile. La primul copilas, al sotului ca asa si l-a ales inca decat era mai mare decat celalat, vede dr. langa stomacel ceva ce nu stie ce e, poate e colonul, poate nu stiu ce ..... oricum nu cred nimic. Eu am bebelusi frumosi si sanatosi. Si cand l-am intrebat ce sex au copilasii mi-a zis ca parca primul, cel cu chestia langa stomac ar fi baiat, dar nu-i sigur, bla,bla,bla.... adica nu mi-a zis nimic.
Prin urmare am iesit tare dezamagita din cabinet, dar mi-am zis ca ce ma interesa am aflat.
Acum astept eco din 12 febr care o fac la dr. ce-mi urmareste sarcina, dar cel mai mult astept eco de la triplu test in 17 febr ca acolo mi-am vazut cel mai clar copilasii. Si si dr de acolo e preferatul meu .

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'neatza,burtici de zmeurici!

Eu sunt acasa,copilul meu a facut febra mare azi noapte.Dupa Nurofen a fost ok vreo 7-8 ore,vroia tare mult sa mearga la scoala dar nu am lasat-o,a mers sotul meu si a vorbit cu doamna inv,sunt mai multi copii bolnaviori .
Vai,si uitasem cum e sa fie racita,ea a fost de f putine ori,ultima oara la inceput de 2007.Stranuta si ii curge nasul,plus febra asta maricica care scade rpd cu antitermice,merge dupa amiaza sotul cu ea la medic.Sper sa-i treaca pina luni si ma rog la Doamne-Doamne sa nu iau nimic,deja imi fac tot felul de griji cu bebe.

Alfa_Anca ,si eu am avut dureri groaznice de cap de luni pina ieri,nu am luat nimic.Nu stiu ce se intimpla,vad ca multe fete se pling de dureri de cap.O fi vremea de vina,presiunea atmosferica.

Patricia ,eu am dat-o pe fiica-mea la balet cam la 4ani jumatate.Tot baleta prin casa pe muzica,e si ea subtirica,are talie si articulatii fine si e de inaltime medie.Ce am observat ca intr-adevar si-a format un mers frumos,e gratioasa si feminina.
Chiar am vazut ca aveti aniversare sapt care vine .

mQQm,sunt si baieti la balet dar numai vreo 4 dintr-o suta si ceva de copii .La spectacolul de anul trecut au avut un numar ff frumos si apreciat.

Roco ,imi pare rau,iti doresc multa putere sa o poti lua de la capat.Sa stii ca nici aici nu-ti fac investigatii pina nu ai vreo 3 sarcini pierdute,pina prin sapt 12 lasa natura sa-si spuna cuvintul.

Bun-venit noilor mamicute!

Asteptam vesti bune de la fetele care merg astazi la eco .
Luni merg si eu pt screeningul de 12 sapt,am niste emotii cit casa,offf,sper sa fie bine si sa aflam si noi daca Marie va avea surioara sau fratior .

Vad ca ati vorbit de kg,eu nu am mai luat,decit maxim juma'de kg,is undeva pe la 53 cu ceva minus.
Luanaambro,ideal e sa iei sub 15kg dar cred ca e destul de greu de controlat,la sfirsit se mai aduna si destula apa.

Muffinuta,ai o camera in plus de inkiriat?Ce m-as duce si eu undeva unde e vremea buna,offf,nu se mai duce iarna asta .Eu am numai primavara si vara in cap .

Sanatate tuturor,o zi buna si sa aduceti vesti bune de la eco!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Rallu, tu pui kg pe tine ca la carte. Daca continui asa cu evolutie e f. bine. Se zice ca in primele 6 luni se pune cate 1 kg/luna si in ultimele 3 luni cate 1,5 kg/luna. Asa ca nu te agita ca esti bine.
Elena, ma intrebai pe undeva, am uitat , cum mai stau cu greturile? Sunt bine, f. rar mi-e greata dar fara varsaturi.
Bifez si eu 1 kg in cele 14 sapt. Si daca ma gandesc bine nu e kg meu ca al copiilor. Fiecare saculet contine 250 ml lichid, deci ~ 500 gr acolo sunt, apoi inca ~ 100 copilasii si diferenta e sangele in plus. La asa calcule parca nici nu am pus suficient. Vreau copii sanatosi ca sigur cu doi o sa slabesc la loc, dar parca nu as vrea sa am 20 kg in plus, cu vreo 15 as fi multumita, cu 10 chiar incantata.

14+

Mergi la inceput