Nou stil de viata (249)
Raspunsuri - Pagina 19

Gabrielama spune:
Violeta, am vrut sa-ti trimit PM cu ce am promis, dar nu ai PM-ul ativat...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

Tzuni spune:
Sunt cu dureri de burta, cu burta umflata, fara glezne... Da-s ok cu moralul
. Ma uit la Eurovision si mi se pare asa saracutz....
Va dau si eu o melodie cu favoritii mei:
_
Tzuni

hcclara spune:
salut fetele!
Cami felicitari, iar bebe sa fie sanatos si sa va bucure inimile in fiecare clipa!
Zuzi pai daca tu iti ceri scuze...eu ce sa zic, ar trebui intr-una sa imi cer scuze, ca va impui capul cu problemele mele de cate ori am ceva pe suflet ...! si spor la cumparat!
Ruxandra sa porti sanatoasa achizitiile noi! nu a nins, dar e frig, brrrr!
loudistractie placuta!
Carmen multumim, sa-l vezi ce fericit a fost, la toata lumea a povestit de cupa lui! e un jucator cu o minge la picior, tare dragutz! saptamana viitoare are iar, dar atunci e chemat si la ziua unei fetite, el zice ca merge la turneu, acuma sa vedem! cum se simte bolnaviorul?
eu am o oala de ardei umpluti pe foc, si trebuie sa merg ca am spalat mai inaite inca o tura de rufe, sa le intind si pe alea!
Tzuni esti tanara, asa ca ai tot timpul si de un bebe mic! te si eu!
na pupici fetelor, plec sa vad ce imi fac ardeii!
Claudia
edit ca am uitat
Marilena multa sanatate Marei!

vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Buna dimineata!Neata, gabi, multumim de tratatie! Si eu sunt treaza ca Mara ta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Tzuni spune:
Vikingo, se calculeaza usor, gratie site-ului
http://calorii.oneden.com/
alegi alimentul, il selectezi, notezi gramajul si ei iti dau toate detaliile de compozitie, gramaj, calorii etc...
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

vikinga spune:
Ah Tzuni U2.. ii iubesc! Tot ii urmaresc sa ii prind la un concert in apropiere de mine, hamburg, köln. Pe Madonna am vazut-o live in düssledorf cind eram insarcinata cu Nadja in vreo 2 luni, cred ca de aia e fie-mea de mica fixata pe muizca disco haha si ce mai danseaza. A fost un show excelent! Mai tineti minte ce scandal a iesit mai ales in italia unde chiar parca au fost interzise concertele ei, pt acea scena cu ridicarea ei pe cruce. Dar din ziare reiesea altceva, pina la urma ideea gestului ei tipic artisilor care doresc sa socheze a fost totusi alta, chiar umanitara. Ma rog, nu fu asa tragic la fata locului.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

vikinga spune:
Am sa intru si eu sa vad ce e pe site-ul ala, ideea e ca pe care am mai intrat, nu am gasit caloriile la jumate din ce chestii mincam. Cel putin site-urile specializate pe produse si mincaruri americanesti m-au nemultumit total. Asta inafara faptului ca nu am avut niciodata vreo tragere de inima sa cintaresc si sa numar caloriile, daca ar face-o altcareva as fi f multumita. Da cum am experienta in ale slabitului simt cind manic prea mult ori putin, stiu cind e foame ori doar pofta aia de "ceva" adica nivelul satietatii nesatisfacut:)Mephala merci de raspuns chiar ma gindeam cum oare s-a intimplat si mai ales cum se manifesta. Multa sanatate!Roxana, asa de tragic nu e sa fii vegetarian pt o luna doua, eu cred ca dupa atita carne cruda mincata stil carpaccio, biftekurile si royal cremele mele nu m-as resimti nici dupa 2 ani de vegetarism
. Daca te apuca pofta de carnuri sa-mi zici si-ti arat ceva care sigur te face sa-ti treaca de carnarii pt mult timp. Eu nu am mai mincat carne cam o luna. Pe dr minune nu-l comentez
, dar daca te ajuta sa te intelegi si sa vezi unde-s problemele alimenatre, emotionale atunci e f bine. Si eu cred ca e posibil sa mearga ce ti-a recomandat, doar sa fii consecventa si sa crezi in tine ca poti! Mult succes
.Meniu azi:MD: cereale integrale fara zahar, un mar, lapte slab, cafea fara cofeina, un pahar de suc de citrice facut in casa(o portocala, juma de grapfruit, 2 mandarine).P: 200gr biftek tartar, o piinica cu cerealeG: o clatita cu dulceata light, o cafea cu o lingura de friscaC: 3 scampi uriasi(garnelen) la gratar cu o salata micaAm mai furat vreo 3 biscuiti, vreo 10 pufuleti si juma de iaurt ca Nadja are acum o placere noua sa ma hraneasca
.Miine am in plan file de oaie cu spanac si pt seara vrea sa incerc un peste la gratar pe care-l obisuiam sa-l fac fiert de obicei, dorsch ii zice aici, merg sa-l caut sa vad cum ii zice pe romaneste. Is in testare de alte sortimente de peste care merg rapid la grill, nu se lipesc si au gust placut. Curios ca www.chefkoch.de/rezepte/773471180251401/Gegrillte-Lachssteaks.html" target="_blank">somon steaks nu prea imi place dar taiat in stile file e o mare mare diferenta de gust! Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Tzuni spune:
Vikinga, vreau sa vad io chestia cu carnea
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

vikinga spune:
ooooookeeeei. o caut si o trimit pm.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo