Nou stil de viata (249)
Raspunsuri - Pagina 20

mephala30 spune:
Gusta, imi pare rau pentru Mara, sanatate si o noapte linistita!
Clau, ce pofta mi-ai facut cu ardeii umpluti; eu mor dupa ardei grasi verzi, mananc si-un kg/zi pe timpul verii.
In alta ordine de idei, bafta lui Marc saptamana viitoare.
Gabi, multumim, frumoasa piesa!
Vio, tinem pumnii sa ne dai vestea mare curand.
Lou, petrecere frumoasa!
Ruxi, sa le porti sanatoasa! Cred ca esti la party, sa te simti bine!
Delia, inveti?
Tzuni, esti mai bine? Te-ai dezumflat?
Va multumim pentru urarile de sanatate, in afara de o usoara inapetenta si episoadele de tuse, Iustin se simte bine. E vioi, jucaus, poznas, cicalitor, alintat, . De maine incepem alta tura de aerosoli.
Carmen cu Iustin si Teodor

dordia2000 spune:
Hallo, Hallo!!!
Scuze de absenta...insa am fost prinsa cu serviciul...si obosita rau seara, si nu am reusit sa mai intru.
Am mancat regulamentar, doar ieri am zbarcit-o un pic pt ca am fost intr-un control la Targoviste...si a trebuit sa pap ceva...so am mancat 2 snitele cu painica..si 2 crenwusti cu mustar pe seara. In rest am fost cumintica.
An-k...sa-ti fie de bine canich-ul!
Tzuni...super informatiile...le-am salvat!Iar Meri e o adevarata Printesa....
Mihaser...ms de carte...chiar voiam sa mi-o iau si eu...dar nu am avut timp sa merg sa o caut.
Tumpi....eu voiam sa ma apuc de WW dar....azi imi transfer datele din calc celalalt...si ma pun la punc cu info si puncte...si probabil maine o sa reusesc sa iti scriu cateva retete.
Cami...felicitari, si sa ai un bb sanatos si papacios, iar tu refacere rapida si muuult laptic!
Tzuni e vb de documentarul "the secret"??? o sa i-l dau eu sora'mii ca l-am tras.
si acestea fiind spuse....va pup pe toate si merg si eu la nani...Somn usor!!!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Happy_in_TO spune:
Hello fete frumoase toate fetele, aveti dreptate cu acel comentariu al tipului de pe net. Si pe mine m-a surprins neplacut si de aia am vrut sa aud si alte pareri mai ales ca nu am mai fost in Romania demult, de vreo 8 ani si ma gindeam ca poate sint rupta de realitate...
Zuzi draga sanatate mamei tale, ma gindesc la tine si iti trimit ginduri bune. Daca te pot ajuta cu ceva te rog sa imi spui!
Mephysanatate puiului tau Iustin si sper sa se faca bine repede!
Tzuni spune drept ca tu te-ai clonat in Meri! Iti seamana atit de mult! E o dulce, o minunata si o imbraci asa de chic!
Fata draga, sa iti traiasca si sa va bucurati una de alta ca tare faine mai sinteti amindoua!
Cami ce veste minunataaaa.... Sa va traiasca flacaul, sa va aduca bucurii, sa fie mincacios si sanatos!
Hcclara ardei umpluti am facut si eu acum, miroase frumos si imi aduce aminte de copilarie. Plus ca fetelor mele le plac si maninca si a doua zi, ceea ce nu se intimpla cu alte mincaruri :))
Gusta, sanatate multa si Marutei tale
Vik ma gindeam astazi la tine ca esti o femeie de femeie echilibrata si cu intuitii bune, inimoasa si frumoasa pe masura!
Beau un ceai rosu cu aroma de caramel si portocale. Foarte bun mmmmm... Sarah vede a mia oara cred "Sisterhood of travelling pants", ma duc si eu pe canapea sa imi termin ceaiul si apoi la culcare.

