Nou stil de viata (249)
Raspunsuri - Pagina 8

Delidana spune:
Lou, felicitari, sa curga sampania!
Ne spui si noua despre ce job e vorba sau e secret?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Tzuni spune:
Louisea, bravo! Felicitari, ma bucur mult pentru tine!
lai, sunt bine, cu treaba multa.
Mihaser multumim pt carte!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carina Tzuni: interesant. Ciudat ca eu am lipsa masiva de calciu, dar nu ca nu imi e pofta de prajeli/ grasimi, imi e greata de multe ori cand ma gandesc la ele. |
Nu-ti face griji, ma gandesc eu si pt tine!

Apropo, as manca o punga maaaaaare de chipsuri

_
Tzuni

tumpi spune:
Lou, felicitari.
Lai, vreau si eu retetele de Ton cu legume si piure de naut ,supa-crema de morcovi, rulada de linte cu ciuperci, puiul tagine cu cartofi dulci si prune uscate, sufle de fructe cu gris
Stiu ca una din fete tine WW, as vrea si eu ceva meniuri ca-s in pana de inspiratie.
Anda, stiu ca a intrebat Gabi la un moment de o reteta unde folosesti apa de trandafiri, dar mi-a sarit unde ai scris, poti sa mai spui odata, te rog?
Delia, bravos, usor, usor termini si sesiunea asta.
Eu trebuie sa-mi organizez altfel programul fiinca nu reusesc sa ma pun la punct nici cu mancatul nici cu o parte din treburile casnice.Azi de exemplu am dormit pana la 12 juma.Vrau sa incerc cand vin de la munca , mai ales daca vin dupa 8 juma sa nu ma mai bag in pat si sa incerc sa dorm la pranz.De cele mai multe ori daca ma bag in pat dorm cel putin 2 ore, asa daca ma intind in canapea mai pe la 12-1 fur o ora, o ora jumatate.E adevarat ca organismul cere somn de multe ori, mai ales ca eu pe noapte nu dorm decat maxim 5 ore,dar sunt terminata asa.
Tzuni interesant e-mailul.
Fug ca am mancarea pe foc si poate mai reusesc sa calc ceva ca de o saptamana tot zic ca o fac si nu ajung decat sa-mi calc una doua lucruri pt munca.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Happy_in_TO spune:
Salutare, frumoaselor!
Zuzi, sanatate multa mamei tale! O sa fie bine, o a vezi
Cami nastere usoara si bebe sanatos iti doresc din suflet!
Tzuni da' la pofta de sex ce trebuie sa maninc? Cred ca de la exercitii si de la miscare ma gindesc tot mai des la o zi in care sa sun dimineata la munca si sa spun ca sint bolnava... la pat
Vikule, imi pare rau de tot ca mama ta a plecat acasa... Dar, partea buna este ca acum sinteti numai voi, vikingii... La multi ani domunului Viking din partea mea, cu intirziere!
Masina o voi face eu, chiar nu vreau sa ii cauzez probleme sau sa o fac sa plateasca... Lucreaza pe un salariu mic si cit am balacarit-o este indeajuns!
Ieri vorbeam ci tipul din Ro pe Messenger. Si, din una, alta am mentionat ca a fost ziua mamei mele pe 26. M-a intrebat ce i-am trimis si i-am zis ca i-am pus 100 Euro prin Western Union sa isi ia ea ce vrea, ca am sunat-o si i-am urat La multi ani si fetele mele i-au cintat.
A fost foarte mirat :" pai cum??? Numai atit?? De ce nu i-ai pus o mie de euro?" era cit se poate de serios in afirmatia lui chiar mi-a spus ca atit de putin este ca o jignire... I-am raspuns ca as vrea si eu sa ma "jigneasca" si pe mine cineva din cind in cind cu cite 100 Euro.
Apoi toata noaptea m-am gindit daca oare a avut dreptate... De zgircita nu sit zgircita, dar am considerat ca este ok ca si cadou de ziua de nastere. Daca se mai marita o data, ii trimit mai mult :))
Sint intr-adevar rupta de realitatea din Romania si nu realizez ca pot jigni pe cineva??
Zuzi, tu esti aici si intlegi mai bine situatia... Tu ce zici??
Fetele din Romania, as fi curioasa sa aud parerile voastre...

