Nou stil de viata (249)
Raspunsuri - Pagina 10

louisea spune:
Lai ajung numa pe la 500 calorii la 100 de grame
Dar cateva pe zi is sanatoase, si daca te incadrezi in nr. de calorii nu renunta la ele
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

puskin spune:
Bun seara dragelor,
am ajuns acasa, rupta de oboseala si cu nervii in pioneze. Am mii de probleme la serviciu, parca nu se mai termina...
Ma duc la .

Tzuni spune:
Puskin sa mai treaca nervii si sa dormi frumos!
Lai, problema mea e cu retentia de apa. Pur si simplu nu mai am glezne... Desi beau apa multa peste zi, merg si la baie si incerc sa mananc fara sare... Inca o mai tin asa cu regimul alimentar si daca nu se schimba ceva, o sa merg la medic. Sper sa nu fie probleme cu rinichii (mostenire de familie ). Diuretice nu vreau sa iau ca afecteaza inima.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

lai spune:
Lou, acum sunt la 35g pe zi. Si weekendul asta fie merg eu la cumparaturi, fie ii fac lista sotului in culori cu floricele si multe semne de exclamatie sa ia nuci simple, fara fructe (caloric vorbind nucile simple au mai multe calorii/g decat nucile cu fructe - asta am observat raportandu-ma exclusiv la marca asta pe care-o cumparam noi, sunt aceeasi marca amandoua; dar din cate o bunghesc eu sunt mai sanatoase si mai satioase).
Lai

lai spune:
Ruxi somn usor.
Tzuni, cred ca lui Lou ii raspundeai dar ma intere si pe mine. Bafta si sanatate!!
Lai

Tzuni spune:
Reiau :
Louisea, problema mea e cu retentia de apa. Pur si simplu nu mai am glezne... Desi beau apa multa peste zi, merg si la baie si incerc sa mananc fara sare... Inca o mai tin asa cu regimul alimentar si daca nu se schimba ceva, o sa merg la medic. Sper sa nu fie probleme cu rinichii (mostenire de familie ). Diuretice nu vreau sa iau ca afecteaza inima.
Lai vezi cum ma gandesc io la tine si fara sa vreau?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

tumpi spune:
Lai, nu-i bai, cand ai timp astept sa-mi scrii retetele.De preferat ar fi in romana ca nu am aici nici un dictionar de engleza si de cand nu mai m-am conversat e posibil sa mai fi uitat.
Lou, nu mai e asa de aiurea, ca lucrez numai dimineata acum,dar uneori am mai mult de munca,desi lucrez mai putin ca dincolo, plus ca ma trezesc cu o ora mai devreme.
Ruxi, si maine dimineata sa fie totul mai roz.
Marilena, cum se mai simte Mara?
Mamidulce, to la carnaval mergi la tine in EU sau in K?
M-a luat un somnnnnnnn, am baut un pahar cu vin si acum stau la gura "sobei" si parca vad ca am sa adorm curand pe canapea.
Va urez o noapte frumoasa.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

zisaCami spune:
Fetelor,
Va multumesc mult pentru ca sunteti alaturi de mine! 38 +
Inimioara meaRadu Costin

Gabrielama spune:
Tzuni, si de la mine un ; sunt bine, multumesc, dar tare obosita.
Va pup si noapte buna, cu o melodie de culcare:
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

roxana1974 spune:
Ciao dragelor. Va scriu din nou pe fuga, am venit de la extrem de tarziu, dupa 10 si abia am pus haine la spalat si am citit ce mult ati scris...sunteti de coma.
Anda Rolo e extrem de ocupata si a fost in delegatii aproape tot timpul. Azi sarmana si-a luat liber sa mai stea cu copil si sase odihneasca ca nu mai putea...
Lai
Happy eu sunt de acord cu Delia, vezi sa nu cumva sa fie s tricky si profitor tipul de pe YM, sa vrea sa te testeze si sa incerce sa vada cum stai cu banii...parerea mea, io daca as primi 100 de euro sau de USD de la oricine apropiat din familie mi s-ar parea extrasuficient sa-mi fac un cadou decent (pot sa fac o lista cu chestii faine pe care mi le-as lua cu 100 de dolari)
Lou felicitari pentru noul job!
Delia, chiar asa, e pe top of my list acel film si bineinteles si cartile...deja mi le-a promis o prietena...
Gusta ce mai faci? ai luat pantaloni?
Claudia multumesc ca ma tii la curent de papucei, vai asa mi-i doresc, sper sa vina pana la urma...
Gabi mi-ai facut seara cu piesa aia, suntmare fan Robbie Williams
dragelor, noapte buna si pe curand!
Roxa