Zuzilici spune:
Gusta sanatate multa Marei. Sper s-aveti o noapte linistita.
Vikinga daca gasesti informatia despre carne trimite-mi-o si mie, te rog.
Tzuni sa-ti fie mai bine.
Mephala ma bucur ca Iustin e vioi. Sper sa fie si sanatos cat mai curand.
Claudia felicitari pentru trofeu. Imi inchipui ce fericit si mandru trebuie sa fie tati ca are asa un fotbalist in familie. Bafta saptamana viitoare.
Tumpi imi pare rau de cele intamplate cu ex-boss-ul roman. Ati discutat cu el? Nu exista nici o posibilitate legala sa va recuperati bani? Sincer eu aici fac salariile angajatilor si trebuie sa-ti spun ca legea e foarte corecta cand e vorba de terminarea unui contract de munca, indiferent de partea care ia aceasta initiativa. Sper sa fie bine pana la urma.
Happy mai intreb o data, esti bine?
Dragelor va pup pe toate mentionate sau nu.
Noapte buna fete frumoase!
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Happy_in_TO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici Happy mai intreb o data, esti bine? ![]() |
Zuzi, acum am vazut intrebarea... da, sint bine. De ce nu as fi?

Zuzilici spune:
Eu ca de fiecare data am inceput mesajul de dimineatza si abia acum am reusit sa-l trimit.
Happy am vazut ca esti bine. Multumesc de ajutor si daca tot ai fost pupacioasa in seara asta.
Puskin poate ne pui si noua niste poze cu noile achizitii?
Delidana ai reusit pana la urma sa probezi sarurile? Cum a fost azi in targ?
Mihaser multimesc de carte. Am reusit s-o salvez si-am s-o printuiesc luni.
Gabi ce ma bucur c-ati avut fun la pscina. E bine ca Mara se poate antrena cu prietenela la "balaceala in apa" , gym si alte activitati fizice. Cand o sa va mutati la casa o sa fie si mai fun, mai ales daca o sa aveti si ceva curticica.
Anda vroiam sa-ti multumesc de site-ul re: Control Compulsive Eating. Foarte interesant.
Ce-ai facut weekendul asta? Ce bunatati noi ai mai inventat?
Dragelor acum chiar ca ma retrag ca-i aproape 11 noaptea la mine.
Pe maine.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Zuzilici spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Happy_in_TO
Zuzi, acum am vazut intrebarea... da, sint bine. De ce nu as fi? |
Nici tu n-ai somn?

Cuba 2008
Zuzilici

Happy_in_TO spune:
Saptamina trecuta am fost doua zile, am ars 500 cal de fiecare data. Jeana, prietena mea rusoaica de la munca are infectie la o masea. I s-a umflat toata falca saraca, joi a fost la urgenta si i-au taiat gingia sa se scurga infectia. Deci am fost singura, apoi m-a rugat prietena mea Angela, receptionista, sa merg cu ea la cumparaturi ca aluneca pe jos. Si imi place sa stau de vorba cu ea asa ca am iesit afara la cumparaturi, apoi am fost impreuna la o cafea.
Azi am avut o zi de leneveala... Ne-am pus toate trei masca de argila cu avocado, am facut o baie lunga cu clabuci si apoi am dormit un pic, cu pisica torcind linga mine.
Am fost cu fetele la magazinul de un dolar sa cumparam felicitari de Sf. Valentin, nu am gasit ceva frumos... Apoi la cumparaturi de mincare. M-am intilnit cu un vecin la magazin, care sta la citeva usi de mine... Saptamina trecuta aspira mocheta de pe hol in fata apartamentului meu.:)) M-am uitat pe vizor incetisor... Azi era tare prietenos, cred ca imi face ochi dulci :))
Fetele, e o iarna grea aici... cu zapada multa, mormane cit muntii de o parte si de alta a drumurilor, vint si rece... brrr... Zuziiiii... vreau la CUBA!!
Gata... ies si ma duc la culcare

Happy_in_TO spune:
Ca sa alung iarna si sa aduc primavara in casa, am cumparat ghivece de zambile si lalele, le-am pus peste tot in casa, o zambila este jumatate inflorita si miroase asa frumos... "ce bine e acasuca la noi" imi vin in minte cuvintele lui Meri :))