Nou stil de viata (249)
Raspunsuri - Pagina 9

lai spune:
Lou, felicitari!!!! Pove' mai multe
Tzuni
Tumpi, iti trimit maine retetele, ca acum sunt la scoala si n-am cartea de bucate la mine. Pot sa le trimit direct in engleza sau sa le traduc in romana?
Mihaela, sper sa reusesti sa angajezi o bona si/sau ajutor la curatenie si sa poti avea astfel mai mult timp pentru tine
Happy, io cred ca tipul din Ro a fost cam cu comentariul cu jignirea. In primul rand mi se pare deplasat ca-si permite sa comenteze cati bani si cui si ce fel se cuvine sa trimiti tu. Si apoi, obiectiv vorbind, eu cred ca 100 de euro sunt o suma ok pentru un cadou de ziua de nastere, atat in Romania, cat si in Canada, SUA. Ca sunt unii care isi permit 1000, foarte frumos, dar de aici pana la jignire.. Plus ca, pentru mama ta, probabil cel mai important si mai frumos a fost faptul ca v-ati gandit la ea si ati sunat-o si Sarah si Maya i-au cantat "La multi ani"
Hai mai da-l in branza si nu fi suparata
Claudia, foarte fain. Sa porti sanatoasa noile achizitii!
Liris, micro teoretic ar trebui facut in cabinetul unui medic dermatolog. Practic, se face si in cabinetele obisnuite de cosmetica. Cabinetul la care merg eu acum e in cadrul unui spital - asa l-am si gasit, e spitalul unde merg la reproductive endocrinologist - dar este cabinet de cosmetica, tipa care ma face e cosmeticiana; dar ma rog, zic ei ca, fiind in cadrul unui spital, sunt mai medically-minded; in fine, nu stiu daca asta e doar , da' io-st multumita. Incearca sa dai si-o cautare pe google dupa microdermabrasion Santa Clara sau San Francisco South Bay sau ceva de genul, poate gasesti ceva interesant.
Meniul meu de azi:
7:00 un iaurt natural, o banana
9:30 doua sardine, supa-crema de morcovi cu iaurt si patrunjel
11:00 o cafea mare cu lapte
12:00 35g nuci diverse cu stafide si merisor uscat; o piersica
mai am ton cu legume si piure de naut; morcovei
Sport - 15min bicicleta + 15min eliptica + 25min pe banda (alternat mers cu alergat) + abdomene
Lai

Gabrielama spune:
un cadou pentru toata lumea si scuze ca nu scriu; sunt aici, citesc din umbra:
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

Zuzilici spune:
Louisea felicitari si . Esti tare daca-i jobul mult viosat.
Nu multa lume se poate lauda c-a pus mana pe serviciul mult visat.
Happy trebuie sa subscriu la cele spuse inainte de fete. Tipul chiar imi displace profund dar ma gandesc ca daca-ti e apropiat poate de aceea isi si permite toate acestea. In alta ordine de idei mi se pare aiurea sa comenteze valoarea cand in final gestul conteaza.... Sincer pentru ca tot am mentionat ca i-am trimis mamei niste bani iti scriu acum ca i-am trimis 300 de euro. M-am gandit ca poate are nevoie de alte medicamente care nu erau in "buget" si stii ca s-a bucurat foarte mult de gestul meu.
Delidana bravo, inca putin si-ai scapat de sesiune.
Liris multa bafta azi si sa ne ti la curent cu ce mai "zice" bebe mic.
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Tzuni spune:
Gabi, multumim. Esti romantica, vad.... (sper ca nu trista )
Happy, ce pot sa-ti spun? Decat ca ....pe 24 mai e ziua mea! Daca vrei sa ma jignesti....
Delidana, nu-mi iau chipsuri. Nici macar in gand!
Am rasfoit cartea mihaelei bilic si are acolo o formula de calcul al greutatii in functie de osatura. Si am calcutat, si la mine 63 este greutatea ideala. Exact cate aveam cand v-am cunoscut si ma plangeam ca-s grasa!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

louisea spune:
Merci fetele Sunteti tare dragute
Zuzi nu?
Cum mai e mama ta? Sunt sigura ca s-a bucurat. In Ro platesti pt orice
Tzuni ai inceput sa-ti scri ce, cat si la ce orea mananci? Un jurnal.. E cel mai potrivit
Lai probabil ca sti, si fructele uscate is mai bune decat dulciuri, dar au si multe calorii
Nu-ti zic ca azi noapte nu stiu ce m-a apucat o pofta de dulce si am dat gata o gramada de cioco
Azi mi-am cumparat crom
Sa vad daca ajuta desi n-am avut chef de dulce in ultimul timp. Carmen il recomanda
Tumpi tot asa program greu ai? si sa te organizezi
Happy nu e putin dupa parerea mea, dar nici eu nu´s la curent cu preturile acolo. Daca poti sa-i dai mai multi ii dai, dar eu sunt sigura ca a fost multumita si cu atat
Claudia ce zi faina ai avut
Mai vin..
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Tzuni spune:
Louisea, am jurnal de muuulta vreme.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

louisea spune:
Tzuni ok Ca asa o sa ai mai mult control asupra caloriilor.
Asptept sa vi cu vesti bune martea viitoare

lai spune:
Lou stiu, adica n-am stiut dintotdeauna, dar am inceput sa ma lamuresc; saptamana asta n-a fost intentionat
weekendul trecut l-am trimis pe sot la cumparaturi, cu lista, pe care scria "nuci mixte", si el mi-a venit cu "trail mix", adica nucile mixte amestecate cu fructe uscate. Acu' ce sa fac, nu puteam sa-i dau cu ele in cap
Bine macar ca nu au zahar adaugat, ca unele au. Le mai aleg eu, cand imi pun portia zilnica deoparte, sa fie mai multe nuci decat fructe.
Sa ne spui cum te impaci cu cromul.
Lai

louisea spune:
Lai da le stiu.. si eu is inebunita dupa amestecuri din alea: nuci de toate felurile si fructe uscate is delicioase.. da si vre-o 500 de calorii

lai spune:
pe-astea ale mele scrie de 140 de calorii la 28g (daca-mi amintesc gramajul corect - in orice caz, nu erau mai putin de 28g). macar la 500 nu ajung
(asta acu', ca mi le portionez/cantaresc/bibilesc; da' acu' doua saptamani cand am intrat in ziua orbului si-am dat iama in tot ce mi-a iesit in cale, inclusiv cantitati nedefinite de stafide si merisor uscat, nici nu vreau sa ma gandesc cate calorii am ingurgitat
in concluzie, tot mai bine sa nu fie deloc in casa
)
Lai