hcclara spune:
Salut!
Tzuni pai ia vezi aici: Daca ti-e pofta de grasimi (chipsuri), prajeli: ai nevoie de calciu pe care il gasesti in mustar, ceapa, brocoli, legume, susan, branza, nap
eu ma incadrez in categoria cu ciocolata! mi s-a parut interesant, multumim de informatii
lai,anda pai a fost fain cu fetele...am fost la bazarul de vechituri, eu nu prea merg in locuri din astea insa ele fiind experte m-au trombonit si pe mine...si mi-a placut!!!e un bazar mare de 2 ori in an, organizat in scopuri de caritate, la un stand aveau printre lucrurile vechi si noi, si m-am ales de acolo cu 2 bluzite noi fainutze (nu stiu daca mi se potrivesc ca sunt ude, le-am spalat), si am mai luat o pereche de adidasi de fotbal pt marc in stare ft buna, cu 1 euro 50 ,(pe care i-am dezinfectat cu spirt cand am ajuns acasa si i-am lasat la aerisit ...i-as fi spalat, insa e piele, dar poate totusi ii spal pana la urma), si un sort de bucatarie cu broderie tare dragutz! la un stand erau gablonturi, posetutze firmate, cosmeticale noi impachetate dar se imbulzea lumea, cu chiu cu vai am ajuns si eu sa casc ochii acolo, dar asa se impingeau de m-au scos afara
! insa in general multe lucruri vechi, nu cine stie ce...insa relaxant sa fii fara copii!
Madelaine bravo pt mobilizare!
Camy facem galerie maine atunci???
Marilena pup urechiusa bolnavioara! ii dai ceva???
ma pun sa mai strang pe aici, dar mai bag cate un ochi si la voi ca las compu deschis.

Delidana spune:
Tzuni, lasa cipsurile ca nu sint bune, te ingrasi numai cind te gindesti la ele.
Eu azi mi-am luat ciocolata fara zahar, cu 70% cacao.
Claudia, asa e, abia astept sa se termine. Nu stiu de ce dar anul asta m-am stresat mai mult decit anul trecut cind eram boboaca.
Mihaser, am vrut sa descarc si eu cartea dar merge ingrozitor de greu si am renuntat...
Happy, sincera sa fiu daca as primi de la o ruda 100 euro de ziua mea as zice saru' mina si m-as duce sa-mi iau ceva frumos cu ei. 1000 euro mi se pare foarte mult pentru un cadou, doar daca as fi cine stie ce diva care are bani cu lopata sau vorba ta, daca se marita. Probabil tipul respectiv crede ca tu fiind in Canada ai banet, nu gluma. Nu l-ai intrebat daca el a facut cadou cuiva o asemenea suma?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

liris spune:
sar'na de raspunsuri, zuzilicea, anda si clara.
peste 3 ore am appointment la ginecolog. voi vorbi si cu ea si abia apoi cu dentistul. parca m-a mai lasat durerea. am observat ca atunci cind dau cu floss-ul in locul ala trebuie sa repet de multe ori , de fiecare data mai iese cite ceva. o fi gaurit rau locul ala si intra mai multe porcarii ...
zuzilicea, sanatate mamei tale.
bai, miine intru in sapt 28 si am 79 de kg ... si culmea sunt slightly anemic, am Hgb 11.1. toate semnele sunt s-o las mai moale cu dulcirile si ...in fine mi-am luat beef, curcan, spanac, fasole. o sa iau azi si prenatale dar as vrea s-o dreg din alimentatie mai desteapta ... spre exemplu maseaua m-a durrut sapt trecuta, ma lasasse un pic si dupa ce am mincat ...nici nu pot sa spun cite donnuts cu ciocolata peste weekend, de luni m-a luat din nou.
care-i treaba cu cromul ala? a, parca tu lai mi-ai povestit ce e ala micro. si unde se face operatiunea. la cabinet?
eu sunt in cautare de cabinet de cosmetica curat (nu-mi plac si nu-mi inspira incredere asiaticele astea de aici care au monopol pe chestiile astea). experienta noastra cu ele nu e buna. am nevoie de cosmeticiana ca nu mai vad deja sub burta sa ma epilez
v-am zis de 6pm.com, outletul lui zappos, sper/cred.

hcclara spune:
am uitat ...
lou felicitari!!! si multumim de tratatie!
Happy mie mi se pare in regula 100 de dolari, nu stiu ce sa zic de d-nul respectiv, afiramtia lui m-a facut sa zic "lasa-l incolo, meriti ceva mai bun"!
Delia bravo ca ai mai scapat de unul! mai umpic si esti gata!